0 oy
134 göst.
Diğer kategorisinde (251 puan) tarafından
Selam arkadaşlar emzirme hakkinda yardimci olabilir misiniz. 

Ben 33 haftalik dogum yaptim biliyorsunuz, 12 gun oldu 3 gun hastanede anne uyum odasinda kaldik. Orda ilk gun 10  gr, 2 gün 15 gr, 3. Gün 50 gr kilo almis. Dogum itibari ile hep anne sutu aldi. Kucuk oldugu icin ben emzirdikten sonra makina ile o göğsümu sagiyorum yine biberon ile veriyorum. 
Memede kalma süresi 25/30 dk
Şöyle bir sorunum var, kuvezde iken sadece makina ile sagim yaptigimda tek göğüsten 60 cc sut cikariyordum. Simdi once emzirip sonra sagim yaptigim zaman en fazla 30 cc cikiyor hatta dun bir gogusumden 30 cc den daha aaz cikti. Azaldimi acaba sütüm ya, anlayamadim canim sıkıldı biraz. 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Pompayla fazla çıkmıyor sen bol bol emzir canım eğer bebeğin kuvezden çıktıysa bol bol rezene anason çay helva süt srttici şeyler ye
(251 puan) tarafından
İnşallah azalmiyordur. Sagmayacagim o zaman birde oyle deneyim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Mecbur kalmadıkça sağım yapma emzir bide stres yapma unutma sen sütüm var sütüm yetiyo diye beynine sinyaller gönder..

Gönder ki vücudun da süt üretsn süt yapan şeyler ye yeşillik süt yoğurt kuru incir hurma kuru üzüm boool su ve sakin kafa kaliteli uyku
tarafından
Tahin helvası da süt yapiyo bu arada ben çayın yanına onu yerdim ilk aylar
(251 puan) tarafından
Evdeyim atletim islanirsa usten minicik sagiyorum onun disinda sagim yapmayim ozaman
tarafından
Sütün aktığı zaman hemen bebeği al emzir Canım sağım da çok süt çıkmıyor zaten
(251 puan) tarafından
Doyuyordur heralde degil mi ben iki saatte birde emzir miyorum. Hep saat basi emziriyorum
tarafından
Ben her istediğinde emzirdim hiç saat hesabı yapmadım zaten çok gazlı bir bebekti sadece memede sakinlesiyordu göğsün sizladiginda süt aşağı iniyo demektir baktın akıyor atletin ıslanıyor hemen emzir emdikçe çoğalır vücudun bebeğin gereksinimi kadar süt üretir çok da su iç gece baş ucunda su bulundur her emzirmeden sona bı bardak iç uyu
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Emzirdigin için iciyordur oraları
(251 puan) tarafından
Sagmayim o zaman benim icim rahat etmiyordu
(1,297 puan) tarafından
Saçmalama sağ sağ hem emzir hem sağ ki çoğalsın. İkisini de yap.
(251 puan) tarafından
Tamam
0 oy
(23,403 puan) tarafından
Bebeğin emiyor ne güzel aadece emzir bence biberona alismasin. Ama goguslerin ilk zaman şişer mastit olur diye ara ara sağ boşalsin. Sütün miktarina kafanı takma. Bebeğin yeteri kadar kilo alıyorsa yetiyordur sutun

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 83 göst.
4 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hayalim (62 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 277 göst.
0 oy
2 cevap 79 göst.
17 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Yesra (68 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,046 göst.
13 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Firatvegulunannesi (238 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,043 soru

24,163,519 cevap

335,485 kullanıcı

...