+2 oy
737 göst.
Diğer kategorisinde (7,985 puan) tarafından

Kim ne yaşıyor biliyomusunuz acaba ne derdi var kolayca iftira atabiliyosunuz yalancısın vs vs diyebiliyorsunuz siz tamam burayı ciddiye almamak lazım ama insanlara bukadarda kırıcı konuşmamak gerek görüyorum postlarda bı hakaretler asalamalar yapmayın ya sizde bı kadinsiniz sizin başınıza da gelebilir heran herşey eşiniz aldatabilir terk edebilir aç kalabilirsiniz yardıma muhtaç olabilirsiniz biraz empati kurun allha rızasi için  kimsenin kalbini kırmaya değmez bu dünya sadece yazmakla morel vermek bile okadar ise yariyorki inanın bak mutlu oluyor insan bı kadın bı kadını bukadar hor görmemeli bence !

Şahısa özel bişey değildir bu içimden geldi yazdım kimse üstüne alınmasın benim kimseyle bı derdim yok zaten olamazsa 8-)

14 Cevaplar

+2 oy
(2,111 puan) tarafından

Bunu dedim canım

image

(7,985 puan) tarafından
Tamda demek istediğim ♥️♥️♥️♥️
(2,111 puan) tarafından
Bunu okudum dedim biz ne yapıyoruz yoktan sebeplerden bazende ego tatmin etmek için kalp kırıyoruz günahlardan kaçarken böyle bir günah işliyoruz
(7,985 puan) tarafından
Hemde en büyük gunahlardan birisini işliyoruz
(2,111 puan) tarafından
Kul hakkından kaçınıyoruz evet ama buda kul hakkı Buda en büyük günah bana gör3
(7,985 puan) tarafından
Bencede
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Sen ne diyorsun canım bir defasında hamile bir kardeşimiz pazardan aldığı terlikle lohusa terliği yapmış kadına demedikleri kalmadı ben tepki gösterince de sen asagidasin zirveye sesin gelmiyor benim dengim değilsin falan diye değişik değişik cevap verdiler ahlaksızlıktan da öte beyin yok bazilarinda
(7,985 puan) tarafından
Kendilerini göstermeye çalışıyorlar cnm begenmemislerse alsalarmisya en pahalısı dan laf anca
tarafından
Lohusa terligi diye bir şey mi var?
tarafından
Gerçekten bilmediğin için mi sordun yoksa tartışma açmak için mi?
tarafından
Bebe zor uyudu zati, kimle neyi tartışayım ya? Üzeri süslü, fiyonklu terliklerden mi bahsediyorsunuz?
0 oy
(103 puan) tarafından
Aynen öyle canım Haklısın uzaktan görene kolay geliyormuş derler
(7,985 puan) tarafından
Vala öyle kız belki denk gelmistir neler neler diyolar yazık vala kalp kırmamak lazım bukadar
(103 puan) tarafından
Aynen illaki denk geliyoruz zaten ama bir şey diyemiyorum ya Herkesin yaptığı kendine yani ayıp
(7,985 puan) tarafından
Malesef
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Haklısın kuzumda işte milletin ağzı torba değilki büzesin 
(7,985 puan) tarafından
Maleseff ya :// moral vercek yerine dahada can sıkıyor lar
0 oy
(2,532 puan) tarafından
Gercekten o kadar haklısın ki bazen bna öle sert konuşmalar kendini bişy sanmlar ukala ukala konuşmalar nefret ederim öle tiplerden dedğin gibi güzel Bi yorum o kadar moral veryr ki cok güzel bişy Bn burda kimseyi kırmak istmm ama öle insan larıda kırmak lazım ya sinir tipler 
(7,985 puan) tarafından
Kız şahsen ben üzgün bı post açsam bana morel verdiklerinde ben çok seviniyorum
Çok zor deyilki güzel biseyler yazmak ama bizim insanımız bunu bile beceremiyo
(2,532 puan) tarafından
Gercekten ya bende öle valla sevnyrm mesela bşy fikir istyrm sacma sapan şeyler yazyr lar madem gelme yazma okuma kardeşim bu kadar basit
(7,985 puan) tarafından
Yani demi işte analtamazsin cnm insanlara bunları
(2,532 puan) tarafından
Gercekten cnm ya
0 oy
(879 puan) tarafından
kime söylediğini anladım aslında haklısın. güzel bi üslupla yazılsaydı bari ama kadın sığınmaya git bekar gibi gezmekten iyidir fln bunlar saçma laflar
(7,985 puan) tarafından
Sadece oda deyil ki cnm nelere şahit oldum kendim utandım vala çoğunu okurken yazık
(879 puan) tarafından
ne diyeyim canım yüzlerce kadınız bir arada bu platformda toplanmışız kavgasız olmaz tabii ama gereksiz yargılamak da moda oldu her gördüklerine yalan dolan diyip kalp kırıyolar
(7,985 puan) tarafından
Ya yalan olsun sanane cvb verme geç onu bile beceremiyolar
0 oy
(16,792 puan) tarafından
Ne yazsanız da boş bilen yine bildgini okuyor empati kurmadan yazıyor cümlelerini bazıları.

