0 oy
378 göst.
Diğer kategorisinde (6,368 puan) tarafından
2019 da evldm ozmn gtm 12 ay boyınca anlaştık 1 mlyar falandı ozmn tüm vücut 5 ay gtrım hamile kaldm gtmedim taa 9 ay boyunca tbı doğum yaptım gitmedim taaa kızım 14 aylık oldu pandemi falanda grdı araya hamile olmadan önce atış olan makineydi çok cnm acıyordu işte şmdi değişmiş buz makine olmuş kadın bir mlyar yıne istedi can acıtmıyor ama makine aynı bnde vermedım tmm dedı buza aldı bu 4 seans tır gdyrıum yıne aynı bldigin orman kadın dedı hormonların çalşyro falan emzrdyorsun bide uzun zamqn gelmedın falan acaba alakası var mı bide karınca yağı al dedı bu akşam sürecem bakalım tüyleri btryırumuş

11 Cevaplar

0 oy
(26,408 puan) tarafından
Ben lazer mevzuna inanmıyorum dolandırıcılık ya bence sen bırak lazeri pudralı ağda al ağda makinan varsa yemin ederim 6 hafta önce aldım daha yeni çıkıyo ben daha başka ağda kullanmam kuaföre gidiyorum zaten oda pudralı ağda mükemmel valla
(1,780 puan) tarafından
Ben gittim ve  iyi ki gitmişim yoksa uğraş dur haftada ya da ayda bir kaç kez. Çok rahatım  6 yıl oldu yaptıralı tek bir tüy bile yok
tarafından
Acıyormu doğru söyle bak acı yoksa bende alcam
(61 puan) tarafından
Kiz benim amcamın kızı orman gibiydi sirti falan oyle biriydi buz lazer gitti komple bitti ayda yılda bi kil gelirse o diyo ki bizim ailede hepsi gidiyo yengem yuzune yapmks daha bıyık miyik alma derdi yok parliyo yuzu ben cok inanıyor ama esim izin vermiyo lazerle gun gecirmicen düzenli yaptırmak onemli
(26,408 puan) tarafından
Çevremde kimi görsem lazerden şikayetçi azalma yok ve tüylerde sertleşme var diyor kardeşim gitti asla memnun kalmadı 3500 tl bayıldı yazık paraya
Esram vallahi acımıyo alışıyorsun zaten bida hissetmiyosun
tarafından
Aşko pembe olan demi
(26,408 puan) tarafından
Pembe olan bide sarı olan bebeğim
(61 puan) tarafından
Zaten makina  gormesi icin jiletle alınıyor ondan sertleşme esimin teyzesinin kizi yuzunu hep jiletle verdi dogru duzgun gitmedi simdi erkek gibi bide memnun kalınan yere gitmek lazım agda konusuna gelince ben cok istiyorum ama kendi canıma kıyamıyorum ter basıyor hic olmuyor keske bende agda yapabilsem
(6,368 puan) tarafından
Ama ağda besliyor dyorlar uzatyormuş ağda makinem var benm seasn biterse alacam vala
(61 puan) tarafından
Bende zaten seyrek jiletle daha vok çoğalıyoruz:( agda yapsam kalmaz diye düşünüyorum
(6,368 puan) tarafından
Kız jilet vurma ben tıraş makinesi ile alıyrıum o aynı çıkaryor jilet daha çok çıkaryor
(61 puan) tarafından
Hep jilet vurdum bi kere kuaföre gittim gunah oldugu biliyordum.ama cennetin kokusu ali miyirmus dahada gidemedim
(6,368 puan) tarafından
Valaa oyle bşey hiç duymadım mesela ağda al kendın al cnm jilet vurma erkek vücudu gbı olıyro ben kaç kere vurdum vücudun ççm maf oldu mecbur tıraş makinesi ile alıyrıum
-Reklam-
0 oy
(2,535 puan) tarafından
Yalan ya ben on seans gtim bı b.k olmadı 
(6,368 puan) tarafından
Bu nee yaa parama yazık gti boşuna gorsen aynı çıkıyro değişen bir şey yok
0 oy
(14,928 puan) tarafından
Karınca yağını düzenli kullanman lazım canım faydası var diyorlar 
(6,368 puan) tarafından
Vala cnm üstüne 4 gun kullanın masaj yaparqk demiş 4 gun kullanacam bidahaki seasnsa yıne kullanırım
