0 oy
497 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından

image

Su kapılara takılan perdelerden kullanan var mı kızlar almak istiyorum eşim gerek yok felan diyor alsam sonra pişman olurmuyorum 100 TL mutfağa perde diktiriyorum oda 250 tuttu sizce degermi

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Nasıl perde demek istiyorsun 
tarafından
He anladım canım tamam . Bende yaptircam haftaya falan kaç tanesi okadar tutty
tarafından
Resim ekledim canım
tarafından
1 mkapi tülü 2,5 m normal pile mutfak tülü ve briz perde çubukları beraber 350
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben sevmiyorum onları ama mutfakta hoş duruyor bir kaç modeli sadece bacım içinde kalmasın yaptır zaten mutagin perdesi hemen sarariyor yikaya yikaya yıpranıyor yine degistirirsin
tarafından
Bende beğeniyorum ama eşim sonra pişman olursun diyince ikilemde kaldim
0 oy
(1,430 puan) tarafından
Benim oturma odamda var canım cok tatlı duruyor ben begeniyorum sadece sana tavsiyem yıkarken yumusatıcı koyma benimki saldı kendini kestiricem
tarafından
Hadi ya tamam canım sipariş verdim artık :) içimde kalacağına yani kiraciyim oyuzden eşim çok fazla yasanmasdi
(1,430 puan) tarafından
Bende kiracıyım aman bi daha mı gelicez dunya ya keyfini cıkar perdelerinin canım bence cok seveceksin :)
tarafından
Tamam canım teşekkür ederim:) aynen kendi perdelerini sevmiyorum elimde gelse hepsini degisiron
(1,430 puan) tarafından
Eski evimde hep storlar vardı hepsini tul ve guneslik yaptırdım canım rahatladım yıka as. Allah ım kendi evimizi nasip etsin de canım gonlumuze yaptırırız herseyi inşallah.
tarafından
Amin amin inşallah canım
0 oy
(1,610 puan) tarafından
Ben oturma odam da kullanıyorum çok güzel bence. Ben 200 tl ye diktirdim iki pencereye 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 251 göst.
19 Mart 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Karadenizin incisi (11,156 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 271 göst.
27 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,368 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 203 göst.
1 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde 2801 (860 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 41 göst.
8 Şubat 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Bilmek lazim (29 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,975 soru

24,079,828 cevap

331,128 kullanıcı

...