0 oy
485 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar belden uyuşmali Sezeryan oldum 1 ay önce teyzem bugün dedi ki belden uyuşmali sezeryan olanların psikolojisi bozuk sinirli oluyorlar keşke öyle olmasaydın dedi ne alakası var bu doğru mu?

28 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Kızlar benim doğum sonrası sinirlerim bozuldu öyle deyince üstüme alındım açıkçası her şeye ağlıyorum sinirleniyorum onla mi alakalı diye bağdaştirdim
-Reklam-
+3 oy
tarafından
Teyzene de ki bazı ınsanlarda da bıe hastalık oluyor ‘biyerinden bişey uydurma hastalıgı’ sen ona yakalanmıssın teyze deseydın 
tarafından
++++++++
(2,638 puan) tarafından
:)))))))))) çok iyi:)))))))
+2 oy
tarafından
Teyzen çok cahil keşke bunu bilse :))
tarafından
+++++++++
0 oy
tarafından
Haahhajaaj ne sallamış ya 
0 oy
(1,033 puan) tarafından
Teyzen yanlis bilio canım iki belden iki de komple bayiltillar hiç öyle bişey olmadı 
0 oy
tarafından
Bel ağrısı çekeni duydum da bu kadarini duymadım aahajjajaiaj
0 oy
(3,952 puan) tarafından

Bu kadar saçma  bişey  daha once hic duymamıştım :D:angel:

0 oy
(9,233 puan) tarafından
Teyzemin dioloma nerden acaba ....
tarafından
++++++++(
0 oy
tarafından
3 defa spinal sezaryen oldum gayet sakin biriyim alakası yokki spinal sadece sezaryen doğumda kullanılan bir anestezi değil teyzen biraz abartmış canım.
tarafından
Aysedemir42 3 defa spinal doğum yaptım canım yanmadi doğum esnasında dokunduğunu cekistirme dediğini 5 dakika hissetmiyorsun bebek çıkarken yapıyorlar ama ağrı yok canım uyuşukluk oluyor 6 saat geçmeyen ayrıca doktor kontrol ediyor uyuşup uyuşmadığıni onu anlatana söyle o acı ile insan çatlayarak ölür hissetse acıyı yalan yanlış anlatıyorlar sonra doğuma girecek insanları korkutuyorlar doğumda başında ameliyat hemsiren ve asistan doktor oluyor oparator doktor uzmanla doğum yaptırıyor acı hissetse genel anestesi ile uyuturlar hemen. Korkma hissiyat yok.
(5,213 puan) tarafından
Bacım bana dr dediki sakinleşte ameliyata başlayalım meğer bebeği çıkarıyolardı o an sonrasında dedimki ben bunun için mi stres yaptım hiç gerek yokmuş hiç korkma öyle dedikleri gibi değil anlaymalarına izin verme bidajau
(301 puan) tarafından
Vala Allah hepinizden razi olsun yuregime su serptiniz 38. Haftadayiz. Ben normalde pek korkmuyordum ama cevremden duyduklarim ruyalarima bile girmeye başlamıştı.  Gercekten icim cok rahatladi hepinizden Allah razi olsun korkularimi atıp cesaretimi toplayip girecegim insallah ..bidaha da biri bişey anlatirsa boyle kotu kotu anlatmayin dicem ya psikolojim bozuldu resmen
tarafından
Aysedemir42  canım korkulacak birşey yok sağ sağlım yavrunu kucağına al inşaAllah 4. Sezaryene gireceğim ben Nisan'da Allah nasip ederse inşaAllah . Birde her denilene inanma öyle uyuşmadığıni falan söyleyenlere. Rabbim doğum yapacak tüm hamilelere kolaylık sağlasin doğum esnasında bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah. Sendende Rabbim razı olsun canım.
(301 puan) tarafından
Amin canim insallah sag salim yavrularimizi kucagimiza aliriz sizin de hayırlı haberlerinizi bekliyorum :)
0 oy
(1,571 puan) tarafından
Yine cahilce bi sallama ile karsi karşıyayız:)ben oldum hic de sinir durumu yok
0 oy
(1,295 puan) tarafından

Ne alaka bende oldum baya sallamış:D

0 oy
(1,686 puan) tarafından
Hahahaha çok güldüm ne alaka kiz
0 oy
(1,965 puan) tarafından
Bence teyzenin psikolojisi bozuk bizim toplum bir taraflarindan birşey uydurmayı çok seviyorlar. 
tarafından
++++++++
0 oy
(2,100 puan) tarafından
Aaa canım teyzen psikolog mu 

Sallamış canım alakası yok ben oldum kaç arkadasım oldu normaliz valla
tarafından
+++++++
(2,100 puan) tarafından
Valla ALLAHA ŞÜKÜR SİNİR YOK DELİRMEDİM
0 oy
(8,364 puan) tarafından
Bi bu hurafemiz eksikti :D
tarafından
+++++++
(8,364 puan) tarafından
❤❤❤❤❤
0 oy
(218 puan) tarafından

Hahahahha vallaha hiç güleceğim yoktu :D

0 oy
(161 puan) tarafından
Teyzen bir yerden laf vurmaya çalışmış ama başarılı olamamış 
0 oy
(2,039 puan) tarafından
Tövbee şimdide bumu çıktı 
0 oy
(565 puan) tarafından
6 ay oldu olalı ama tık yok bunun için belli Bi zamn varmı cnm bende herseye yumuşak olmaktan sıkıldım belki biraz sinirli olsam dişimi göstersem daha uyu olucak:Ddsddgdd
0 oy
tarafından
Yorumlarda koptum puanım yoktu artı vereyim yorumlara artı yazdım. Teyzen iyi şakir:) hiç öyle bişey olur mu o zman dünyada hiç sağlıklı anne olmazdı:)))

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 241 göst.
28 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,937 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 201 göst.
23 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Havvanur1 (1,027 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 593 göst.
12 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Ilosemins (165 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 270 göst.