Yani bana tuhaf geliyor. Her dk diken üstündeyim ya bebeğe bişey olursa ya hastalıklı doğarsa kendime dikkat etmeliyim. Yani ödüm kopuyor. Aklıma trizomi 18 ve 21 geliyor. Nöral tüp defekti geliyor. Tamam 3lü testte az risk çıktı ama her zaman için risk var. Sağlıklı bir bebek doğurmak istiyorum. Yani kız erkek ne önemi var yaa. Her şekilde benim çocuğum sonuçta cinsiyeti ne farkeder. Bazı anne adayları takıntılı gibi. Yani tamam güzel olur öğrenseler ama çok da gerek yok. Sağlıksız olduktan sonra kız erkek ne farkedecek. Bence bu kadar cinsiyete takılmayın. Allah çok kızar benim verdiğimi mi beğenmiyor kendi seçiyor diye. Ismarlama olmuyor yani. Çok dua edin de sağlıklı olsun. Hayırlı evlat olsun.
ay kız daha geçen bi arkadaşlara oturmaya gittim bi kız geldi ben orda tanıştım hamileymiş
aa hayırlı olsun kız gibi hissetim dedim aboo bi surat yaptı ben erkek istiyorum dedi dedim kız erkek sağlıklı olsun
öyle öyle dedi ama yüz ifadesini görmeniz lazımdı yaaa
Dilekcim ilk önce hayata olan ofkenı ınsanlardan cıkarmamanı tavsıye ederım, ınsanlar ınandıgı ıcın degıl heyecan olsun muhabbet donsun dıye soruyor ki sana da ne soracaklrına dair acıklama yapmak zorunda degıller degıl mı sen zurafaya benzer dogurucak olabılırsın sana sekılsız gelen sey ona cok duzgun gelebılır, ayrıca ınsanların hayatlarını, egıtımlerını, cevrelerını bılmeden tek bır post ıle cahıl dıyemezsın
1,493,287 soru
24,399,111 cevap
349,970 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın