0 oy
249 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (9 puan) tarafından
Kızlar 10 günlük bebeğim kaka yapıyor ama çok sıkılıyor kıpkırmızı oluyor gazı var emziriyorum nasıl rahatlatabilirim onu 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sen yediklerine dikkat et. internetten bak gaz yapan şeylerden uzak dur. bebeğine duş aldırıp masaj yapabilirsin. 
(9 puan) tarafından
Uykusunda bile ıkınıyor
tarafından
doktorunla görüş. gaz damlası ve bağırsak düzenleyici önerir mutlaka.
-Reklam-
0 oy
(2,594 puan) tarafından
Yediklerine dikkat et gaz yapan yiyecekleri yeme masaj ve banyo bebeğini rahatlatır gaz damlası kullanabilirsin sab simplex çok iyi 
(2,594 puan) tarafından
onu bilmiyorum kullanmadım hiç benim oğlumda kolikti çok gazlıydı 3 ay gece gündüz yıkadım ama yazın doğmuştu
(9 puan) tarafından
Şuan havalar sıkıntılı çok da banyo yaptırmak istemiyorum
(2,594 puan) tarafından
Bol bol masaj yap karnına hafif ısttığın havlu bez gibi bişey koy
(9 puan) tarafından
Omzuma koydum rahatca uyudu karnına sıcaklığım değince rahatlıyor gibi
(2,594 puan) tarafından
hafif sıcak iyi gelir birde yüz üstü olunca daha rahat oluyorlar
0 oy
(2,038 puan) tarafından
Emziriyorsan yediklerine çok dikkat etmelisin neyin gaz yaptığını bul mutlaka benim büyük kızıma domates gaz yapıyordu mesela onu yediğim gün saatlerce ağlardı 6 ay yemedim birde hergün mutlaka rezene çayı iç 
(9 puan) tarafından
Kimyonlu rezene çayı var o iyi midir acaba
(2,038 puan) tarafından
Olur canım olur kimyonda iyi gelir gaza hergün iç ihmal etme bebeğin biraz daha büyüsün 1 ayı doldurduktan sonra ona da 2-3 çay kaşığı kadar verebilirsin
(9 puan) tarafından
Uyumakta zorlanıyor ya
0 oy
(565 puan) tarafından
Cnm ne kdr yediklerine dikkat etsende herturlu gaz okur bebekte emzirirdiktn sonra muhakkak gazini çıkar ağzından bide internetten gaz mesajlarına bak cnm çok faydası var 
(9 puan) tarafından
Çok huzursuz valla nlıcam bilmiyorum
(565 puan) tarafından
Cok zor Bi durum ama senin sabırlı olman gerekiyor 3 4 aydan sonra rahat edersin inşallah canm
(9 puan) tarafından
İnşallah
0 oy
(1,662 puan) tarafından
8 aylık hala çekiyorum. Gazdan 
(9 puan) tarafından
Kesin çözüm bulmak zor
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Yedikleri ne dikkat et. Her doyurduktan sonea mutlaka gazını çıkar. Bisiklet bacak masajı var onu yapabilirsin. Banyo iyi gelir. Bir de gaz damlaları var onlardan eve azıcık rahatlasın bebis
(9 puan) tarafından
Verdim inşallah rahatlar gece de biraz uyur uyanmak sıkıntı değil derdini çözememek üzüyor
0 oy
tarafından
Corbalarina yemeklerine kimyon koyup tuketebilirsin. Yada gunde 1 cay bardagina 1 cay kaşığı kadar kimyonu sicak suyla demleyip de icebilirsin. Bebek yağıyla ayaklarinin altina masaj yapmani öneririm gaz cikartmasina ve kakasini yapmasina yardmci oluyo. Benim bebeğimde ozellikle sabahlari uykusunda ikiniyordu masaj yapiyordum rahatliyordu
(9 puan) tarafından
Teşekkür ederim her yolu deneyeceğim
0 oy
(3,727 puan) tarafından
Her emzirmeden sonra dikey tut canım ağzından varsa gaz çıkaracak, masajlar yap, Doktor bize günde yarım çay kaşığı zeytinyağı içir demişti sütüne karıştırarak, bakliyat, süt ve süt ürünleri, kuruyemişler, yumurta Bunlar gaz yapar demişti

bunlardan uzak dur 

Bir de her gaz damlası Her çocuğa iyi gelmez 

10 gün kullan İyi Gelmezse başka bir markaya geç bize Metsil iyi gelmişti.

Bu yazdıklarımın hepsini çocuk doktoru bize önerdi
(9 puan) tarafından
Doktorumda metsil verdi bize
tarafından
Metsil benmm bebege iyi gelmedi. Ben 2 bebegimede biogaia bagirsak duzenliyici kullandim çok şükür faydasini gördüm
0 oy
tarafından
Ben gaz damlası almıştım Dr tavsiyesi ile Dr danış istersen bu durumu 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 72 göst.
10 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Hatice061987 (2,230 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,008 göst.
+2 oy
2 cevap 47 göst.
6 Mayıs 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Lolicim (4,590 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 130 göst.

Kategoriler

1,467,312 soru

24,042,931 cevap

329,223 kullanıcı

...