+2 oy
438 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (82 puan) tarafından
Merhaba kızlar ben İstanbul da yapıyorum ailem Amasya da annemler İstanbula geldi kardeşim eşi doğum yapıcak annen diyor ki kızım ne zaman gelicek siniz buraya diyor eşimle o konu da anlaşamıyoruz bu soğuk ta nasıl gidicez ite onlar gelsin dşyor zaten annem her gelmesin de o geliyordu buraya inanır mısınız Amasya ta taşınalı onlar hiç gidemedim eşim yüzünden onlara böyle davranmasının sebebi işte evlat ayrımı yapıyor kardeşine çok yardım ediyor bize etmiyor dşyor maddi olarak ama ne olursa olsun iyi de kötü de olsalar benim annem babam 1 yıldır görmüyorum sizce hakkım değil mi ne olursa olsun 

11 Cevaplar

+2 oy
(1,950 puan) tarafından
Esin annene babana gitmene neden karışır ki o gidince sen kiziyor musun 
(82 puan) tarafından
Onun annesi herşeyi alıyor bize kendi annem o kadar alamıyor ondan böyle yapıyor
(1,950 puan) tarafından
Benim annemler hep alir onun annesi almaz konu açılınca tuyerler. Ama gitme etme demem yani karışamaz. Annen sonucta
(274 puan) tarafından
Senin ailen almak zorunda degil ki erkek adam başkasına minnet etmemesi lazım bazen benim eşim olacak adamda böyle yapıyor kafasını kırasım geliyor
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Evet ama annende hatalı ayrımcılık yapmakta benim aılende ayrım yapar eşim gıtmez der sonra senın kararı der  ama gıtmedım cunku yanımda olmadıkları için eşin bıraz da haklı
0 oy
(4,893 puan) tarafından
Eşinize ne kime yardım ediyorlarsa.  Gereksiz bi hareket herkes bana bana derdinde ya.  
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Kardeşinin durumu iyi değilse tabiki yardım edecek amma ve lakin bunu neden herkese söylüyorlar 

Maksat gösterişmi
0 oy
(671 puan) tarafından
Esin haksız evlat ayrımı yapıyorsa onu ne ilgilendiriyor burdaki evlat sensin. Gitmek istiyorsan gitmelisin 
0 oy
(423 puan) tarafından
Çok zor ben 3 sene babamı görmedim annem iyi kötü laflarını çekip geldi küçük yaşta evlilik yaptım kopardılar annemden babamdan çok şükür eşim neyin ne olduğunu askere gidince anladi şimdi gidip geliyorum Allah'ım yardımcın olsun
0 oy
tarafından
senin ailen size para vermek zorunda değil eşin bunu anlamıyor mu 
0 oy
(8,311 puan) tarafından
Böyle saçma şey mi olur o zaman o da ailesine gitmesin.
0 oy
(1,965 puan) tarafından
Ana baba hakkı ödenmez bu dünyada elbette gideceksin. Hiç bir anne baba çocuğana evlendikten sonra yardım etmek zorunda değil kardeşin istiyordur onlarda bir şekilde veriyorlardır belki sende istesen vericekler. Kocan çok yardım istiyorsa kendi anne babası yardım etsin onu ilgilendirmez o kısmı.Benim annem İstanbul'a kadar gelecek eşimi dinlemem kalkar giderim benim ailemde uzakta İstanbul'dan kalktım Konya'ya geldim 4 aylık bebekle 3 haftadır buradayım normalde 1 haftalığına gelmiştim baktım ailem nasıl özlemiş kıyamadım dönmeye eşimde anlayışla karşıladı. Anlayışlı olmakta zorunda ben en fazla 3-4 ayda bir görüyorum onda bile her ayrılışımızda ağlıyorum. Özlüyorum senin en dogal hakkın görmek 
0 oy
(227 puan) tarafından
Eşin mi karar veriyor ailenle görüşmene
0 oy
(1,151 puan) tarafından
Sanırım senin eşinle hep bir problemin var postlarını hatırladığım kadarıyla Allah yardımcın olsun. Eşinin gözüde ailenin elindeyse de ne dıyım yahu yanlş valla 
(82 puan) tarafından
Evet cnm malesef ikinci evliliğim bu şeytan diyor boşa az hem eşimi çok seviyorum hemde orta daçocuk var yuvayı kurmak zor ama dağıtmak çok kolay Allah korusun
(82 puan) tarafından
Normal de kendi halimizde çok mutluyum konu aile olunca anlaşamıyoruz
(1,151 puan) tarafından
Anladım canım inşallah düzelir aranız ama orta yolu bulmak lazım işte
(82 puan) tarafından
Kayınvalidem çocuğa her gelmesin de bişeyler alıyor onlar almıyor diye kızıyor onlara kayınvalidem le aynı şehirde oturuyoruz annemler Amasya da
(1,151 puan) tarafından
Eşinin anlayışlı olması lazım yanı uzaktalarmış hem ama eger annenın durumu da iyiyse kargo ile fln da gönderebilir bişiler

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 1,614 göst.
0 oy
27 cevap 1,419 göst.
23 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde _erkenci_kus (473 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 449 göst.
0 oy
13 cevap 518 göst.
2 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hiros4434 (511 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,216 soru

24,083,226 cevap

331,311 kullanıcı

...