0 oy
173 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (608 puan) tarafından

Kızlar aserip yediğiniz şeyleri tekrar aseriyormusunuz deli olucam suan yeşil erik çıkmışmıdır Ocak falandı sanırım o zaman yedim ama acıydı içi yok gibiydi ama yinede iyi gelmişti suan biraz etlisi varmıdır 

Bi bende mi sorun var deli olucam :(

3 Cevaplar

0 oy
(76 puan) tarafından
Ben de oyle oldum ya yiyene ksdar her gun ruyamda yedigimi hani gebelik olmazsa canim bisey isteyince olmazsa sorun olmazdi benim icin ama simdi oyle olmuyor :)) bisey istedim mi yemeden duramiyorum 
(608 puan) tarafından
İnan suan fiyatı umurumda degil söyle etli sulu. Bişi olsa ayy hemen alırım suan olsa yiycem hemen titriyorum :(
(76 puan) tarafından
Kız tamam etli sulu diyip durma bizim de canimiz istedi :D ben bi bakayim internet sitelerine satan varsa buraya yazayim :)
(608 puan) tarafından
Ayyy allah razı olsun canım bekliyorum :(
(76 puan) tarafından
Canım trendyolda varmış birazcık pahalı ama sen biraz daha bakıver istersen ben buraya linki birakayim
https://ty.gl/s4g4wuj0nx
(608 puan) tarafından
Tamam canım cok teşekkür ederim allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(2,531 puan) tarafından
Ahanda Bn gibisin Bn kızıma eriğe aşerdim inşallah bulursun cnm 
(608 puan) tarafından
İkinci kez aynı şeyi aserdim deli olacam suan titriyorum olsa da yesem diye eşim de evdeki herkez uyuyor :(
0 oy
(8,579 puan) tarafından
Hamile degilim ama erik benim canımıda cektirdin kız :)
(608 puan) tarafından
Aman kız :( hamileyken istediklerin hemen olsun diyorsun suan titriyorum ya utanmasam ağlıcam bebek gibi evdekilere gidin erik bulun bana diye :(((

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 150 göst.
0 oy
13 cevap 344 göst.
14 Ekim 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde B. Sema (688 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 224 göst.
0 oy
5 cevap 458 göst.
11 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde ecalased41 (129 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,956 soru

24,132,148 cevap

334,091 kullanıcı

...