0 oy
168 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hamileyken tutamadım orucumu bu sene tutmak istiyorum Allah nasip ederse bebeğim 10 aylık emziriyorum sütumde azalma olurmu ek gidayi doğru düzgün almıyor istahsiz

4 Cevaplar

0 oy
(1,845 puan) tarafından
Ben tutuyorum 11 aylık ilk bi kaç gün zor geçti ama şimdi alıştık ek gıdayı yeterli verirsen sıkıntı olmaz. Bi arq hastakandı arq veridm tutmadım bi gün kendini dene bence aonra devam edersin duruma göre. Sütü sorarsan tabi oruç olmadığın günler kadar cok olmuyor ama genede veriyo rabbim onun nasibini 
tarafından
Doğru diyorsunuz süt yapici şeyler yersem iyi olur
(1,845 puan) tarafından
Bol su iç sahura kadar
-Reklam-
0 oy
(1,026 puan) tarafından
Benim de bebek 7 aylık oldu bugün bende senin gibi düşünüyorum napsam diye ramazana az kaldı
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Simdi kendini sıkıntıya sokma ramazanini tut bence ramazandan sonra kışa tutarsın 
tarafından
Ne zaman tutayım anlamadım canım
(7,470 puan) tarafından
Diger seneye tut canim istersen bende biraz tuttum ama insan ac olunca bi sinirlide oluyor kizim 22 aylik bu aralar 2 yas sentomumuzda eklenince sahsen tutmamam daha hayirli diye dusunuyorum seni zorlamiyorsa tut tabide ben ramazani bi atlatalimda hayirlisiyla dedim kalani seneye tutayim diye dusunuyorum
0 oy
(18,463 puan) tarafından
Neden tutmadin ki. Keşke bu ramazan gelmeden kışın haftada 2 gun olarak tutsaydın. Bebeğin ramazandan sonra daha bir hareketlenecek çok zorlanacaksin
tarafından
Hamile olduğum için tutamadım aç kalınca tansiyon düşüyordu benim o yüzden onun yerine fitresini verdim ama emziriyorum yemek yemiyince sütüm azalıyor

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,850 soru

24,064,964 cevap

330,317 kullanıcı

...