buraya derdini yazan bin pisman oluyor ya yüzüne vuruluyor en ufak bir kavgada yada yazılan yorumların içinde kayboluyor. Kişilik meselesi.
(7,985 puan) tarafından
Empati sıfır hepsinde kendilerini gösterme peşinde
0 oy
(2,111 puan) tarafından
O kadar haklısın ki canım ben yazarken 10 kere düşünüyorum kırılırmı üzülürmü ya insan moral bulmak ister buraya geliyor yazıyor kalp kırmak çok acı
(7,985 puan) tarafından
Kız bikere geliyoruz dünyaya ne gerek varmı kalp kırmaya heleki tanımadımiz insanlarin
(2,111 puan) tarafından
Birde bugün bir yazı okudum dedim günahtan batacaz
(7,985 puan) tarafından
Allha ıslah etsin cnm  nediyim
0 oy
tarafından
Yooo gayette ciddiye alınması gereken bı platform. Sonuçta nick altında herkes gerçek bı kişilik ve kendi fikirleri ile burada. Kaç kişinin yalanını gördük ve hala da pişkin pişkin post açıp burada insanim diye geçinenler mi dersin sırf kendi eziliyor diye burada millete sert yorumlar yapan mi dersin. Zayıf kişilikler çok göze batmaya başladı. Burada sırf birinin yalan postundan etkilenip sütü kesilen kadın var ya. En ketum insan bile buradan etkilenebilir.
(7,985 puan) tarafından
Nekadar üzücü bişey aslında yalanalrin üstüne kurulmuş bı hayat Nedim allha ıslah etsin
tarafından
Seymamin yorumunun altina imzami atarim su an
3 kere dusunup 1 kere yazmak lazim..gercek hayatta oldugu gibi..
tarafından
Amin canım amin. Aslında oylelerini ifşa etmek gerek millete ibret olsun da az biraz belki yalani keserler de uğraşacak vaktim yok.

Zeynebim patavatsizligin adını da dobralık koymuşlar. Geçen biri biskuvitli pasta yapmış heves edip foto atmış biri gelmiş en kolay pastayı da becerememissin demis ne kadar ayıp bisey ve o yorumu artilayanlar vardı. Ben istesem hazır pasta da alırım ama özellikle peskuvitli pastayı pudingli çok severim alır yaparim sürekli.  Tercih meselesi yani. Ne boş hava israfı insanlar var
(7,985 puan) tarafından
Kız o puskivili pastayı ben çok severim :))
Baksan kendi bı haltı beceremiyodur ha anca yazsın boş boş ne giciklar ya
tarafından
Öyle yaparak kötü enerjiyi kendilerine cekiyolar. Kuantum düşünce tekniği der ki vücuttan çıkan enerji evreni dolaşıp geri sana gelir. Onlar negatif kötü enerjileri ile hep iç içe olacak ve hayatlarında mutsuz olacaklar.
0 oy
(811 puan) tarafından
burdakilerin tek  olayi o zatn cnm
(7,985 puan) tarafından
Malesef allha ıslah etsin cnm nediyim
0 oy
(3,270 puan) tarafından

Az önce bu durum için bir söze denk geldim ve SS almıştım paylaşmak istedim

image

(7,985 puan) tarafından
Ne kadar güzel bı söz ♥️
(3,270 puan) tarafından
Evet bende beğendim:)
0 oy
tarafından
Kendilerini göstermek adına öyle sert yorum yapanlar var malesef. Evet empati malesef nedir bilmiyorlar. Düşünüp yorum yapsalar birşey kaybetmezler. Evdekilerine dayilanamiyorlar burada klavye bodro bereli oluyorlar :)))
(7,985 puan) tarafından
Hemde nasill düşünce sıfır bazilarinda
tarafından
Malesef öyle canım.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 250 göst.
26 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 714 göst.
14 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Aslıs (13,307 puan) tarafından soruldu
0 oy