0 oy
200 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Oglum 3 yasinda havale 4 yasinda menenjit geçirmişti 10 senedir hic birsey yoktu.ben hastaneden taburcu oldugun bir iki kere kontrol disinda hic birsey hatirlamiyorum 4 gundur post actim bakmak isteyen baksin canlar basimiza gellenlere bugun dr en az sene bir kere nöroloji gorseydi diyo ama bana denmedi neyse ordaki bi hat hortlamış cocuk 3 gundur yogun bakimda kaldi yani demem o ki benim gibi evladi olan varsa ve kontrol olmuyasa olsun ben bu hastalık boyle denmedi cok üzgünüm bitti gecti dendii 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevaplar

0 oy
(3,166 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım Rabbim tekrar göstermesin. Teşekkürler bilgi verdiğin için 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gecmis olsn canm menenjit asilarini yaptirmis miydin
(8,253 puan) tarafından
Gönderi kapanmış buraya yazayım may00 . Menenjit nasıl geçirdi tanısı nasıl kondu? Benim kızıma da 1.5 aylıkken menenjit dediler ama ben pek inanmıyorum açıkçası bir hafta içinde doğru düzgün bir tanı koyamadilar en sonunda osuruktan tayyare selam söyle o yare dediler çıkışta elime bir kağıt tutusturdular su gün muhakkak gelin kontrolü için eğer o gün gelmezseniz üç dört aya anca randevu bulursunuz dediler. Kar kış kıyamet gittim o gün ama yüzümüze bile bakmadan reçete verdiler sadece menenjit aşısı bunları yaptırın dediler hiç bir kontrol etmediler . Dandiklr bunu bana çıkarken diyemiyorlardi sanki ...
tarafından
Evet canim asiliydi oglumm
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım bende menenjit aşısını yaptırcam daha yaptırmadım

İlgili sorular

+2 oy
1 cevap 127 göst.
27 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Havvanur1 (1,027 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,701 göst.
12 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Nisan89 (1,073 puan) tarafından soruldu