0 oy
871 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (1,376 puan) tarafından
Makarna dısında bir sey kalmadı evde siz ne yapiyorsunuz ya bitince pratik ne hazirliyrsnz aksam yemegine

30 Cevaplar

0 oy
(2,247 puan) tarafından
Makarnaya peynir filan rendeleyebilşrsin. Makarnayı sarımsaklı yoğurtlu yapabilirsin üzerine kıynalı ya da kıymasız domates sosu yapılabilir salça ile mantı gibi oluyor.
-Reklam-
0 oy
(14,950 puan) tarafından
Kahvaltılık olabilir kuzum unun varsa un mayala bi pisi yap
0 oy
tarafından
Bakliyat çok var evde onlardan yemek yapıyorum kayınvalidem getiriyor saolsun buzlukta var bir sürü şey en kötüsü hiçbir şey yapmassam ya dışarıdan yeriz yada esime soylerim pratik bisiyler alır tost falan yaparız o şekilde genelde bende yemek yapamıyorum ikizlerden dolayı gecistiriyorud bu şekilde valla
0 oy
(3,740 puan) tarafından
Tost, kışlık menemen, kahvaltılık, patates kızartma gibi
0 oy
(1,686 puan) tarafından
Kahvaltılık olur. Ya da buzluğa basvuruyorum. Ya daaaa un varsa hemen hamur işi pide pizza börek falan yaparım cnm 
0 oy
(24,049 puan) tarafından
Poğaça falan yapar Yerim ben de eşimde illa yemek aramayız 
0 oy
(18,613 puan) tarafından
Kahvaltı hazırlarım ya da çorba yaparim
0 oy
(6,077 puan) tarafından
Buzluktan yiyorum ben çok buzluğa bişeyler atarım ya ıspanak mesela doğumdan sonra temizlemek zor olur diye 5 6 poşet atmıştım patlican yemeği atmıştım sarma var.. Yani ay sonu evde malzeme bitince ordan yiyorum konservelerimde daha duruyo 
0 oy
tarafından
Evde pek bişey kalmadı un su tuz yoğurdum içine soğan patates kavurdum yağda kızartıcam ay sonuna yakın hep böyle oluyr yinede üretmeye çalışıyorum mercimek olursa makarnanın yanına mercimek çorbası yaparım kuru fasulye nohut hiç eksilmez onları yaparım ayarlarım bi şekilde yemeğim eksik olmaz üretir yapar eder mutlaka getiririm o sofraya yinede elhamdülillah bu günümüze 
0 oy
(76 puan) tarafından
Unun varsa pişi yap yanına kahvaltılık 2 de yumurta kır cay demle gusel oluyor 

İlgili sorular

+1 oy
40 cevap 1,421 göst.
23 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 424 göst.
12 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,266 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 368 göst.