0 oy
221 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,279 puan) tarafından
Dönem dönem hayatmda spor ve diyet yaptm hep faydasını gördüm güzel kilo verdm yarin yine aralikli oruca baslicam ayni zamanda youtubedeki leslie yapayim diyorum daha onxe hic yapmadm ne zaman yapmak gerekiyor acken mi tokken mi

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Esim yemekten önce yapıyor hep 
(1,279 puan) tarafından
Tesekkur ederim cnm gunde kac kere yapiyor peki ogrenebilir miyim
-Reklam-
0 oy
(218 puan) tarafından
Yemekten 2 saat sonra makbul 
(1,279 puan) tarafından
Gunde kac kere peki
(218 puan) tarafından
Günde 1 yeterli zaten 45 dk sürüyor ama çok istersen 2 defa yap ki bence gerek yok
(1,279 puan) tarafından
Tamam cnm cok tesekkur ederim sagol
0 oy
(398 puan) tarafından
nasıl yapıcaksın canım aralıklı orucu benfe başlamak istiyorum da bi türlü olmuyo
(1,279 puan) tarafından
Kahvalti saatime karar veremedm henuz çünkü oglum var ona gore ayarlamam lazm muhtemelen 10da kahvaltimi yapacagim (ertesi günler duruma gore bakacagim kahvaltiyi 12ye cekecegim) aksam yemegini de 17ye kadar yemis olacagim sonrasinda sadece su icececim aksamdan sabaha kdr hic bir yiyecek tuketmeyecegim saatleri daha tam ayarlayamadm ama bi yerden baslamak lazm diye yrn baslayacagm
0 oy
(2,198 puan) tarafından
Diyet nasıl gidiyor
(1,279 puan) tarafından
İdare eder:) aralikli orucu uyguluyodum ramazan girdi araya ama regl oldum biraz duzen bozuldu ama yediklerime dikkat ediyorum karbonhidrat kısıtlı aliyorm tatliyi ve gazli icecekleri hayatmdan cikardm simdilik iyi gidiyor kilo da veriyorum;)
0 oy
tarafından
5 mil olanı var. Onu yap biraz alıştıktan sonra. Ben 5 mil ile çok güzel inceldim. 
(1,279 puan) tarafından
Biraz yaptm sonra ramazan girdi araya yapamadm regl oldum tutamadm oruç sonra ama tekrr baslayamadm nedense

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 243 göst.
11 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde BsrByr (850 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 203 göst.
0 oy
2 cevap 139 göst.
28 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 418 göst.
4 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,123 soru

24,134,760 cevap

334,248 kullanıcı