Bende ilk çok korkup ağlayarak anneme demiştim sjsjsj 12 yaşımda tanıştık
Tam olarak kaç yaşında olduğumu hatırlamıyorum ama.korkmustum anneme gosterdim oda ananemi teyzemi aradı genc kız oldu kızım dedi
10 yaşında oldum annemde yoktu yanımda halamlarda kalıyordum lavaboya gittim baktım adet olmuşum dedim gittim ped aldım taktım ama takıs ki ne takis yapıştırıcı olan yeri iç camasirima değilde farklı bi yere yapistiriyordumbide halama da demedim hep gizli alıyordum pedlerini
Ayy ben kuzenimde yatıya kaldığım gece oldum 11 yaşına yeni girmiştim ramazandi sahur yaptık namazin üstündeydim kii eboo baktım islaniyorum neyin nesi bu bakayım bı derken vurulmuş gibi oldum korkudan titredim eve gidene kadar geceyi nasıl sabah ettim bilmiyorum annemin yanına gittim anne kızma tamm mi sana bişey soylicem dedim canm annem zaten tahmin etmiş öyle de bı anı kaldı bana
8.sınıftayım o zamanlar. Bi sabah ağrıyla kalktım annem kahvaltı hazırlıyordu sesi geliyordu mutfakta.. Ayrı odam vardı tv odasında babamgil uyurdu hep.. Ilık bir şey hissettim eyvah çişimi ettim sandım utanarak ayak ucuyla doğru Wc ye gittim. Çünkü babam uyurdu sabahın 6 sı tabi.. Wc den geldim anneme bişey oldu diye sessizce anlattım böyle tanıştım bunla.
10 yaşımdaydim annem külotlu çorabımı giydiriyordu okula gidecektim, bir baktık külotlu çorap kan oldu, çok şaşırdık ve korktuk. Annem beni kaptığı gibi hastaneye götürdü ve oradaki doktor adet olduğumu söylemişti doktora yalvarmıştım nolursun olmak istemiyorum çok korkuyorum bir şekilde kes şunu kan gelmesin diye ama çocuk aklı işte imkansizdi her ay adet olduğumda annem gelir tüm gün okulda beklerdi çünkü ben adet boyu ağlardım istemiyorum diye 7. Sınıfta tam alışmıştım artık
1,489,248 soru
24,341,526 cevap
346,071 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın