Kızlar eşim ve ben çok birikim yapamıyoruz. Fazla olmasa da biraz boş şeylere harcıyoruz. Acaba birikim tüyolarınız var mı bana söyler misiniz yardımcı olmak adına. Çoğunuz benden büyüksünüz hayat tecrübeniz de yaşınızla doğru orantılıdır eminim. Desteklerinizi bekliyorum
Biz hiç paramiz yok gibi yasiyoruz gerci kredi cektik artik gercekten yok sanirim
Mesele kiyafet cok almayiz ayakkabi da oyle 1 yazlik 1 kışlık belkiiii ekstra 2. Olur onuda kesin indirimden flan bulmusuzdur disarda uygun yerlerde takiliyoruz gezmeye genelde ailelere teyzeme flan gideriz yada yürüyüşe avm ye asiri gezmemiz yok lüks yasamiyoruz baska neye para veriliyoki )))))
Birseyin 2.si lüks sayiliyo bizim evde yani evde varsa ne gerek var bi dha almaya gibi dusunuyoruz biseyi alirken cok mu gerekli neden aliyorum olmasada olur mu sorularini sorarak alisveris yapiyoruz
Dışarıya fazla para harcanıyoruz gereksiz bişi almıyoruz sularda yemek yiyoruz tamam ama devamlı değil ihtiyaç fazlası bişi almayız. Para hep bendedir yoksa eşim çok harcar
Birikim yapmaya bayiliriz mutfaga sadece kahvaltilik aliyoruz onun disinda sebze meyveye para vermiyoruz kaynanamin bahcesi var ordan geliyo fazla geleni buzluga atiyorum yada yazin sebze ucuzken tazeyken cok alip buzluga kisin pahali oluyo biber falan kendi balkonumda kasalarla saksilarla bahce yaptim yesillik var bi sut gelir koyden onunla yogurdumu peynirimi yaparim. Kiyafet lazim olmadikca almiyoruz bayramdan bayrama anca. Kumbaramiz var bozukluklari atiyoruz. Sicak su icin kombi var malesef elektrigin anasini aglatiyo o yuzden uzun dus almiyoruz ☺️ her begendigimizi sevdigimizi almiyoruz aman ne gerek var bosver diyoruz asgari ucretten her ay 1.500 artiyo cok sukur
Her ay en az 1 ceyrek aliriz canm biz2 de olabilio 3 de.Giderlerimize bagli.Ama en az 1 tane ceyrek kenara katılıo.Cok da guzel oluo.
1,493,522 soru
24,401,767 cevap
350,190 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın