0 oy
782 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
markete gittik eşim çocuklar faln cebimde 50 tl vardi marketteyim kontrol ettim cebimdeydi tam marketten ciktim dedim biraz da çerez alalım çocuklar oyalansin çerez aldik parasını verim dedim elimi cebime attim para yok ikisi yanyana zaten market le kuruyemişçi hemen sordum markete kadın dedi düşüren vermez insanlık kalmadı dedi ben bulsam verirdim belki dusurenjnde ihtiyacı var belki çok uzgunum kizlar insanlar neden böyle buldukları şeyi hemen sahiplenir ve sevinir

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kamerasi yokmu marketin
tarafından
şok markettin var ama aklıma gelmedi şok oldum bianda
tarafından
Şoka gittim şok oldum ;) diyosun yani.
Yarın bence baktır gerçi giden gitmiştir ama yinede belki market sahipleri de önlemlerini alir
tarafından
market sahibide benle birlikte aradı baktı ama alan aldı artık kismetimizden çıkmış
-Reklam-
0 oy
(8,579 puan) tarafından
Evet bulan gitmistir coktan cnm gecmis olsn
tarafından
sağol cnm
0 oy
tarafından
Belki sizden çıkacak daha büyük birşeyi karşıladı üzülme sadakan olsun canm
tarafından
insallj öyle olsun bendr çocuklara bi kaç bişey almak için çıkmıştım
0 oy
(417 puan) tarafından
Başının gözünün sadakasi olsun inşallah. Kaybolan para/mal çok koyuyor insana... Sağlık olsun ne diyelim
tarafından
Amın insallah ihtiyacı olan biri almıştır
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Sadaka olsun inşallah canım ya kısmet
tarafından
aynen öyle insallh
0 oy
(54 puan) tarafından
Yine 50 gitmiş benim eşim 6 bin kaybetti.. Maaşı çektiği gibi minibüse binmiş ve cüzdan sizlere ömür. Hangisine yanayım 
tarafından
Ayyy çok geçmiş olsun neden hepsini çekmiş
(54 puan) tarafından
Teşekkür ederim. Elden verilecek yerler vardı ve parayı bana verir o yüzden ama gitti işte
0 oy
(302 puan) tarafından
Bende hastaneden dönerken minibüse para verem dedim oğlan durmadı çelkiştirdi cüzdanı indim pazara gittim patates aldım cüzdanı Bi açtım 50₺ yok düşmüş demek minibüste düştü gören vermezki gitti giden o kadar kısıp dikkatli harcıyoruz sonra gidince insan ister istemez üzülüyor geçmiş olsun canınız sağolsun 
tarafından
sanada geçmiş olsun çok kısıtlı harcıyoruz zaten insanlar haramı çok seviyor ya bende kendimi motive etmeye çalışıyorum iste cnmiz sağolsun diye
0 oy
tarafından

Amaan on krs bulsa alıyor millet nerde beleş oraya yerleş

Yağmurlu havada hastaneye gittim semsiyem yanımda idi kalkarken baktım yok bı şemsiye bile çalınır mi dedimde gerçi şaşırmamak gerek
tarafından
yuh yani onuda mi caldirlar desene artık şaşırmamak lazım sanada çok geçmiş olsun üzüldüm
0 oy
(3,952 puan) tarafından
Kamera yok mu ki bi baksaydınız 
tarafından
aklıma gelmedi o anda paranın  üzüntüsünü solunu yaşıyordum bide 2 tane bebe var hava soğuk  eve geldik
0 oy
(3,952 puan) tarafından
Kamera yok mu ki bi baksaydınız 
0 oy
(7,808 puan) tarafından
Çıkacak olan çıkıyor canım boşver sağlık olsun üzme canını .
tarafından
aynen öyle ister istemez üzüldüm insan zor durumda da olsa öyle yapmamalı bence bi nevi hırsızlık
0 oy
(2,102 puan) tarafından
Üzüldüm canım ya ama BAŞININ GÖZÜNÜN SADAKASI OLSUN Ah ah 
tarafından
amın insallh bende üzüldüm ya
0 oy
(322 puan) tarafından
Nasipten çıkmış canım üzülme. Allah beterinden saklasin belki daha büyük miktarlarda düşürebilirdin. Sağlık olsun de. Bende ilk maaşımı olduğu gibi çaldırdım 8 sene önce. Çok da ihtiyacım vardı o dönem. Ama napalım vardır Rabbimin bir bildiği 
tarafından
Amın imsallh çok haklisin ama ihtiyacjm oldu için üzüldüm bende düşüne seninki daha koruymuş ya çok üzüldüm rabbim beterinden korusun insallh hepjmizi
(322 puan) tarafından
Amin canım. Sağlık olsunlar gidenin yerine bir şekilde gelir
tarafından
insallh ablacim

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 106 göst.
17 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Serpil Kubis (467 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 523 göst.
15 Ocak 2023 Diğer kategorisinde batkaaldu (53 puan) tarafından soruldu
0 oy