0 oy
116 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (1,562 puan) tarafından
Kelle, dil, bunların satıldığı yerleri bulmam lazım. Eşimin bilek kırığı için çorba yapacağım ama bu malzemelerin satıldığı yeri bulamadım kasabın birine gittik biz satmıyoruz dediler sakatatçıları da nereden bulacağız nasıl güvenilir bulacağız onu bilmiyorum. Özellikle de Bursa dakiler biliyorsa.

3 Cevaplar

0 oy
(742 puan) tarafından
İstanbulda olsaydın önerecekdım gecms olsn
-Reklam-
0 oy
(3,296 puan) tarafından
Canim mezbalara sorabilirsiniz belki
0 oy
(4,585 puan) tarafından
Tuz pazarının orda bı.yer vardı da adı aklıma gelmiyo ki orda vardır bence annem ordan her şey alıyordu et kemik bilmem ne sucuguna.varana kadar devletin yerimis mi neymis bı bakım ben yazarim
(4,585 puan) tarafından
Bacı neresinde oturuyorsun bide bilek kırığı demişsin onun için dile falan gerek yok ki yiyebilecek mi bide yani o var ilikli kemik al onun suyuna çorba yap kemiğe iyi gelen odur bildiğim kadarıyla ama kuzu alma dana al mezbalarda büyük kasaplarda satiyolar
(1,562 puan) tarafından
Nilüfer tarafındayım canım ama biliyorum tuz pazarını da.  İlikli kemik suyu var evde onla herşeyiyapıyorumişe yarar o ama kelle paça da diyorlar  ilikli kemik suyu yeter ise gerek yok ona  herhalde eşim kelle paça normalde de sever bi deneyeyim dedim  bulabilirsek.  ,
(4,585 puan) tarafından
Bazı tavukcularda oluyor ve ya kasapta güven et var mı oralarda sizin bacım onda temizlenmiş hazır kesilmiş kella paça da iskembede satiliyor
(1,562 puan) tarafından
Bakayım kuzum sorayım eşime olmasa tuz pazarı tarafına da bakarız araba ile gidersek
(4,585 puan) tarafından
Tamam canım tez zamanda iyileşir insallah

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 165 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde 2516 (2,301 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 43 göst.
0 oy
1 cevap 63 göst.
6 Kasım 2025 Diğer kategorisinde Kardan_Adam (1,406 puan) tarafından soruldu
0 oy