0 oy
129 göst.
Diğer kategorisinde (1,139 puan) tarafından
15 Şubat'ta mi ne güncelleme gelmişti.tekrar dene deyip durdu iki aydır giremiyorum ya 

Hafızam var.internette de sorun yok.telefonum oppo.şimdiye kadar kaldırıyordu da şimdi mi kaldırmıyor sinir oldum ya nedir sorun bulamadim

4 Cevaplar

0 oy
(1,992 puan) tarafından
whatsapp çoğu markaya kaldırıldı haberiniz yokmu
(1,992 puan) tarafından
gir bak canım
whatsapın çalışmaycağı telefon modelleri yaz bak baklm senin ki varmı
(1,139 puan) tarafından
Bakayım bı ya büyük ihtimal doğrudur çünkü başka sorun yok yani.tesekkur ederim en azından ümidimi keserim :)
(1,992 puan) tarafından
rica ederm cnm viber var onun yeerine aynı whatsapp
(1,139 puan) tarafından
Bir uygula mi o.ben de bip te takılıyorum ya öyle mecbur :)
(1,992 puan) tarafından
evet cnm whatsapp gibi aynı
-Reklam-
0 oy
(2,981 puan) tarafından
Silip tekrar yüklemeyi denedin mi 
(1,139 puan) tarafından
Ya denemedim çünkü içinde mesajlar var yedeklememistim.ileride lazım olabilir.riske atmak istemedim açıkçası.başka sorun var gibi sanki öyle de yapsam yine de acmayacak
(2,981 puan) tarafından
Önemli msjları ekran fotosu alabilirsin öyle sil
(1,139 puan) tarafından
Bi deneyim öyle de ya çok mesaj var bir de kanıt olarak yani.dedim belki ne malum o numaraya ait derler diye dedim.vatsap kayıtları cikarilmiyormus ya mahkemede
0 oy
(2,310 puan) tarafından
Hesabı sil wp da sil yeniden yükle yükle dediğinde telefondaki uygulama lar karşına gelir zaten belki ondan yapiyodur canım 
(1,139 puan) tarafından
Ya eski mesajları yedekledigimden tam emin değilim.ileride lazım olabilecek şeyler var içinde.tarihi geriye aldığımda görebiliyorum ama öyle de tarih saat herşey birbirine karışıyor.silsem tekrar yüklesem bu sefer mesajlar gidecek diye silemedim de
0 oy
tarafından
Hiç bilmiyom kuzu   
(1,139 puan) tarafından
Bir arkadaş bazı markalara vatsap kaldırıldı demiş.ondan galiba ya şaka gibi saçma bişey olmuş yani.bipe devam ne ediyim :)

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 96 göst.
0 oy
11 cevap 659 göst.
+1 oy
15 cevap 711 göst.
15 Şubat 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Minikii (991 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 638 göst.
13 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde 3cocukannesi_123 (3,079 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,175 soru

24,179,215 cevap

336,253 kullanıcı

...