0 oy
473 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar çocuklarımı sevmesi güzel ama böyle söylemesi benim zoruma gidiyor kıskançlık mı yapıyorum beni çok sevecekler okula götürecem falan diyor hayal kuruyor aslında çünkü biz tayinci çalışıyoruz aynı şehirde olduğumuzda belki çok yaşlanacak ama diyorum kendine mi bağlamak niyetinde acaba diyorum kıskançlık mı yapıyorum

16 Cevaplar

+2 oy
(14,412 puan) tarafından
Her şeyden bi kıl kapmasak
tarafından
Bunu ancak tedavi ile yenebilirim galiba çok fazla takıntı var
-Reklam-
0 oy
(25,178 puan) tarafından
Gerçekten kıskançlıkta son nokta... 
tarafından
Farkındayım
0 oy
tarafından
Ne var bunda canm babannesi değilmi tabikide sevecekler böyle şeylere takılma ya
tarafından
Keşke şu takıntıyı yenebilsem
0 oy
(830 puan) tarafından
Yani fesatlığın anlamı yok. Onun da canının canı yani
tarafından
Kaynanam ile çok sorun yaşadım gerçekten ama şimdi düzeldi birbirimizi anladık inşaallah hiç bozulmaz ama o hep kendini çekme taraftarı ben diyorum ki böyle yaparak benden ve benim ailemden uzaklaştırmak mı istiyor
(830 puan) tarafından
Hiç bi cocuk kendi annesınden anne bırakmadıgı surece vazgecmez. Cok sever ama bu seni sevmediği için degl
tarafından
İnşaallah canım öncelik onların iyi olması ben de istemiyorum yok seni sevdi yok beni sevdi diye arada ziyan olmalarını
0 oy
tarafından
Ya gerçekten evet anlıyorum gelin kaynana senelerdir birbirini tam anlayamamış falan ama artık bu kadarı da fazla..

Saçmalıyorsunuz bazen.
tarafından
Noldu omonogodomoy sevmiyoz mu:D
(25,178 puan) tarafından
Lan bide anlasam ne dediğini :D puhahahah
tarafından
İnşallah diyorum Ömer'i çok seviyorum dedim diye rahatsız olup post acmazsin Merve kendine çekmeye calisiyo diye :D
tarafından
Canım ben kıskançlık yaptığımın farkındayım zaten psikolojik sıkıntılar yaşıyorum çok ince düşünürüm herşeyi takarım doğum yapınca tedavi görmeyi düşünüyorum
(25,178 puan) tarafından
Haa açarım belli olmaz:D
0 oy
tarafından
Ben şuan lohusayim ama ben bile bu kadar takmam be bacım benimki de diyor bazen annem diyor annecim diyor onu takiyodum ilk zamanlar ama hormonal şuan saçma geliyor sevsin işte karışmasın yeter ajsjssj
(3,403 puan) tarafından
Sevsin karışmasın yeter. Bu da güzelmiş :D
tarafından
Çok uzak oturuyoruz canım zaten karışsa bile oralı olmam kavgamız çok oldu kendi bir bebeğini kaybetmiş onun ismini verdim oğluma çok düşkün ileride büyüyünce beni takmazmı acaba oğlum diyorum
0 oy
tarafından
Kıskançlık tabı benımkı neler diyor yok bende kalıcak yok babaanneme bırakın eve gıtmıcem Dıcek vs vs sız 2• yapın onu bana veren sız bebeğe bakın bende koca bır heeeee dıyorum 
tarafından
Her kaynana söylüyor galiba böyle kelimeler annem olsa eminim oda söyler ama ben hep psikolojik olarak çocuklarım benden uzaklaşacak mı düşüncesine kapılıyorum
0 oy
tarafından
Abartıyorsun cnm benim kayınbabam da öyle oralı olmuyorum ben
tarafından
Psikolojik sorunlarım var acaba onu mu çok sevecekler beni sevmeyeceklermi düşüncesine kapılıyorum
0 oy
tarafından
Gerçekten abartıyorsun bir laf vardır çocuk cevizin kabuğu torun ise cevizin içidir diye torun sevgisi çok başka oluyormuş benim kaynanam da kızımı çok sever bazen siz kendinize bir tane yapın kızım bizim olsun der sevmese niye sevmiyor sevse çok seviyor dersiniz
tarafından
Canım bunu biliyorum inanki kendime laf anlatmıyorum aklım biliyor ama nefsim kıskançlık yapıyor oysaki kendi annemle konuşurken anne dedirttiriyorum
0 oy
(1,151 puan) tarafından
Böyle şeylere takılmayın be ne güzel ilgilensin işte babaannesi oda kendi annen yapmış olsa emin ol bişey demezsin. 
(1,151 puan) tarafından
Şeytan ara bozmak için yapar herşeyı uyma boşver yarın öbür gün kaynanana bısey dersin üzülür kırılır falan aranız bozulur eşinr dr yansır vs vs
tarafından
Demedim canım güldüm suratımı bile asmadım sevecek tabiki ama şeytan galiba benimle çok uğraşıyor gece olunca yok çocukların en çok onu sevecek yok senden uzaklaşacak
(1,151 puan) tarafından
Bak kendin dıyorsun işte şeytan :) hiç bir evlat başkasını annesinden cok sevemez merak etme
tarafından
İnşaallah canım hayırlı evlat hayırlı torun olurlar inşaallah
(1,151 puan) tarafından
Amin amin inşallah canım
0 oy
(1,328 puan) tarafından
Kızım ne annane nede babanesine düşkün varsa yoksa dedesi sonuçta torunlari bukadar takılma nekadar severse sevinsin anne babasinin yerini kimse alamaz korkma 
tarafından
Teşekkür ederim canm
0 oy
(1,735 puan) tarafından
Benim kaynanamda derdi b3ni çok sevecek, babası babaannesi benden daha çok severdi. Benim torunumda beni sevecek diye. Bişey demezdim, o da biliyordu anne gibi kimse sevilmez. Büyüdüğünü görmek nasip olmadı malesef . O yüzden böyle şeylere takılmayın. Her daim yanımızda olsun aile büyüklerimiz yeter ki. Varsın çok sevsin torunları.. 
tarafından
Ya başınız sağolsun canım kesinlikle canım ben kendimin farkındayım zaten doğru olmadığının düşüncemin böyle saçma şeylere kızarak günah a da gidiyorum bakalım kaderin bizim için ne planları var Rabbim Ömür versin
0 oy
(163,332 puan) tarafından
sevsin kiz nolcak 
0 oy
tarafından
Sevseler bi dert sevmeseler bi dert
0 oy
(2,111 puan) tarafından

Canım böyle şeyler düşünür anneler seni de anlıyorum ama boşver takma gayet normal babannesi sonuçta:)

tarafından
Öyle canım zaten yüzüne karşı birşey demedim
0 oy
(469 puan) tarafından
Ben çok sevinirim evladımı sevdiklerinde bir lokma ekmeği saklayan gördüm ben 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 394 göst.
31 Ocak 2024 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,408 göst.
0 oy