0 oy
408 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (945 puan) tarafından

Kızlar merhaba 19+3 günlük hamileyim kızım olacak nasipse <3 yaklasik iki haftadır karnimda kıpırtı şeklinde hissediyorum geçen de kahvaltı yaparken kasığımda biri dokunur gibi oldu o an anlamadım noldu  acaba bebeğimin hareketleri mi ??? Ben öyle düşünüyorum ilk gebelik tecrübe yok ya heves de etmek istemiyorum . Böyle yürüyüş yaptım mi falan kıpırdama oluyor . Bebeğim mi hareket eden yoksa gerilmeden kaynaklı bı hareket mi ??:)

4 Cevaplar

0 oy
(163,446 puan) tarafından
Muhtemelen bebegin benimde ilk gebeligim bende erken hissettim bugun 21+0 olduk esim karnima dokununca bebegim tepki veriyo cok degosik ve guzel bi duygu ❤
(945 puan) tarafından
Ya sen ne zaman hissettin peki :) evt harika bı duygu ozellikle aç olduğum da çok hissediyorum sanki böyle anne beni doyyur der gibi dokunuyor vücuduma :)
(163,446 puan) tarafından
17+5 ilk hissettim simdi 21 haftalik olduk hergun hissetmek iyi geliyo bana ama esim isteyken tık yok esim geldimi harekete geciyo kıskaniyom valla
(945 puan) tarafından
Haha bebekler öyle ya :D arkadaşın kızı var dört aylık kadin koca gün oturmuyor koca gün ağlıyor çocuk babası geldi mi tık yok çocukta :D bende kahvaltı yaparken hissettiğim de 18+1 di yanlış hatırlamıyorsam
(945 puan) tarafından
Şimdi hesapladım 17+6 ilk tekme o an anlamadım noldugunu tabi şimdi şimdi adapta oluyorum eşim geldi mi kıpırdamıyor bizimki ya daha erken diye o anlamıyor :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bebegin canm 20 21 nci haftalarda daha net anlarsn en guzel guzel hafta en guzel hisslerher hafta guzel ama ilkler herzaman daha ozeldir
(945 puan) tarafından
İlk olarak kahvaltı yaparken hissettim çok açtım o gün o an anlamadım noldugunu sonradan anladım .ama çok güzel bı duygu çok acıktım mi hele daha da hissediyorum anne ben açım diyor sanki :D
0 oy
(15,890 puan) tarafından

Bende 1 haftadır hissediyorum şuan 20+2oldum :)

(945 puan) tarafından
Çok güzel bı duygu :) kıpır kıpır böyle hele aç oldum mu deliriyor resmen :D
(15,890 puan) tarafından
Kesinlikle ❤️
Ya benimki de tok olduğumda kıpırdanıyor :) Açkken uyuyor galiba :))
(945 puan) tarafından
Bilmiyorum ben ackken daha çok hissediyorum :D anne beni doyur diyor resmen bide yurudugum de
0 oy
(1,083 puan) tarafından
Bebeginin hareketi kuzum ❤
(945 puan) tarafından
Aaa neden ? :)
(1,083 puan) tarafından
Cok sert hareket ediyo kemikleri falan artik hissediliyo oda canini yakicam diye dokunmaya korkuyo
(945 puan) tarafından
Kıyamam ya :) bizimki de otururken kalkarken dikkat et canı yanmasın diyor bende diyorum ben el kızı o senin kız tabi kıymetlidir gelmeden pabuç dama atıldı :D
(1,083 puan) tarafından
Benimkide bana oyle diyo :D
(945 puan) tarafından
Bizim pabuçlar dama atıldı şimdiden :D

İlgili sorular

0 oy
62 cevap 2,151 göst.
27 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 466 göst.
28 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy