0 oy
149 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (385 puan) tarafından
Kızarıp yanıp kasindigim için dahiliyeye randevu almıştım yarın bitti mi acaba bakarlar mi bilen varmı . Bide adetime 4gun kala kaçak Göcek işler oldu hamile isem de kanda çıkar mi 21gun oldu oldu belim kasıklarım agriyo gibi durumlarim var yada kendime stres yapiyorum

4 Cevaplar

0 oy
(1,064 puan) tarafından
Valla ben de yarına randevu aldım inşallah bitmiştir bu bayram bugün babam gitti doktora doktor yokmuş 
(6,048 puan) tarafından
Yarın sadece aile hekimleri grevde. Diğer doktorlar calisiyor
-Reklam-
0 oy
(565 puan) tarafından
Canm yarında devam ediyor yengemde gidecekti hastaneye ama grev varmış heralde perşembe günü bakıyorlar 
(6,048 puan) tarafından
Hayır bende bugün internetten baktım yarın sadece aile hekimleri grevde diğer hekimler çalışıyor.
(565 puan) tarafından
Hayır cnm yanlış biliyosn yarında doktor yok perşembe varlar
0 oy
(1,699 puan) tarafından
Tip bayramından değil benim kardesimde doktor perşembe gününe kadar doktir lar yokmuş grev yapıyorlar 
tarafından
Perşembe de dahil mi cnm peki ?
(1,699 puan) tarafından
Hayır canım, perşembe var
tarafından
Ay iyiymis bari çok saol cnm
0 oy
tarafından
Ya tamam herkez hakkını savunsun ..arkasında dursun ama bazı mesleklerin bir sorumlulugu var ..bu sorumluluk insanların hayatlarını etkiliyorsa  en azından onları zor durumda bırakmadan olmalı...bu şekilde değil..bir yemin ediyolar..can kurtariyolar..bizde canımızı herseyimizi onlara emanet ediyoruz.. haklarını yiyemem kaç saat calisiyolar zor işleri farkındayım..acile gidiyosun doktor yok .çocuğun hasta doktor yok..bisiy olsa kim verecek hesabını..kime soracam .gerçekten çok saçma yaa... Bazı mesleklerin zorluklari var..ama en azından evlerine ekmek goturuyolar..herkezin hali harap zaten..grev yaparak insanları daha zor durums sokuyolar birde sağlık yönünden skntiya düşüyoruz. 
tarafından
++++++

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 61 göst.
2 Eylül 2024 Diğer kategorisinde 2801 (859 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 293 göst.
14 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 2801 (859 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 350 göst.
4 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Esraa45 (467 puan) tarafından soruldu