0 oy
268 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar   cmt gunu esimin amcasi gil gelecek !!

Benn 6 haftalk hamileyimm .. midee bulantilarim haddinden fazlaaa  veee oturtmuyor bile devamli uzanmaliyimm ! Mutfagaa giremiyorum yemek icin bilee .  Esime uygun dil ile anlatmak istedim    hazır aliriz dedii  yapma bisey dedii 

Tamam dedim amaa hizmet vs falan hep bana ait  kendimi iyi hissetmyrm ne yapmam lazm ayip olur gelme desem 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hizmette edebilirsin heralde eşin anlayişli oda yardim eder
tarafından
Bas donmelerim oluyor esim diyorki yat basin donersee oyle sey olmaz dedm ayip olr  valla npcm hc blmyrm
-Reklam-
0 oy
(163,320 puan) tarafından
pide salata corba o zamsn kiymali pide kasarli pide falwn en iyisi
tarafından
Aksam cayina gelcekler kuzum pasta brk fln Lzm
(163,320 puan) tarafından
kurupasta aldir en iyisi
tarafından
Evet cnm oyle dsnyrm
0 oy
(22,057 puan) tarafından
3 4 saat dayan canim mecbur birileri gelip gidecek 
tarafından
Evet illaki gelcekler amaa ilk haftalar oldugu icinn  beni cok etkiledi hamilelik   bas donmelerm fazla
0 oy
(2,530 puan) tarafından
Cnm yanlş anlamada bzde o yoldan gectik bnm de gelenim gidenim oldu mecbur etcn hizmet sabret eşinde yardım etsin 
tarafından
Yok cnm neden yanlis anlaymmm kendimi iyii hissetmyrm iyi hissetsemm ztn  sorun yokk  basimmm donuyorr sadee mide bulantisi olsa yine neyseee !!!  Kendimi en iyi ben bilirim snc olrk
(2,530 puan) tarafından
Evet orası öle cnm maden suyu felan ic sade olandan ii glir midene ne diyim
tarafından
Tamam canm bnm cok sagol ♥︎
(2,530 puan) tarafından
Sende saol cnm
0 oy
(2,038 puan) tarafından
Niye ayıp olsun canım sonuçta rahatsizsin yemekse bu halinle hiç kabul etme derim ama çaya geleceklerse hazır birşeyler alın esinde yardımcı olsun o zaman 
tarafından
Tm cnm sagol
0 oy
(4,583 puan) tarafından
Canım bidi diyem mi mecbura kalınca geciyo onlar aman kusur etmeyim aman ayıp olmasın düşünmekten mide bulantısı mi falan unutuyo insan merak etme kuru pasta falan aldır cayinida yap getir odaya kalkar kalkar koyarsın kısa mesafeden
tarafından
Tm cnm
0 oy
(1,033 puan) tarafından
Kuru pasta baklava türü şeyler fındık fıstık
tarafından
Tm cnm
0 oy
(907 puan) tarafından

Benim bulantı koku ya karşı hassasiyet, kusma, vardı. O dönem misafir kabul ettim eşimin amcası eşi kızı ve torunu gelmişti. Arada içeri gidip uzanıyordum:)aklıma geldi şimdi. Sende arada uzanırsın kötü olursan 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 512 göst.
27 Şubat 2020 Aile & Aşk kategorisinde Adanalibelammm (234 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 430 göst.
0 oy
5 cevap 163 göst.
14 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Kizannesiyim (396 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 96 göst.

Kategoriler

1,467,928 soru

24,050,988 cevap

329,669 kullanıcı

...