0 oy
441 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar 2 oglum var Elhamdülillah biri 45 günlük biri de 2 buçuk yaşında annem yanımdaydı artık memlekete dönüyor o kadar alıştım ki anneme nasıl yapcam bu gurbet ellerde :( iki çocuklu olmak nasıl başa çıkacagım :(

11 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Zamanla herşey rayina oturur bi kac ay sonra ikisi oynar sende kahveni icerek onlari izlersin
tarafından
Ay inşaAllah öyle olur ya ikisine birden yetişemicegim diye çok üzülüyorum
-Reklam-
0 oy
(1,450 puan) tarafından

Edersin kız Allah verir kolaylığını diyorum ama ( adet gecikince g.. tutuşan ben):angel: Biraz korku oldu bende de ama sen halledersin .

tarafından
Kız Allah seni :)) inşaAllah canım Rabbim sanada dogru zamanda versin. Ben oglum tek başına kimse yok diye istedim iyi mi ettim kötü mü bilemedm şimdi hiç yetemicek gibi hissediyorum
(1,450 puan) tarafından
Amin kuzum birlikte büyürler merak etme :)
0 oy
(2,558 puan) tarafından
Zor CNM her şeyin zorluğu var bende doğum yaptım oğlum 2 buçuk kızım yeni doğmuştu şükür atlattık o kötü günleri şimdi oğlum 3 yaş 4 aylık kızım 9 aylık oldu  ama hayla zor ikiside bebek daha bana muhtaç her türlü allaha şükret dua et gece r
tarafından
Zorluk bitmiyor anlaşılan biz alışıyoruz zamanla. İnşaAllah canım Rabbim sabrımızı arttırsın
(2,558 puan) tarafından
Amin CNM aynen öyle
0 oy
(1,391 puan) tarafından
Sen bide 3 çocuklu olan beni düşün mesela ozmn güvenin artar biraz :) Rabbim sağlık versin doğan her şekilde büyüyor
tarafından
Rabbim bagışlasın canım seninde sabrını arttırsın :) Amin saglık herşeyden önemli tabi sadece yetemicem gibime geliyor ona üzülüyorum
(1,391 puan) tarafından
Yok kız yetersin herkes anasının karnında mı öğreniyo sanki ben becerdiysem herkes becerir :)
tarafından
Ay inşaAllah canım pozitif pozitif verdin enerjiyi teşekkür ettim :) ❤️
(1,391 puan) tarafından
Rica edrm kuzum :)
0 oy
(14,412 puan) tarafından

Allah bağışlasın canım alışacaksın :)

tarafından
Amin ecmain canım inşaAllah ya alışırım bir an önce :)
0 oy
(24,842 puan) tarafından
Allah kolaylık veriyo canım sen Allaha sığın 
tarafından
Degil mi mutlaka her zorlukla beraber bi kolaylık vardır canım
0 oy
(11,252 puan) tarafından
Zamanla alışacaksın cnm bende iki bebe büyütüyorum Rabbim sağlık versin bir şekilde olur gider 
tarafından
Rabbim kolaylaştırsın canım inşaAllah
0 oy
(1,430 puan) tarafından
21 gunlukken tek bırakıldım alısıyo insan. Ikısıne de her zaman yetemiyorum ama gunlerimiz bir sekilde kimseye muhtaç olmadan geciyor cok sukur. Karnımız tok sırtımız pek :) Alısacaksın canım merak etme :) 
tarafından
Oh maşaAllah Rabbim kolaylaştırsın canım :)
0 oy
(684 puan) tarafından
Ahh canm zamanla alışıyorsun inan ki, önceleri annem yanımda yoksa tuvalete gidemem sanıodm şmdi 3 çeşit yemek yapıyorm herşey düzene giriyor zamanla otizmli oğlum ve 1 yaşında ikiz kızlarım var 
tarafından
Rabbim kolaylaştırsın canım oglunada şifa versin senin işin daha zor
(684 puan) tarafından
Amin Allah razı olsn canım
0 oy
tarafından
Ben tek başımla sezeryan doğum la. Eşim hataydı onunla. Bi de. Baş ettim   şükür iki ay geride kaldı   çıkarsın başa da  rndişelenme canım 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 674 göst.
0 oy
5 cevap 516 göst.
11 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde Mlhnvzt07 (1,263 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 834 göst.
22 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gri Kedi (2,932 puan) tarafından soruldu
+2 oy
33 cevap 865 göst.
4 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,055 soru

24,093,571 cevap

331,914 kullanıcı

...