0 oy
418 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (2,706 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Zirkonyum yaptıran varmı kizlar aranızda memnunmsnz on dişlerimi çok güzel olsun istiyorum aralikli doktor uzun süre olmaz bişey yiyip içerken sıkıntı yaşarsın dedi bı duurm bı kuruyemiş yiyemezsin dedi kafam karıştı kesilecek dişlerin kendi dişlerin gibi olmaz dedi bende zirkonyumw çok kesiflgini duymamıştım 

7 Cevaplar

0 oy
(2,706 puan) tarafından
Diş diş bu...........
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yaptırmadim ama o birsure fazla değil adapte olana kadar sadece. Yalnız kendi orijinal dişlerin biraz küçültülüyor bildiğim kadarıyla..
(2,706 puan) tarafından
Hmm anladm cnm
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Post ciksin canim 
0 oy
(9 puan) tarafından
Yaptırdım kendi dişlerini küçültüyor orjınal diş gibi duruyor
(2,706 puan) tarafından
Çok büyük yapay durmuyor dmi memnnmsnz peki zor oulyor mu
0 oy
(7 puan) tarafından
Kendini mutlu hissetmek istiyorsan yaptır ama şu var cips yerken bile kırılabilio hos ben yıllardır kullanıyorum onun da bi ömrü var guzelmi güzel estetik gibi düşün ama kul yapısi yani kırılınca sıçan gibi gezmeyi göze al hemen yapilmio diş tecrübe konusuo :))))
(9 puan) tarafından
Nasıl kırılıyor şakamı? Ben herseyı ısırarak yıyıyorum 5 senedır
(7 puan) tarafından
Aman nazar degdirme o zaman benim 2 kere kırıldı :))) düşün cips yiyordum.
(2,706 puan) tarafından
Kizlar gercekmi diorsnz cips yerken nasl.kirildi yapılana kadar öyle gezmekte sknti çok mu kesik duuryor ayy ayrık olmasa yaptırmak istemyrm da bide beyazlatma istyrm o nasl olcak blmyrm böyle sarı lekeli gibi oyuzden istiyorum on dişim 4 tane ayrık araları az az oyuzden düz görüntü istiyordum ( yok artik- seninki iyimi memnnmsn)
(7 puan) tarafından
Memnunum tabiki ben biraz estetik manyagiyim diyebilirim :D aynada kendime yakışanı yapıyorsam mutlu olurum. Benimde ön 4 diş kırıktı yaptırmıştım kullanımdan mi kaynaklı yada kalitesindenmi bilemem uyurken dişlerimi gicirdatiyorum onunda etkisi olabilir hepsi kırılacak diye bisi yok yani kendi disimizin bile bi ömrü var nihayetinde. Diş beyazlatmaya gelince Diş mineni inceletmekten başka bi ise yaramio hastanede çalışıyordum ordan biliyorum : ))) ah ah özledim narkoz almayı :D
0 oy
tarafından
zirkoryumda da kaplamada da kendi disin kucultulur.. ben 10 yil kullandim sonra dustuler yeniledim.. tabiki kendi disin olmadigi icin findik kiracak halin yok sert bisi yerken dikkat etmen lazim fakat bu butun yapilan disler icin gecerli.. ben bir sorun yasamadim ve insanin kendi disine en cok benzeyen de zirkoryum tavsiye ederim.. sunu da belirteyim ki dislerin kotu degilse asla kucultup kaplattirma
(2,706 puan) tarafından
Orta dişim kırık yanları az açık ön 4 dişim yanları açık düz görüntü olsun diye istedik doktorda yaşın genç daha bence yaptırma öyle dedi bilmyiroum bakalm ne olacak estetik dolgu ise yaramazmyki
.evet zirkonyum oyuzden tercih ettim fazla belli olmasın die bayadir da kullanmıştı. Durum yerken elma yerken ceviz fındık yerken dikkat edilecek dio sen nasl geçirdin on yılda
tarafından
yedim cnm findik badem sorun olmadi sadece bir tanesinin ucu catlamisti o da kirmaya calisirken.. eger duz goruntu olsub diyorsan yani sadece acikliktan sikayetciysen hic yaptirma.. o acikligi kapatmak icin dislerin yanina dolgu yapiyorlar disle birlesik duruyor.. olmayan disine de imlant yaptirabilirsin.. bnde 31 yasindayim bende cok erken yaptirdim ve ilk yaptirdiklarimda 10 yilda alti curudu ve implant yaptirarak yeni kaplamami taktirabildim. yaptirdim bitti olmuyor malesef.. kendi disin gibisi yok
0 oy
tarafından
Benim ön üst iki dişim zirkon porselen kırılmıştı çarka vurdum 2 seneden fazla oldu kullanıyorum çok memenunum 
(2,706 puan) tarafından
Zirkonyum dan mi memnnsn kaç sene kullanabiliyor elma durum fln isirdiginda sknti mi
tarafından
Kanal tedavisi ilk önce olman gerekiyor ben bi dişiminkini yaptım diğerinkini yapmadım pişman oldum ama elma falan ısırdığımda sıkıntı olmuyor bu hemen hemen 3 yıla girecek memnunum canım

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 164 göst.
0 oy
3 cevap 238 göst.
12 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sanema339 (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 216 göst.
10 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Sirindn (2,387 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 112 göst.
12 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Alyakus (2,706 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,020 soru

24,133,309 cevap

334,175 kullanıcı

...