0 oy
1,884 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar annemle yatmadan biraz sohbet edelim dedik. Karşı komşu bu ara yine anneme dadanmış. Farklı farklı saatlerde gelip yarım ekmek, yoğurt falan istiyormuş.

(Durumu olmama gibi birşey yok kızlar iki kızı özel üniversiteye gidiyor, kendi evleri)

Bugün de gelmiş salatalık malzemesi varmı demiş. Bildiğiniz marul, salatalık, roka, domates.

Annemde var demiş vermiş. Allah bu kadına hayır demeyi yüklememiş.

Diyorum anne yok de manava gitse manavı alacak parası var seni kullanıyor farkında mısın diyorum.

Kızım yalan söylersem sanki dolabımda olduğunu biliyor gibi kendimi suçlu hissediyorum diyor.

Ama bu kadarı fazla ya.

Sizden hiç böyle garip garip istekleri olan komşunuz var mı.

Bu arada canı kısır istemiş konuşusunun yapar sana da getiririm demiş :D Hey Allahım yaa 

48 Cevaplar

0 oy
(251 puan) tarafından
Anne sütü :D inanılmaz geliyor biliyorum ama cidden istedi bunu ev sahibinin kızı. Yeni doğum yapmıştım çocuğunun kulağı agriyormus.  Sütümü sağıp verebilirmiş miyim :o
tarafından
Verdin mi yoksa :O
(251 puan) tarafından
Hayir tabi ki
-Reklam-
0 oy
(436 puan) tarafından

Kıstı hava soğuktu bebeğim kucuktu benimde.Komsum bende hep istemişti işte ne bilim kabartma tozu gibi isterdi ben bu zamana kadsr istememiştim. Yemek yapacaktım her şey hazırdı baktım soğan yok bebekle kış günü çıkamadım bende bir soğan istedim 1 tane zorla çekinerek dönüş bile yapmadı. Mesaj atmıştım telefon elinde konuşuyordu kapıya çıktı eşini yolcu ederken gördüm, yani mesajımı gordu. Dönmedi daha sonrada donmedi.Bir daha bir şey istemedim Ama sonra kendisi yine bir isteği için bana geldi bende verdim.

0 oy
(2,173 puan) tarafından
Çarşıya çıkmak için yol parası istemişti 10 lira vermiştik geri gelmedi o para :)) 
0 oy
(2,607 puan) tarafından
Annenıze rabbım uzun ömür versın senın durumun bnden ıyı bıraz sen verde bacım bnde yıyım desin o neymiş öyle durumu kötü olsa tmm dıcem de resmen kullanıyor.   Iyiliğni      Bnada komsum bebegımı istemiştım 5 aylık bide biraz verde sevelim diye şaka gıbı gerçekten 
tarafından
Amin canım. Ay sonunu okuyunca şok oldum. Tersleseydin kuzum ya
0 oy
(47 puan) tarafından
Kızlar bende bir komşu var anlatsam altınıza yaparsınız hahaha bı keresinde kızımın boya kalemleri ile defterini istedi evde boyarım diye, birgün balkabağı tatlısı yapmış ceviz ister bir gün şu yemeği yapacam etsiz olmaz der et ister birgün para ister bir gün elektrik süpürgemi istedi haha  bugün balkondaki el süpürgemi istedi balkondaki çöp kovasını kullanmiyorsan bana ver der sıvı yağı geçtim zeytinyağı ister geçen bir paket mercimek alıyım da bana mercimek köftesi yap diyor  kızı gelip ped ister  tuvalet fırçası ister yani ne görürse istiyor gerçekten salata malzemesi felanda ister bazı insanlar çok çok arsız ben hiç vermem kusura bakmasın herkes ev gecindiriyor eşimde kimsenin kölesi değil evlerinde 2 çalışan var kimseye birşey vermem ihtiyacı olduğunu bilsem her türlü yardım ederim ama bu farklı birşey bir ara her gün gelip birşey istedikleri için ağlıyordum adagsggs 
(47 puan) tarafından
Ha bide eşim birgun su almış gelirken suyun birini istemiş ti  hahaha daha çok aklıma gelmiyor
tarafından
Aaaay bu istiyorda umarım vermiyorsundur. Ne bu sizin ev hayır kurumumu
0 oy
(15,075 puan) tarafından
Termos, vanilya, merdiven, sıcak su torbası, ateş düşürücü vs vs. Yıldım artık. Yüzüm de yumuşak galiba verıyorum 
tarafından
Kıyamam ya annemde öyle ama çok kötü birşey bu ya
0 oy
(3,679 puan) tarafından

15 daireli binada hiç komşum yok desem :D herkesin burnu havada böyle iyiyim

tarafından
İyi iyi hiç başına bela alma kuzum

İlgili sorular

0 oy
46 cevap 1,484 göst.
31 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Sevdaa 21 (1,065 puan) tarafından soruldu
0 oy