0 oy
239 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar yulafli içecek yapiyorum kendime bikac tarif var genelde onları yapiyorum tok tutuyor sizin varmi yulafla içecek vs tarifleri extra biseyler ekliyormusunuz?

4 Cevaplar

0 oy
(3,951 puan) tarafından
Ben varım  ama ben hamileyim yulaf ezmesi sute koyup öyle  yiyorum icine ceviz meyve dograyarak
tarafından
Yarasın minnosa ☺❤❤❤❤yulaf her türlüsü faydalı aslında
(3,951 puan) tarafından
Amin inşallah canım;))
-Reklam-
0 oy
tarafından
düzenlendi

image

Icecek degil ama youtubede cok guzel kahvaltılık cesitleri var. Yarin sabah bende deneyeceğim ama hic yulaf yemedim. Tadi nasıl severmiyim sence :)

tarafından
Canim bakarmisin. Resim ekledim yukari. Esim bunu almış. Bu nasıl yeniliyor. Kahvaltıda sadece bumu yeniliyor:D hic getirmedim şimdiye kadar. Bide tok tutarmi
Ben yulaf istedim o nesfit almis
tarafından
Evt canim buda aynı sadece çeşitlendirilmiş musli gibi bunu sadece sütle karıştır ye
tarafından
Tamam canım tesekkur ederim
tarafından
Bisey daha soracagim. Kahvalti haricindemi yoksa kahvalti niyetine mi yeniliyor.
tarafından
Her öğün yenir canim sabah akşam araogun
0 oy
(2,039 puan) tarafından
Ben yulaf lapasi yapıyordum içine kakao tarçın hindistan cevizi ekliyordum güzel oluyordu 
0 oy
(14,413 puan) tarafından

Hatcecim valla ben öyle şiyler yapmıyorum 

Boğazımı tutuyorum konsantre olup veriyorum kiloları :D

tarafından
☺☺☺☺☺☺❤❤
tarafından
Canim nasil veriyon anlatsana biraz
(14,413 puan) tarafından
Kız ekmek tatlı müüüümmmkün değil ağğğzıma koymam çabuk verir,ağzım açılınca çabuk kilo alırım
Ep tatlıdan kilo alıyorum ben ya
Ama tatlılığımı tatlıya borçluyum heheheh
tarafından
Güldürdun kiz beni hahahah☺☺☺☺☺ giyip giyip kilo almayanlar var ya onlara gıcık oluyorum☺☺☺☺
(14,413 puan) tarafından
Hee yaa Allaaan cezaları :)))))))

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 298 göst.
0 oy
13 cevap 388 göst.
22 Kasım 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Limonlu kek (4,915 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 579 göst.
19 Kasım 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Limonlu kek (4,915 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 245 göst.
24 Haziran 2025 Ev & Yaşam kategorisinde eslemree (1,225 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,496,519 soru

24,446,545 cevap

353,682 kullanıcı

...