0 oy
235 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Bebeğim 10 aylık cıngıraklarla oynamak istemiyor artık sıkılıyor hangi oyuncakları almalıyım ne tür oyuncaklar müzikli  sesli oyuncaklar var aklımda ama henüz almadım onun haricinde neler alabilirim 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
LEGO alabilirsin cnm birbirine vurarak aktivite yapar zamanla üst üste koymayı öğrenir
tarafından
Lego için küçük degilmi 10 aylık şuan tamam aklımda bulunsun canım sağ ol
-Reklam-
0 oy
(240 puan) tarafından
Fisher price eğiti köpekçik olabilir bebelerin baya ilgisini çekiyor
0 oy
(2,568 puan) tarafından
https://ty.gl/06phpw9pcv bu çok dikkatini çekti onbir  aylıkken almıştım. Doktora gittiğimizde bundan vardı uykusu sıkıştırmıştı o ara ben oynarken bebişimin durduğunu gördüm. Çok güzel.
tarafından
Ben de baktim simdi buna hatta sepete ekledim :)
tarafından
Çok güzelmiş ama şuan bununla oynarmı bilemedim ama hoşuma gitti sağ ol
(2,568 puan) tarafından
Oynuyor canım dikkatini çok çekiyor boncukları ileri geri yapıyor tabi ilk bir yemeye çalıştı :D
0 oy
tarafından
İsikli sesli egitici oyuncaklar ve lego olabilir. İnternete 1 yas egitici oyuncak diye yaz dunya sey cikiyor ordan butcene gore secebilirsin bir tane canim
(166 puan) tarafından
Isikli sesli oyuncaklar onerilmiyor diye duymustum sanki
tarafından
Yo hayir aksine en cok dikkatini ceken egitici konusmasina yardimci sesli birsuru oyuncak var.
tarafından
Sesli müzikli sormuştum burda bir yerde 200 falandı şuan alamıyorum ama birdahaki ay yada daha sonra almayı düşünüyorum daha uygun bulursam
tarafından
İnternete bak cok daha uyguna var kumanda telefon vs gibi. Kampanyasini bulunca daha da uyguna geliyor.
(166 puan) tarafından
Oyle okumustum bir yerde ama bana da sacma gelmisti, dediginiz gibi egitici olanlari gelisimleri icin iyi oluyor.
0 oy
(1,242 puan) tarafından
Benimde 13 aylık inanın oyuncakların yüzüne bakmıyor.  Tencere süzgeç kavanoz oyuncaklarımiz bunlar.  Yani şu an fazla oyuncak almayın derim
tarafından
Bizimde kumanda kapak poşet mandal kitap:) bunlardanda sıkıldı müzikli oyuncak almak istiyorum bakalım

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 351 göst.
7 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Derya z05gni (246 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 115 göst.
23 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Oylesinekimsee (393 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 771 göst.
25 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,365 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 122 göst.
22 Nisan 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Yamukprenses (1,648 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,701 soru

24,114,522 cevap

333,175 kullanıcı

...