0 oy
452 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bugün kendime zikirmatik aldım vallahi denemediğim tek bu kaldı şöyle güzel beni rahatlatacak iyi gelecek sabır verecek bi zikir söylermisiniz çoğunuz biliyor kafam dandini delirmenin eşiğindeyim ilacıda bıraktım 

6 Cevaplar

0 oy
(16,786 puan) tarafından
Namaz kıl  ve Kur'an oku rabbine sigin 
tarafından
Kendimi veremiyorum şimdi canım abdest alıyorum devamlı ama duramıyorum namaza sıkıntı geliyor
(16,786 puan) tarafından
Şeytanın sana vesvese vermesini eneglle işte iraden ve nefsin bu konuda zayıf kalmasın
tarafından
İşte varya hep zayıflıktan bunlar iman zayıfladı yakama yapıştılar
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım uygulamasi da var indir bak çok güzel dualar var 
tarafından
Adı ne canım uygulamanın
tarafından
Zikirmatik canım indir bak hem Türkçesi hem de arpcasi var
tarafından
Tamam canım teşekkür ederim hemen bakıyorum ♥️
tarafından
Rica ederim kuzum ❤
0 oy
tarafından
ilacı neden bıraktınız ki
tarafından
Çok esnetiyordu sadece esnetme vardı ama uykuya dalmamı zorlaştırıyordu birde duygularımı nötrleştirdi hissiz yaptı beni o yüzden bıraktım
tarafından
hmm demek ki dozajı ağır geliyor. benim de anneme ağır geliyordu. hep uykusu oluyordu. yemek bile yapmaya enerjisi olmuyodu bazen ama ilk doktor randevusunda doktoru hemen ilacını değiştirdi. her bünye aynı değil. söyleyin hemen doktorunuza. benim annem senelerdir kullanıyor. hep sabah 8de kalkıyo 11de yatıyo, çok enerjik
tarafından
Canım ben henüz gidemedim doktora randevu aldım 21nde kafama göre aldım ilacıda çünkü kendimi gerçekten iyi hissetmiyordum şöyleki devamlı kafamdan ölüm geçiyordu zor bi dönem atlatıyorum ama hamd olsun 2 gündür iyiyim doktor randevumu bekliyorum şimdi işte
tarafından
çok geçmiş olsun. umarım çabucak atlatırsınız bu durumu. bunu hemen fark edip randevu almanız harika. çok bilinçli birine benziyorsunuz. en doğrusunu yapmışsınız. lütfen daha çok bu durumu düşünüp kendinizi sıkmayın sonuçta ondan geldik ona gidicez ama her dakika düşün düşün nereye kadar ki? burdasınız, bizimlesiniz, yarın da burda olcaksınız, öteki gün de, sonraki gün de, 1 hafta sonra bu hafta için durduk yere kendimi sıkmışım ya onun yerine bi diziye başlasaydım biterdi diceksiniz :D aldığınız nefesi kendinize eziyet etmeyin nolursunuz
tarafından
Aslında herşeyin birikimi şimdi çıkıyor benden zamanındada bir çok şey atlattım denizde yüzüp derede boğuldum derlerya benim özetim bu son yaşadığım şey beni taşırdı ondan kaldıramadım yazdıklarınız çok iyi geldi :) biliyorum bu bir dönem ben bunuda atlatıcam insanoğlu en zoru ölüme dahi alışıyor ayrılıklar vs nedirki ama duygusal boşluğa düştüm düne göre bugün daha iyiyim yarın daha iyi olacağım böyle böyle Allah’ın izniyle düzeleceğim bazı insanların enerjisi çok iyi ve bu çok hissediliyor sendende bunu aldım eksik olma ♥️
0 oy
tarafından
direkt ilaca geri dönün, dozajı ağır geliyo diye bıraktıysanız da söyleyin doktora ayarlasın. bir şeytanlar bilmemneler kafalarına girmişsiniz. saçmalamayın. benim annem bu yüzden kriz geçirdi. aylarca manisada yattı. saçma sapan kendinizi korkutmayın. allah namaz kılmayan beni koruyo da sizi neden korumasın. akıl var mantık var. 
tarafından
Anneniz neden kriz geçirdi
tarafından
ben okula gidiyorum diye ananemde kalıyordum. annem de eşiyle kalıyordu. annemin komşuları tarikata giden garip kadınlarmış. annem de kapalı kadınlar diye güvenmiş ama annemi hep korkutmuşlar. 100 kere kendini dövcen, 100 kere şunu okucan yoksa seni bilmemneler basar vs diye. annemi kukla etmişler, parasını almışlar. annem bize geldiğinde kendi kendine konuşuyodu. tüm bacakları mosmordu. o kadınalr söyledi diye yapmış. çantasında bir sürü kurandan bile olmayan saçma sapan arapça şeyler yazıyordu falan. hiç kendisinde değildi. gece uyanıyo konuşuyo. sabah unutuyo vs çok korkunçtu. 1 yıl manisada yattı da düzeldi. yine ilaç kullanıyo ama sağlıklı mantıklı
tarafından
Ben daha kötüsünü yaşadım tam 2 yıl hastanede yattım doktor ömür boyu ilaçlarını kullancan dedi ama ilaçlar beni kötü ediyordu bıraktım 3 sene oldu 3 senedir de evliyim ikinci çocuğum olcak insalla .sen kafanda bitircen aslında dusunmicen unutma kendinin ilacı sensin kendini sen iyilestireceksin
tarafından
Evet maaalesef dini bu şekilde kullanıp insanı sömüren topluluklar var güya ibadet ediyorlar benim oturduğum semttede var ibadet edicez şeyine ticaret yapıp bişeyler satıyorlar insanlara ben hiç bulunmadım o ortamda ama merakından giden komşularımdan haberini aldım annen için çok üzüldüm ama neyseki atlatmış şimdi bunun neresinde ibadet var kadının resmen aklıyla oynamışlar herşeyin fazlası zarar işte dinini bile dozunda yaşamak lazım elinden geldiği kadar değilmi
0 oy
(6,920 puan) tarafından
Kaç yaşındasın mesleğin var mı merak ettim
0 oy
tarafından
Depresyondan çıkmak için kendini arındırman için hiç birakmayacaksan duzelinceye kadar sana zikir ve terkip atabilirim 90 gün yapman lazim atabilirim canım ve bunu en başta deneseydin zaten sorunun kalmazdi
tarafından
Zahmet olmazsa atarmısın yapmaya çalışacağım inan her yolu deniyorum bana iyi gelecek kendimi iyi hissedebileceğim
tarafından
Atayım canım kızı uyutuyum sen unutmamam için bana mesaj atabilirmisin 30 dk sonra felN

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 131 göst.
0 oy
10 cevap 351 göst.
0 oy
2 cevap 195 göst.
5 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Citipiti (5,145 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 225 göst.
12 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Prensannesizey (524 puan) tarafından soruldu

Kategoriler