0 oy
1,034 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
5 yaşındaki oğlum kaynanama git miş 16 karnım köpeği oğlum bağırdığı için tokat atmış kulağı kırmızı olmuş ben gidip o evi başlarına yıkacak annem izin vermiyor diyor ayıptır sizce ne yapayım sesiz kalmam kesinlikle

31 Cevaplar

0 oy
(16,896 puan) tarafından
Sessiz kalirsan yine ve daha fazla yapar. Git içindekileri söyleki bir daha yaklaşamasın çocuğuna. 
-Reklam-
0 oy
(879 puan) tarafından
gider o evi başlarına yıkarım Kırılmadık kapı pencere koymam Sıkıyorsa bana da vursun . Sinirlendim yine bak öfff.
0 oy
(8,579 puan) tarafından
Ayıp onların!!! Gec bile kaliyosun beklemekteee 
0 oy
tarafından
Binayı komple Bi yerlerine sokardım. Hiç ayıp falan bilmem ben. Hele ki cocuğumsa konu. 
0 oy
tarafından
şiddete şiddet çözüm olmaz. azarlayın ezin haddini bilsin ama dövmeyin bence annelik sonuçta çocuğunuzu koruyorsunuz ama onun da annesi var. çocuklar yüzünden birbirinize girmeyin
0 oy
(2,040 puan) tarafından
Telefonu varsa ara git agzına s.çççö ilk o elini alır biyerine sokarım polisi ara git şikayet et kız gerçekten
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Çok afedersiniz kızlar ama o eli alır onun musait bir yerine sokardım bi daha da dünya gözüyle çocuğumu göremezlerdi
0 oy
(1,033 puan) tarafından
Giderm ayaklarımı onlara sokarimm kimin haddine çocuğumu dovmekkk
(1,033 puan) tarafından
Ağlama canim şah belalarını versin pislikler
tarafından
Ya artık dayanacak gücüm yok
(1,033 puan) tarafından
Pis adiler ayy sinirim hopladi yemin ederim enesimi nasıl döver o iblislerrr
tarafından
Diclem Enesi görmuşun zaten zayıf
(1,033 puan) tarafından
Gördüm  bitanem kurban olurum enese benn
0 oy
(1,026 puan) tarafından
Uyar ama evlerini de başlarına yikacak kadar değil
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Elını keser kestııgım elınle tokatlarım onu. 5 yasındakı cocuga vurmak neymıs 
0 oy
(1,009 puan) tarafından
Benim kaynimda arada sakayla dover aglatirdi cok uyardim bi gun kizim geldi tokat atmisti yanagi kipkirmizi olmustu gittim kizrim bagirdim çağırdım oda sinirlendi plastik cekmece kuruyirdu yeni almisti sinirlendi parcaladi onu ustume yürüdü kavga ettik resmen kaynanam eltim araya girdi 5 6 ay konusmadim onunla kizlarimda konusmadi bayramda elime geldi ozur diledi o gunden sonra karismiyir bazen cingenelik yapmak iyidir 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 406 göst.
18 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Annelikguzel (1,635 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 2,093 göst.
0 oy
36 cevap 1,274 göst.
0 oy
23 cevap 1,446 göst.

Kategoriler

1,465,196 soru

24,013,088 cevap

327,870 kullanıcı

...