0 oy
195 göst.
Diğer kategorisinde (81 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar eşimle ne zaman  kavga etsek iste sabah seni evde görmeyeyim git babanın evine kızımı bırak gelme gibi kelimeler kullanıyor artık ne tepki vereceğimi bilmiyorum bazen şakaya vuruyor gibi bazen de çok ciddi napmalıyım
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevaplar

0 oy
(8,278 puan) tarafından
Nikahını zedeliyor haberi var mı eşinin bundan
(81 puan) tarafından
Gerçekten zoruma gitmeye başladı çok üzülüyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Böyle birşeyin şakası mı olurmuş. Aklı başına gelsin diye akşam eve gelmeden kızımı da alır giderim babamın evine. 
(81 puan) tarafından
Canım bi ara böyle bisi yaşadık babamda beni eve geri yolladı yuvam dağılmasın diye bu yüzden gitmek istemiyorum
(2,568 puan) tarafından
Babam öyle olsaydı söylemezdim. Yani bebek bakarken çok yoruluyorum dinlenmeye geldim gibi derdim.
(81 puan) tarafından
Yani doğru ama en fazla kaç gün kalabilirim ki ben sürünsün istiyorum madem git diyor biraz uzak olmak istiyorum ondan
(2,568 puan) tarafından
Kendi ailenle mesafe ne kadar var mesela ben annemlere 40 dk uzaklıktayım. Gidince bir hafta on gün kalıyorum. En son aralıkta kaldım. Nisan mayıs gibi yine giderim. Gittiğinde eşini hiç düşünme motive olmaya moral almaya dinlenmeye iç huzurunun yıpranışlığını toplamsya diye git.
(81 puan) tarafından
Ya en fazla yarım saat falan canın önceden gidip 1 hafta kalıyordum ama şuan eskisi gibi gidemiyorum
0 oy
(3,280 puan) tarafından
Bi daha dediğinde al cocugu git evde bulamayınca napcak bakalım 

İlgili sorular

+1 oy
27 cevap 891 göst.
29 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kelebek.34 (1,974 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 595 göst.
10 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (978 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 644 göst.
0 oy
4 cevap 199 göst.
15 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,022 soru

24,105,922 cevap

332,698 kullanıcı