0 oy
223 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kizlar yürüteç hakkında araştırma yapıyorum internette bı tane faydası yazmıyor. Hayır bu tamamen faydasız biseyse neden var. Zararlarını biliyorum faydası olduğunu düşünenler de yazabilirim bilgi edinmek amacli

14 Cevaplar

+1 oy
tarafından

En büyük faydası sen temizlik yaparken bebeğin yerinin belli olması:D

tarafından
Çok da sevimli bişey aslında peşimden pit pıt gelicek yıllardır olan bişey ama hep kotuluyorlar bunca insan nasıl sağlam o zaman anlamadim
-Reklam-
0 oy
(599 puan) tarafından
Bence annelere sorsunlar valla iyiki var o olamsa ne yapardım 
0 oy
(9,622 puan) tarafından
Valla bak ben bindirdim onla kolayca yurudu adim atti falan bi zararini gormedim ama
tarafından
İşte bende onun için soruyorum benim kardeşim yurutecteydi sürekli bebekken bı zararinolmadi internete bakıp karşılaştıralım dedim faydası yazmiyo bı tane bile ama çok sevimli bişey kısa kısa koyabiliriz bende
0 oy
tarafından
Valla mesela şuan emekliyor tutunarak yürüyor . Mutfakta oturarak bişey yapınca içine girmeye çalışıyor yurutece koyuyorum engelliyor 
0 oy
tarafından
Bebeğim 6 buçuk aylık yürütece sadece günde 1 saat ya katıyorum ya katmıyorum o da yemek yapıp gelene kadar çok kalmamak şartıyla koyuyorum
0 oy
tarafından
Duruyor işte yanına geliyor onunla
0 oy
tarafından

Benim gibi kimi kimsesi olmayanlara yapılmış bence.:) Tuvalete giderken peşinden gelsin yemek yaparken yanında dolansın, çamaşır katlarken gelsin çekiştirsin, orayı burayı dağıtsın. Yatarken sıkılan yerinde duramayan minikleri oyalamak  için ideal. 

0 oy
(1,621 puan) tarafından
Çocuğu oyalıyor ama ben onun yerine zip zip aldım yürüteç hareketli düşer falan diye korktum oğlum da kullanmıştım zararını görmedim ama geç yürümüştü parmak üçüna başardı kızım yaşına girince yürüdü parmak ucuna basmadi hiç 
0 oy
(4,756 puan) tarafından
Benimki 6 aylık koymaya başladım hep ayakta durmak istiyordu öyle çok kendini ayaklarının üstüne veriyordu yürütecek en azından arada oturur destekli yorulunca ve oyalanır işlerimi yapınca günde en fazla yarım saat koyarım ilk koyduğum günden bu yana fark var artık yavaş yavaş gidebiliyor bence faydası var zararını görmedim ilk kızım da da 5 buçuk aylık koydum erken emekleyip yürüdü zarar olarak şu şekilde erkek bebeklere erkenden koyunca zarar veriyor diye söylüyorlar 
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Oğlum dengede durmayı öğrendi biz fayda gördük 
0 oy
tarafından
İki bebemde de kullanmadım tavsiye de etmem.
0 oy
(103 puan) tarafından
Ben kullandım sadece çocuk içinde dursun diye ise yarıyor başka yok hem geç yürütüyor sadece parmak ucuyla kendini itiyor boş yere para verdik açıkçası 2. Ye kullanmayacağım 
0 oy
(2,039 puan) tarafından
Tek faydası bebeği oyalıyor olması senin gittiğin yere arkandan gelmesi ama zaten 6 aydan önce bindirmeyin diyorlar e o zamanda zaten emeklemeye başlıyor 
0 oy
tarafından
ilk kizimda kullandim ama bunda kullanmicam

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 419 göst.
9 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Nick.degistim.bende (572 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 508 göst.
8 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Neslihankce (1,953 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 258 göst.
0 oy
2 cevap 104 göst.
13 Temmuz 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eylul & Erva (3,154 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,281 soru

24,122,708 cevap

333,563 kullanıcı

...