0 oy
702 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (2,422 puan) tarafından

İzmir köfte pişti, bu pilavim kaldı yaninada yoğurt çok şükür bu gün tamam. Kızıma zıp zıp aldım onu bekliyorum, herşeyi olsun diye çabalıyoruz eşimle. Biz görmedik ama, kızımın olunca insan mutlu oluyor. Sizler neler yaptınız bakalım. <3

34 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aynı ben ysşanadığımı oğluma yaşatmaya çalışıyoruz 6 aylık salıncağı her şeyi hazır kuralım diye dört gözle bekliyorum akşamda pizza var cnm 
(2,422 puan) tarafından
Bizimkide 1 hafta sonra 7 aylık olacak eşimle dört dönüyoruz etrafında. Pizza harikaymış çok severim
-Reklam-
0 oy
(2,128 puan) tarafından
Makarna vardı dünden birde salata yaptım. Afiyet olsun size :)
(2,422 puan) tarafından
Sizede afiyet olsun makarna en sevdiğim yemektir ❣️
0 oy
(494 puan) tarafından

Haslanmis patates ve yumurta var yeşillikler bugün  de böyle yaptım :)

(2,422 puan) tarafından
Ayy birde çay harika afiyet olsunn
0 oy
tarafından
Ben karışık kızartma yapacağım 
(2,422 puan) tarafından
Ayy mutfak mahvolmasa Bende çok seviyorum:) afiyet olsunnnn
tarafından
Yapacak bişey yok napim her gün yemek derdi :)
0 oy
(509 puan) tarafından
Kumru yapacagım :)) 
(2,422 puan) tarafından
Oo çok güzel afiyet olsunn
(509 puan) tarafından
Sağol canım. Sizede afiyet olsun
0 oy
tarafından

Senin icin demiyorum canım ama su biz görmedik o görsün mantığı bana cok saçma geliyor. Biz gormedik ama elde etmek için çabalardık.  Sahip oldugumuz şeylerin kıymetini bilirdik.  Şimdiki cocuklara cok üzülüyorum. Hoc caba gostermeden her seye hazir konuyorlar.  Biridr benim oğlum esim de o mantıkta oglumu hoc bir seyden mahrum etmem benimde sunum olmadi demesin diye ne varsa aldı. Ilk arabam yürüme arkadaşım hoppala at traktör bisiklet. Birde  panda bisiklet alacakmış. Her yer oyuncak oldu. 

Yemek olarak bana tarhana çorbası fırında brokolo brüksel lahanası yogurt salata
Esime mercimek corbasi et sote pilav yoğurt salata
(2,422 puan) tarafından
Bizim evde şimdiden öyle oldu, çalışıyorsak onlar için. Ben yetiştirme tarzı ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Ablamın 2 kızı var, 1 oda onların oyun yeri sadece oyuncak dolu orası. Ama bir yere gidince bir şey istemezler, biri bir şey almak için götürse ben yada dedesi vs. 1 tane şey seçip alıp geçerler. Yetiştirme tarzında sıkıntı olmazsa her şeyi tabi ki alacağız. :)
0 oy
(3,094 puan) tarafından
Mercimek çorbası karnıyarık pilav var canım bizde oğlum 12 sene sonra olunca her şeye heves ettik kimseye imrenmesin diye herşeyi aldık doyumsuz oldu bir oda dolusu oyuncağı var hala doymuyor yok diyor 
0 oy
(1,270 puan) tarafından
Kuru fasulye 

Pilav Turşu 
0 oy
(103 puan) tarafından

Aynen öyle canım Her şey çocuklarımız için Şimdiki Çocuklar çok şanslı ben de akşama fırında patatesli biberli falan tavuk yemeği attım pilav yaptım bir de mercimek çorbası yaptım Afiyet olsun:)

0 oy
(404 puan) tarafından
Tavuk pirzola fırında yanında biber soğan mantar çeri dometes + patates püresi
0 oy
(3,192 puan) tarafından
Şelek ( Taze fasulye yi yazdan kurutuyoruz ona selek diyoruz)

Salçalı makarna
0 oy
(879 puan) tarafından
Tavuk sote Pirinç pilavı ve cacık. :) 
0 oy
(1,522 puan) tarafından

Hernseyden midesi bulanan ben Tosta talim:(

0 oy
(1,463 puan) tarafından
Taze fasulye fırında besemal soslu patates plav salata yapicm kızım uyuduğunda çok şükür bu günlerimize 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 243 göst.
14 Haziran 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Meleksone (2,422 puan) tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 743 göst.
7 Aralık 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 530 göst.
10 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
23 cevap 425 göst.
30 Nisan 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde zeynos1234 (5,132 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,880 soru

24,036,616 cevap

328,946 kullanıcı

...