0 oy
698 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ya benm kız 6 aylk hiç vermedim bana ver diyorlar ama sizce vermemi vermim mi kararsız kaldım annem diyo sen bilirsin biz sna biberondan veriyorduk diyo. Verenler nasl veriyor verirsmde kaşıkla dersn dha iyi olmaz mı 

18 Cevaplar

0 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Evet içeriği çok sağlıklı değil ama inceledimde kaşık mamaları, kavanoz mamaları vs hangisi sağlıklı hiç biri! Ama şahsım olarak ben kullanıyorum. Meyvesine katıp veriyorum şeftali, kırmızıerik,  muz epsini aynı anda değil, eziyorum 4  5 bebe büskivisi ve su karıştırıp veriyorum. Haftada 3 gün kullanıyorum. 
tarafından
Denim bunu bakalım sevckmi
-Reklam-
0 oy
(1,172 puan) tarafından
Sütün yetmiyor mu canım eğer yetmıyorsa devam sütü kullan şu an normal inek sütü vermen iyi degil
tarafından
Mama kullanıyoruz biz. Bide süt hakkında sormadım canm süt vermiyorum zaten
(1,172 puan) tarafından
Annen biberonla veriyoduk deyince bende sütle vereceksin sandim canim
tarafından
Yok kız dha küçük
(1,172 puan) tarafından
Ek mamaya gectiysen muzla ezip verebilirsin tadı çok güzel oluyo :)
tarafından
Geçtik canm 4 aylıkken geçtik mama kullanıyoruz diye
0 oy
(1,185 puan) tarafından
Benim oğlum bi yaşındayken sütüne katıyodum 4 tane birazda bal birazda Zeytin yağı damlatıp veriyordum biberonla içiyordu 6 aylıkken de ılık suya 5 6 tane katıp ezip yediriyodum tabi yemek olmadığı zamanlarda yemek olunca yemek veriyordum 
tarafından
Kimi de zararlı diyo kafam karıştı
(1,185 puan) tarafından
Valla çocuktan çocuğa değişir tabi bünyesine göre artık ama benim oğlandan çok yiyeni olmamıştır ve gayet iyi 3 yaşında şuan hep yaşıtlarundan daha dirençli hastalığa
tarafından
Maşallah diyelim o zaman
0 oy
(2,066 puan) tarafından

Bende bekleyim şurada :angel:

tarafından
Ahahha bekle :D
(2,066 puan) tarafından
Bekledimde ne oldu kafam iyice karıştı :D
tarafından
Ahahahha dmi :D
0 oy
tarafından
Benim oglum 13 aylik daha hic vermedim ne gerek varki 
tarafından
Dmi normal çorba falan veriyorum zaten
tarafından
Yani faydali bise oldugunu dusunmuyorum corba gibisi varmi
tarafından
O zaman vermim miki :)
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Kendin hazırlayip verirsen çok daha sağlıklı olur 
tarafından
Yok kendim veriyorum mevyw püresi falan yapıyorum
(3,141 puan) tarafından
Bebe bisküvisi kendin yap dedim canım
tarafından
Nasl yapcm bakim tarifine bari
(3,141 puan) tarafından
Istersen atayım sana
tarafından
Olur Vala çok iyi olur
0 oy
(1,380 puan) tarafından
Oğlum yaşına gircek hiç almadım arada kendim yapıyorum dışarda bi yere giderken elinde oyalaniyo yemesede olur:)
tarafından
:) :) ')) :) :) :)
0 oy
tarafından
Oğlum beş aylık doktor ver dedi ama hipp markasının organik bebek bisküvisini.kullanıyoruz doktor onu tavsiye etti
tarafından
Nerden alıyorsunuz peki
tarafından
E bebekte aldım canım marketlerde var mı bilmiyorum e bebek online da da vardır
tarafından
Burda mağazası varya gider bakarım bi
tarafından
Elmalı olanı alma yanlışlıkla direk bebek bisküvisi yazanın al cicibeye göre şekeri az
tarafından
Teşekkür ederm
0 oy
(843 puan) tarafından
Canım sonuç olarak paket gıda ne kadar iyi olabilir ki... nefis yemek tariflerinde bebek tarifleri var istersen oraya bak. Ben çok karşıyım bu bisküvi ve kavanoz mamalara. Formül sütü yapma şansımız yok tabi ama diğerlerini  kendimiz yapabiliriz evde. 
tarafından
Haklısın....
0 oy
tarafından
Evde kendin yap canım internette tarifi var hazırlar gereksiz yere şişiriyor çocuğu erken ergenliğe falan neden oluyor muş 
tarafından
Aaa ciddimisin
tarafından
Evet canım öyle diyorlar hatta benim ablamda buyum oğluna yedirdi süte katıp veriyordu lok lok içerdi sıpa su an kilo sorunu yaşıyor zayıflaamıyor 12 yaşında daha 60 kilo galiba
tarafından
Ovvv fazlaymış çok
tarafından
Ne yazık ki evet
0 oy
tarafından
Etinin cici bebesini kullaniyorm canım çok da güzel şimdi 8aykik olan cicibebe yi kullaniyorm keçi boynuzlu pekmezli ve irmikli olanı 
tarafından
Aaa öylede varmı
0 oy
(1,555 puan) tarafından
Ebebek te keci sutlu bebe biskuvisi var ondan aldim sut alerjisi oldugu icin. Iki tanesini arada aklima geldikce tatli niyetine su ile ezip veriyorum.  Cok sevmedi ama. Bizimki daha  sofra yeemegi yiyor bayila bayila. 7 aylik bu arada kizim.
tarafından
Maşallah inşallah bende öle olur yeain yemek ya dha sağlıklı :)
(1,555 puan) tarafından
Amin canim insallah. Dr da sofra yemegi verme tuz var cunku dedi. 8. Aydan sonra dedi ama. Bizim ki ozel hazirladigim hicbiseyi yemiyo. Yemek olsun yeterki bizimle birlikte yiyor :D
0 oy
(3,141 puan) tarafından

image

bak böyle canim
tarafından
Saol canm :) ')') '))
(3,141 puan) tarafından
Rica ediyorum canım
0 oy
(210 puan) tarafından
Hazır hiçbirşey vermeyin daha doğal şeyler yapabilirisniz
tarafından
Kendm yapıyorum ver dediler bnde sormak istedim veren varmı diye
0 oy
(1,456 puan) tarafından
Benim kızım 7 aylıktı ben bir denedim verdim çokta güzel içti ve hala içiyoruz. Su ile sütü karıştırıp içerisine 4 5 tane cici bebe atıp ılıyıncaya kadar karıştırıp sonrada biberona koyup verdim ben. Günde 1 defa içer bir biberon. Özellikle aksam yatmadan veriyorum. Tok tutuyor 
0 oy
tarafından
ilkten vermemistim ama veriyorum meyve rendeliyorum mesela elma icine iki uc tane eziyorum
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Ben kendim yapıyorum evde için e bazen muz pekmez bazen elma katıyorum 
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Ben kendim yapıcam canım 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,471,110 soru

24,094,156 cevap

331,958 kullanıcı

...