0 oy
152 göst.
Diğer kategorisinde (511 puan) tarafından
Kızlar kızım dün tam 20 aylık oldu ama aşırı mız mız aşırı huysuz sürekli birsy istiyor ama ne istediğini kendinde bilmiyor sürekli ıiii ııı diyip duruyor sürekli ağlıyor ya em basiti bana bir bardak suyu bile icirmiyr. Hayır olmaz cevabını kesinlikle kabul etmiyor kendini yerlere atıyor bize vuruyor çığlık çığlığa ağlıyor hiç birşeyden memnun olmuyor doğru düzgün uyku zaten yok gece milyon defa uyanıyor gece uykusunda bile sürekli birsyler istiyor ıııı diyip duruyor yani sinirlenmemek için kendimi zor tutuyorum bazen kızıp bağırıyorm ama gerçekten kendime hakim olamıyorum.sizin bebislerde böyle mi siz kendinize nasıl hakim oluyorsunuz ne gibi yöntemler deniyorsunuz acaba 

4 Cevaplar

0 oy
(7,470 puan) tarafından
Hosgeldin 2 yas sendromu 22 aylik 4 5 aydir böyleyiz 
(511 puan) tarafından
Ne zmn geçecek acaba bu sendrom geçene kadar öteki tarafa gidip gelmezsem iyidir :-) bizimki yeni başladı bir haftadır böyle anamdan emdigim süt burnumdan geldi resmen
(7,470 puan) tarafından
Kotü haber geçmeyecek 2 bitiyor demeye 3 başlayacak annem bi olayimiza şahit oldu bi hocaya mi götürüp okutsak diyor durum çok vahim yani kafama bi huni takip gelin beni alın dicem yakında az kaldi :))
-Reklam-
0 oy
(12,050 puan) tarafından
Tam olarak öyle benimki de 20 aylık 2 yaş sendromu deniliyor sabırla geçmesini bekliyorum napıcam başka ☺️☺️
(511 puan) tarafından
Ne zmn geçer acaba tam olarak
(12,050 puan) tarafından
Kuzum bilemiyorum ki huy edinirlerse bide yandık vallahi
0 oy
(2,594 puan) tarafından
21 aylık oğlumda 16. ayda ufaktan başladı ama sanırım en zirvesini bu ay yaşıyoruz ve bunun daha fazlası da olacağını düşünüyorum bu aya kadar uykusu geldiğinde elimden tutup sallatmaya götüren çocuk şimdi uyumamak için yırtıyor kendini asla üst değişemiyoruz banyoya girene kadar duramayan çocuk şimdi sırf üstünü çıkartcak diye girmek istemiyor girincede çıkmıyor o ayrı 2 yaş sendromu gümbür gümbür geliyor
0 oy
(3,679 puan) tarafından

3 aydır bizde durum böyle 20 aylık bizim de :ermm:

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 249 göst.
30 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Maviiii (183 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,152 göst.
23 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 688 göst.
4 Ağustos 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde kubraugur (2,528 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 210 göst.
15 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Elanur888 (102 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,427 soru

24,058,225 cevap

330,020 kullanıcı

...