0 oy
919 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar ben giderim kedi gibi sokulurım yanına agzını burnunu sıkarm severim cilveleşirim ama eşimde kendini naza çekiyo yüz vermiyormuş gibi yapıyo sanki ben erkek o kadın gibi sizde öyle misiniz sanki ben böyle oldugum için beni kale almıyo gibi geliyo gündelik hayatta.sözlerimi önemsemiyor sizce daha ciddi mi olmalıyım o mu gelsin bana bu soryu daha cok şunun için soruyorum misal ben bi karar aldıgım zaman yada bişy istediğim zaman umursamıyo beni bi olay olsa gidip annesiyle yada bi başkasıyla detaylarına kdr konuşur bana üstün körü anlatır.bi yere götürmek istemez işim oldugu zmn bile yada sözlerimi dikkate almaz .karşısında cocuk varmış gibi ben böyle davrandıgım için olabilir mi? 

29 Cevaplar

0 oy
tarafından
Biz de tam tersi yiz:-D:-D ciddi olsan da maalesef en başından öğle alıştırması artık yapacak bir şey yok öyle devam etmek zorundasın daha en başından iplerin ucu senin elinde olacaktı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım malesef çoğu erkek öyle. Benimkindede o huy var. Bu yüzden bazen tartışma çıkarıyorum öyle anlatır. Geçen senin eşin ben olsaydım bana danışırdın ben senin eşin değilim bile demişliğim var. Ama nasıl öğrenirse öyle gider. Bu durumu normal karşılama.

Cilve işi normal, o da eminim bazen senle şakalaşıyordur.
tarafından
Aynen şakalastıgı oluyo tabi ama bununla mı alakalı diye düşündüm acıkcası
tarafından
Sevgini asla eksik etme. Senin sevgine alışsın ki, yokluğunda özlesin
0 oy
(947 puan) tarafından
Cilveli kadın erkeği daha çok bağlar kendine. Cilveyle alakası yoktur  ama sen burnunu sıkarım faln diyosun. Bu cilve degilki çocuk sever gibi seviyosan eşini normal hoşusuna gitmemesi. 
0 oy
(94 puan) tarafından
Bende çok cilveliyim o pek isteğini falan belli etmez ama ben anlarım alıştı benim yakınlaşmama cilvelerime vs ama ben sıkıntı yapmıyorum bunu bazen benim modelim bozuk oluyor kendisi geliyor veya işte biraz soğuk yapıyorum kendisi yakınlaşmaya çalışıyor ama genellikle ben sokulurum hep çocuk gibiyim yanında zaten eşimde bişey olacakken soruyor hiç bir sıkıntı yok o yönde bence senin cilvenle alakası yok hoşuna da gider belki ama soğuk davranirsan daha kötüsü de olabilir cilve yap yine ama konuş neden benimle paylasmiyoesun diye 
0 oy
(49 puan) tarafından
Ben pek yapmam ama eşim bana karşı çocuk gibi sarılmadan öpmeden duramaz temas bağımlısı bı kedi gibi  söze gelince benim fikrimi onayımı almadan bir çöpü dahi yerinden oynatamaz. Yani aslında kadını erkeği yok işte kimi baskın çıkıyo kimi coşkun oluyo. Zaten iki taraf aynı karakterde olsa zorlaşır herşey. 
0 oy
(494 puan) tarafından

Valla istesemde cilve yapamıyorum o huyumu hiç sevmem ama elimden gelmiyor beceremiyorum yapanlarda çok imrenirim Ben daha çok höt hötüm :( cilveli kadınlara hayranım ama bende tık yok benm de eşim çok cilveli sürekli gelir şaka yapar kızarım yapma şunu derim dinlemez laflarıyla elleriyle sürekli bi sakalasma dürtükleme peşinde bana fırsat kalmıyor yapsam bile zaten evimizde son sözü o söyler kararlarını da bana sorar ama yine bildiğini yapar ama en ince ayrıntısına kadar anlatır bana iş yerinde şu içse söyler bence biraz eşine daha ciddi davranmayı dene belki o zman neden değişti bu kadar diye pişman olur ve sana daha yakın olur

0 oy
tarafından
Kaçan kovalanır 
0 oy
(2,247 puan) tarafından
eşimi her gördüğümde öperim sarılırım yanına sokulurum o da öyledir biraz uzak oturunca hemen beni yanına çeker birlikte olduğumuz zamanlar hep böyleyiz. 
0 oy
(3,736 puan) tarafından
Yorumlara geldim :)

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 261 göst.
16 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,723 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,017 göst.
0 oy
26 cevap 634 göst.
6 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu