0 oy
982 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kizlar epidural normal dogum yapan varmi dogumu ve dogum sonrası nasl gecti ? Tercih edilmelimi ? 

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Belde sıkıntı oluyor diyorlar ablam yaptircakti doktor önermedi diye vazgeçti cnm ama rahatlık olarak çok iyi deniyor acı hissetmiomussun galiba
(7,369 puan) tarafından
Evet doktorlar fazla önermiyor
-Reklam-
0 oy
(964 puan) tarafından
Evet kesinlikle.ilk dogumjm öyleydi .2.zorunlu sezaryen mumla aradım ilk dogumu
(964 puan) tarafından
Kız kardeşim ve ablamda 2.cocuklarini böyle doğurdu.ben de 2.yi yine epidural yapacaktım ama kısmet olmadı.
tarafından
Ben epiduralli normal dogum dusunuyorum onerirsn yani demi  felc olma durumu falan deniliyor oyle seyler yok demi    birdee istege goremi yapiliyor bir miktar oduyormsn
(964 puan) tarafından
Yani sende nasil bir etki eder bilmiyrum anestezi uzmanı iyi olan bir hastende olursan sorun olmaz sanırım.epidural iğnesi için ekstra bir fiyat ödüyorsun maalesef.benm ilk çocukta 300 TL idi 2019da.bu sene yine aynı hastnede doğurdum 750 kusur olmuş fiyatı
tarafından
Hmm araastirmak lZMM YANII  IYICE TM CNM SAGOL  ♥︎
(964 puan) tarafından
Rica ederim  kolay doğumlarin ola :)
0 oy
tarafından
Kizlar cevap verrmsnz ??
0 oy
tarafından
2 tane yaptım. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Yan etkide olmadi. Kesinlikle olmalisin
tarafından
Anladimmm  ne kadar sure sonra etkisi geciyorrr ucret odedinmii ??  Birazck kisa bisey ozet gcrmsn neler yqsqdn
tarafından
Etkisi hemen oluyor. Ama şartı 4 cm açıklığın olacak yoksa vurulmaz. Gecen sene ek 500 odemistim. Artık baya artmıştır fiyatı. 4 cm açıklık olunca belden iğne vuruyorlar ve sancin gidiyor. Sadece son anda ıkınma hissi geliyor o kadar
0 oy
(163,475 puan) tarafından
slm ben oyle dogurdum 10 gune kadar 2.yine oyle dogurcam varsa sorun aliyim
tarafından
Cokk mukemmelsn cok sagol hemenn mesajini kopyalayip yapstryrmm  notlarima esime göstereyim  
  Oda baksn ona goree doktora soyleyelim bakalim
☺❤❤❤❤❤
(4,523 puan) tarafından
Sevda bir şey sorcam benim arkadaşımda epidural doğum yaptı bebek doğduğu an bir kaç saniye dedi galiba bebeğin kalbi duruyormuş doğru mu
yoo hic oyle hisi olmadi bende
(4,523 puan) tarafından
Anladım canım öyle demişti bana hatta panik yapmış eşi doktor demiş normal diye epidural olduğu için
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Ben yaptım. Herkeste olmayacak bir şey başıma geldi. Riskleri olduğunu biliyordum ama başıma geleceğini düşünmemiştim. Anlatıp seni korkutmak istemem ama bir daha dogum yapacak olsam taktırmam cesaret edemem yani 
tarafından
Beytnurr o nasl bisey cnm
(1,757 puan) tarafından
Belimden enjektörle bir kaç CC uyusturucu vurdular canım katater filan kullanmadilar yani ben çok memnun kaldım
tarafından
Onu sen mi seçiyorsun ? Yoksaa  doktormu uygun görüyor
(3,550 puan) tarafından
O dediğin spinal anestezi. Epidural anestezide omurilige katater yerleştirilir. O kataterden gerektiğinde ağrı kesici yapılır
(1,757 puan) tarafından
Hım bende spinal antestezi olmuşum o zaman :)
0 oy
(211 puan) tarafından
Ben çok istedim epidural normal doğum ama çatı dar diye sezaryen doğum yaptım 
tarafından
Anladm cnm
0 oy
(1,757 puan) tarafından
Gayet memnun kaldım canım inşallah 2. Ye hamileyim onuda epiduralli isteyecem :) belde de ağrı filna olmuyor canım 
tarafından
Tm kuzucum cok sağoll
0 oy
tarafından
ben son kontrolumde ozellikle not olarak yazdrmistim hasta gunlugume. o an sanciya dayanamayip epidural istersem sakin vermeyin die ki ona ragmen ebelerim sordu kac kez istemedim. ki bizde ucretsz. pasalar gibi 16 saat sancimi cektim valla : D risklerini okumustum goze alamadim
tarafından
Canlari tatli olanlar  ona yoneliyor :)))  sizin gbi aslan kadinlar    pasa pasaa cekiyor sanci valla biz cesaretli dglz o konuda :)
tarafından
valla ben bi dis cekerken bile 3 kisi tarafindan tutulmus insanim ama Allah dogumda o gucu veriomus 2 kez pirtlattim : D
tarafından
Masallah sana canm bnm ;)
tarafından
sagol canim darisi sana kotu hikayeleri okuma korkulacak kdr dgl hatta dunyanin en guzel seyi :)
tarafından
Tamam canm :)))
0 oy
tarafından
hastaneye gittiğimde 4cmdi açıklığım 6 cme geldiğinde epidural yaptırdım 15 dk sonra ah uhlayan ben eşimle kahkaha atıyordum. Uzman iyi oldu mu o riskler sıfıra iniyor. Kaldı ki içtiğimiz ağrı kesicilerin bile milyonda bir de olsa ölümle sonuçlanan sonuçları bile olabiliyor. Kesinlikle tavsiye ederim epiduralli normal doğumu. Sadece baskıyı ve ıkınma durumunu hissediyorsun. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 176 göst.
28 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kbrayc (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 426 göst.
9 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Sus ve sabrer (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 181 göst.
29 Şubat 2024 Diğer kategorisinde 2516 (2,257 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 148 göst.
29 Şubat 2024 Diğer kategorisinde 2516 (2,257 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,055 soru

24,148,663 cevap