(14,928 puan) tarafından
Evet canım öyle yazıyor
0 oy
(163,445 puan) tarafından
ama bak iyi bi yer bulup gitmeliydin guzellik salonu bile olsa cok iyi bi uer olmali bu yuzden ben yaza eskisehirde hastaneden dr yaptircam lazeri
(7,617 puan) tarafından
O kadar kisa sürede bitiyor mu Sevda
bitmesede en az 3 seans giderim
oncedende gitmisligim var
(7,617 puan) tarafından
Insallah biter ya uğraşılıyor killa
(6,368 puan) tarafından
Vala herkes hastane de öneriyor guzelik salonda bi işe yaramıyor
0 oy
(4,089 puan) tarafından
İyi bi yere gitmek lazım ben özel hastaneye sordum emzirme bitsin hormonların eskisi gibi olsun öyle gel daha iyi sonuç alırsın dediler hastanede ya da bilindik iyi güzellik merkezlerinde yaptıran arkadaşlarımın hepsi memnun doğum yaptılar doğumdan sonra ancak bi kaç zayıf tüy çıkmış elinle bile çeksen çıkıyor o da bi kaç seanstan sonra tekrar düzelir demişler 
(6,368 puan) tarafından
Yaa bldgn aynu çıkıyro hastane ler daha iyi vala
0 oy
(966 puan) tarafından
Bn de 2016 gittim bitirdim geri de çıkmadı.killari yakan lazer alet daha iyi bence.acıli ama değdi.
(6,368 puan) tarafından
Kaç seans gttın
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Ben buzlu olana gidiyorum 2 ay oldu gideli koltuk alti hic cikmiyor bacak kol 2 ayda anca cikiyor bikinide eskiye gore incelme ve azalma oldu suanlik memnumum acikcasi hormonlarla olabilir tabi
(6,368 puan) tarafından
Bende bu 5 seans dır buzluya gdyırum kadın 30 derece verdi cnm çok yandı ama hep aynı hiç bitmiyor
(3,675 puan) tarafından
Anladım cnm
0 oy
(4,005 puan) tarafından
yarim biraktigin icin olmus olabilir , ben 1 yil  10 11 seans , simdi tertemiz ,kol bacak ve koltukaltim
(6,368 puan) tarafından
Mecbur ara verdım hamile kaldm falan
0 oy
(849 puan) tarafından
Emzirmeden ve buz lazerden kaynaklı olabilir, gittiğiniz salonla alakalı olabilir..benim bitti, hamile olmama rağmen pek çıkmadı sadece bikini bölgemde tüy gibi çıkıyor hiç sorun değil o da..
0 oy
tarafından
8ay bir yere gitdim düzenli önce iyidi, sonra değişmedi. 

Gitdiğim yeri değiştim son bahardan şimdiye. biraz fark var. Özel hastahaneye gitmek istiyorum
0 oy
(1,033 puan) tarafından
Canim bnde gittim  çene ve bıyık için yemin ederim 2 seanstan sonra etkisini gördüm hamile kaldım bıraktım çenem erkek sakalı gibiydi sen düşün artık bir sürü doktora gittim hepsi stres dedi ilaç  falan ne desen kullandım fayda etmedi lazer çok iyi geldi bana 
(6,368 puan) tarafından
Yaa kadın hormonu na gore değişiyırmu acaba
(1,033 puan) tarafından
Belki de canim bilmiyorum ki

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 357 göst.
31 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,368 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 721 göst.
30 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,368 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 232 göst.
26 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pisupisu (71 puan) tarafından soruldu
+3 oy
21 cevap 1,779 göst.
3 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Dertliii (197 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,940 soru

24,118,146 cevap

333,332 kullanıcı

...