0 oy
899 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar ben giderim kedi gibi sokulurım yanına agzını burnunu sıkarm severim cilveleşirim ama eşimde kendini naza çekiyo yüz vermiyormuş gibi yapıyo sanki ben erkek o kadın gibi sizde öyle misiniz sanki ben böyle oldugum için beni kale almıyo gibi geliyo gündelik hayatta.sözlerimi önemsemiyor sizce daha ciddi mi olmalıyım o mu gelsin bana bu soryu daha cok şunun için soruyorum misal ben bi karar aldıgım zaman yada bişy istediğim zaman umursamıyo beni bi olay olsa gidip annesiyle yada bi başkasıyla detaylarına kdr konuşur bana üstün körü anlatır.bi yere götürmek istemez işim oldugu zmn bile yada sözlerimi dikkate almaz .karşısında cocuk varmış gibi ben böyle davrandıgım için olabilir mi? 

29 Cevaplar

+1 oy
(133 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Cilveyle eşinin söz dinlemesinin alakası yok bence ya. Sen böyle devam et bence sevmekten zarar gelmez aranıza soğukluk sokma yanlış düşünüyorsun bana göre 
-Reklam-
+1 oy
(45,021 puan) tarafından

Yorumlara bakıp cikacam:D

0 oy
(7,617 puan) tarafından
Hic sevmem yapılmasından da hoşlanmam ben
tarafından
Ciddiyetten hoşlanıyosn sen peki eşin nasıl sana karşı sözünü dinler mi hangimiz daha üstün tarafsınz
tarafından
Yeme bizi simdi ya kocana hic mi yapmiyorsun
İnsan neden kocasina yapmasın ve ya yapilmasindan hoşlanmaz neden mesafeli olunsun ki
(7,617 puan) tarafından
Laubali hareketleri disari da da sevmem :/ben biraz ciddiyim sertimdir
Esim de öyledir hic sevmez ben daha baskınım dedigimi yaptırırım
(7,617 puan) tarafından
Mesafeli oldugumu yazmadim ne demek yeme beni!
tarafından
Eee oyle yazmıssın kiz kötü bisey demedim yeme bizi dedim be ☺
(7,617 puan) tarafından
Cilve naz işlerinden anlamam ben
tarafından
Baharın yorumlarından belli oluyor ne kadar ciddi olduğu hiç cizgisini bozmuyor
(1,828 puan) tarafından
Malesef bende anlamam ama eşim tam tersi çok sever
(7,617 puan) tarafından
Isterdim cilveli bir kadın olmak ama malesef hic anlamiyorum
tarafından
Benim eşimde öyle benden çok  o sırnaşır  şaka yapar
0 oy
(23,870 puan) tarafından
Bende eşimde şaka cilve severiz gülmeyi severiz bunun için birbirimizi ciddiye niye almayalım hayat ciddiyetle geçmezki madem öyle mesafe koy bakalım nolcak
tarafından
Bilmıyorm canım mesafe koyuyorm bazen ama huyum böyle hemen gene eskisi gibi oluyorm
0 oy
tarafından

Bende her zaman yaparım cocuk gibi olurum ssim de cok sever karşılık verir aksma cocuklar uyur biz cocuk gibi oynariz resmen :D

Bence gayet iyi yapıyosun ama belki eşin işten dolayi sikintilidir yada onun yapısı oyledir sen pes etme devam keee 

Bir de evde olmadığı zamanlar mesaj at ona guzel guzel mesela aksma ne yapaim canin ne istiyor diye mesajlar cilveli cilveli hahaha alışır onunda hisyna goder düzelir oda zamanla

