0 oy
168 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (684 puan) tarafından
Uzun zamandır istediğim bir urundu uzun bir bekleyişin ardından sonunda bu gün elime ulaşıyor kulanan var mı aranizda kızlar memnunmusuz neler denediniz ilk olarak bende kullanınca paylaşacağım merak eden olursa 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
valla canim ben isvecteyim fiyatida cok uygun tam siparis verecektik ki son anda vazgectim teflon oldugu 8cin ve yuksek isiya maruz kalip kisa surede pisirdigi icin pekte saglikli bulmadim. keske materyali daha saglikli yapilsaydi .
(684 puan) tarafından
Ama canım yağ da yapiyirz biz herşeyi çok yağlı yiyoruz o da çok zararlı o yüzden almak istedik patetes için bile bı lt ye yakın yağ kullanıyorum ben çok kilo aldırıyor
tarafından
yag kanserojen dgl ama ya.bilmiyorum ben cok kizaetma yspan yag kullanan biride dglm. hayatimdanda teflonu tamamen cikarmak isterken bundanda vazgectim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Şurada bekleyeyim ben de almak istiyorum
(684 puan) tarafından
Kullanınca yazarım canım inşallah kimse almamış sanırım ama yorumları iyiydi
tarafından
Evet yorumlara baktım hemen alacaktım sonra bi tereddüt ettim almadım ama hala aklımda kek kurabiye falan bile pişiyormuş fırın kullan az oldum diyenler olmuştu öyleyse çok iyi sen bi dene bakalım ☺️
(684 puan) tarafından
Ben şimdiden bayıldım valla pişirmesi efsane

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 218 göst.
18 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 217 göst.
16 Eylül 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde NM 2018 (1,095 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 163 göst.
22 Ağustos 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Nisan KC (4,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 549 göst.
10 Mart 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde terslale (3,596 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,289 soru

24,399,119 cevap

349,971 kullanıcı

...