0 oy
449 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (195 puan) tarafından

Hanımlar oğluma pasta yapacağım diş için aksesuar olarak bir kaç dilim fırında portakal kurutacam ama sonra onlar birşey de kullanılıyor mu yoksa direk atayım mı saklayım mı ne yapayım :D

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
cevabı bana yorum şeklinde yazın okuycam
-Reklam-
0 oy
(1,274 puan) tarafından
Kız niye Atacan kahvenin yanına çok güzel oluyor hele bide çikolatayı benmari usulü eritip bi tarafını çikolataya batırırsan mis gibi olur
(195 puan) tarafından
Kurumuş şekilde mi çikolataya banıp yeniyor tamam atmayım canım :)
(1,274 puan) tarafından
Evet kız kurutoyon ya sonra çikolataya batırıp donsun ye
(195 puan) tarafından
Tamam canım teşekkürler
(1,274 puan) tarafından
Yukarı attım bak
0 oy
(49,827 puan) tarafından
Hiç kurutmadim bilmiyom canim
(195 puan) tarafından
Bende bilmiyorum malesef öğreniriz kullanan varsa
0 oy
(22,058 puan) tarafından
Çok goruyom ama yapmadim hic genelde sunum olarak kullaniyolar 
(195 puan) tarafından
Evet sunum dışında görmedim bende ama kullanan varsa sorayım dedim ona göre saklarım
0 oy
(2,386 puan) tarafından
sakla canım kurutulmuş meyve bozulmaz ki yersiniz arada
(195 puan) tarafından
Tadı aynen kalıyor mu canım
(2,386 puan) tarafından
kalır canım bence ben kendim evde kaloriferin üzerinde elma kurutmuştum birkaç hafta yedik tadı hep aynıydı. portakal kurusu filan da marketten paketli aldığım olmuştu onların da tadı bozulmamıştı.
(195 puan) tarafından
Hangi marketlerde var canım bide elmayı nasıl yapıyorsun çok ince mi kesmem gerek
(2,386 puan) tarafından
büyük migroslarda filan oluyor canım iyi güzel aktarlar var onlarda da oluyor ben birkaç kez paketli almıştım ama çok pahalı oluyor dışarda çok acıkırsam filan aldım. bir elmayı 16 dilim olacak şekilde dilimlemiştim canım benimkiler biraz etli oldu ama sen kendi zevkine göre daha ince de dilebilirsin.
0 oy
(1,274 puan) tarafından

image

böyle kızjsjjssjdj

(195 puan) tarafından
Ayy çok güzelmiş bunu gördükten sonra atar mıyım hiç :)
(1,274 puan) tarafından
Demi bende yapıyorum çok güzel oluyor
0 oy
tarafından
Hiç denemedim
0 oy
(1,841 puan) tarafından
Dekoratif amaçli çok güzel kullanılıyor bende kuruttum cam kavanozda falan çok güzel duruyor benim hosuam gidiyor . Ayrıca bitki çayları içerken içine atıyorum armo veriyor . Kaç gün var doğum gününe ? Ben fırında değil petekte kurutuyorum . 
(195 puan) tarafından
Doğum günü için değil canım diş için yapacam pastada kullanacam daha dişi çıkmadı plan yapıyorum sadece petekte mi kurutayım
(1,841 puan) tarafından
Fırında 4 -5 saatte kuruyor bana saçma geliyor açıkçası . Bence de petekte kurut yağlı kağıdı iyi ke kes portakallari ince yuvarlak yuvarlak dilimle yaglit kağıdın içine koy üstünü kapat . O öyle kalsın petegine göre 2 , 3 günde kuruyor .
(195 puan) tarafından
4 5 saat mi oww elektrik faturasını düşünemiyorum. Petekte deneyim canım teşekkürler
(1,841 puan) tarafından
Tabi ki o yüzden diyorum :)) 60 derecede 4 ila 5 saat sonucu kuruyor :))) petekte dediğin gibi yap benim ki 2 günde kurudu :))) hem ev güzel kokuyor :))

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 382 göst.
31 Ekim 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Kubra- (1,559 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 97 göst.
0 oy
1 cevap 178 göst.
4 Mayıs 2026 Diğer kategorisinde Prensannesi.. (703 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 196 göst.
6 Nisan 2026 Diğer kategorisinde Yamukprenses (2,874 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,508,058 soru

24,614,363 cevap

364,246 kullanıcı