tarafından
Yapıyorm kuzum ya
0 oy
(8,312 puan) tarafından
Valla ben odunum bacım afedersin senelerce o iş olmasa bana mısın demem ama çok şükür eşim beni dinler.
0 oy
tarafından
Çok cilveli ve işveli biriyim. Eşim de ben cilve yaparken naz falan yapmaz karşılık verir. Sözümü de dinler Allah'a şükür. Bugüne kadar hep hayır dedigim hayir'dir. Olacak dediğimde oldu. Eşim bana hep söyler ağzından çıkan her söz benim emrim olsun diye
tarafından
Ne güzel Allah bozmasın
0 oy
(8,190 puan) tarafından
Bizde de ben sevmem öyle esim sirnasir sinir olurum ama çoğu seyde benim dedigim olur beni kırmaz 
0 oy
(11,157 puan) tarafından
Cilveyi pek beceremiyorum ama çok güzel naz yaparım :D ikimizda gayet sakaciyiz kakara kikiri eksik olmaz... Ama her kararı Birlikte alırız bilmem gereken herşeyi de anlatır
tarafından
Kişilik meselesi demek ki bizimki kadın gibi nazlanıyo
0 oy
(1,466 puan) tarafından
O size nasılsa sizde ona öyle olun . Bizim evliliğimiz de hep sakalasma oynasma var karşılıklı
0 oy
tarafından
Canım bu kişiden kişiye değişir demekki eşin çok yüz verilmesinden hoşlanmıyor sende uzak dur bir nebze dotunu kaldırmış olabilisin bende sakalasirim güleriz falan cilveyi pek beceremem de severim öper koklarim benim eşimde ilgi ister sürekli mesala aramadan niye aramadın beni niye sevmedin çok duygusal benim eşim kişiden kişiye değişiyor iste
tarafından
Aynen sanrm öyle ya
0 oy
tarafından
Cilveleşmek eyleminin tam olarak ne anlama geldiğini bilmiyorum gerçekten:)
tarafından
Sırnaşmak kız
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Bacım sen kendini geri çek o Bi yola gelsin o ne öyle 
tarafından
Haklısın ama ben ona mesaj attım sen benım sırnaşmamdan sana şaka yapmamdan sevmemden rahatsz oluyomsnz diye yasa hoşuna gidiyor mu diye bklm ne dicek
(7,094 puan) tarafından
Ne dedi
0 oy
(30,110 puan) tarafından

Kimdi la o biri yazmıştı hiç beklemem üstüne atlarım diye ahahahah o yorum aklıma geldi.

Herşey yerinde güzel eşin helalin yapılır yapın yani fazla naz aşk usandirir karışılikli olmalı sankim

tarafından
Bi kere bana dedi ki kadın yapıncada bi tuhaf oluyo yaaaa dedi
0 oy
(1,368 puan) tarafından
Bi ben beceremiyorum sanırım şu nazlanma cilve yapma falan tarzı şeyleri eşim bana odun diyor bu yüzden ama napıyım ya bende böyleyim 
tarafından
Demekki oda öyle olmanı istiyo
(1,368 puan) tarafından
Evet ama ne biliyim bana çok yapmacık geliyor asla öyle bi insan değilim ya aslan burcu olmak zor ;)
tarafından
Ooo aslan burcu kadınısın benım kızımda aslan bakalm nasıl bi karakteri olcak yaa
(1,368 puan) tarafından
İnatçı canım baştan söyliyim kendini ezdirmeyen haklı olduğu konuda sonuna kadar giden biraz değil fazlasıyla kavgacı olan çok dikbaşlı kıskanç ben bile zorlanıyorum bazen kendimle öyle söyliyim:)
0 oy
(2,530 puan) tarafından
Hayttta sevmez hele işten geldimi özellikle 
0 oy
(163,382 puan) tarafından
ölçulu oldumu iyi ama vic vic olmamali
0 oy
tarafından

Vala eşimde bana pek bişy danışmaz. Ciddidir. Ama bırak cilveyi şakayı  Bildğin cocuk gibiyim ona. Dudak büzmeye kadar :D bebek bekliyoruz ama gidip geliyor Bi bebeğim vardı zaten diyor şimdi oldu İki diyor. Ben nasıl istesem öyle davranıyorm. O soğuk ve ciddi diye onu bundan mahrum bırakmıyorum ki. İçinden gelerek hareket et canm en iyisi bu bence. <3

0 oy
(6,077 puan) tarafından
Eşimle bazen asker arkadaşı gibi birbirimizi dövüyoruz :) bazende cilveleşiyoruz :) ama her ne karar alırsak alalım birlikte alıyoruz hep. Karar almanın sevgiyle ilgiyle alakası yok eşinin huyunda sorun var 
0 oy
(3,405 puan) tarafından

Anladığım kadarıyla çoğu evlilikte biri diğerinden farklı şakalaşma konusunda :Ddenge için sanırım

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 256 göst.
16 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,720 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,007 göst.
0 oy
26 cevap 617 göst.
6 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 870 göst.

Kategoriler