+1 oy
361 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (469 puan) tarafından
Kızlar şehir hastanelerine temizlik görevlisi alacaklarmış bende başvurmak istiyorum eşim tek başına yetişemiyor maalesef borcumuz var altın falan eşim bişey demedi ne yapmalıyım 2 cocugum var kayınvalıdem bakar birlikte yaşıyoruz zaten gayette güzel bakıyor hemde ev almak istıyoruz işte bana çıkarsa eşim kredi çekip birikimle falan ev almak istiyoruz ilk defa yapacağım temizlik falan onlardan çekinmiyorum çokda güzel yaparım ama ilk defa olunca insan çekiniyor ne yapmalıyım

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Peki vardiya olacak mı zor oluyor öyle
(469 puan) tarafından
Yok heralde canım
tarafından
Çünkü eşim danisman iken bende hasta danışmanlığı için başvuru yaptım ama. Sonra gece vardiyası da olunca tekrar vazgeçtim
tarafından
Sen yaparım diyorsan dene. Sonuçta zorunlu değilsin istemiyorsan çıkarsın sonra en azından dene.
-Reklam-
0 oy
tarafından
yaparsın bence canım zamanla alışırsın kaynanan çocuklara güzel bakıyorsa fırsatı değerlendir 
(469 puan) tarafından
Yarın başvurular açılıyor inşallah başvurmayı istiyorum çünkü eşimi görüyorum ona destek olmak istiyorum
0 oy
(1,576 puan) tarafından
Her insan hayatta kendi fırsatını biraz da kendi yaratır. Madem ihtiyacınız var tabiki başvurun. 
0 oy
(22 puan) tarafından
Sen basvurda alım yapıldıktan sonra bakarsın
0 oy
tarafından
İmkanin varsa calis tabiki 
0 oy
(631 puan) tarafından
Niye yapamayasın ki. Güven kendine. Fırsat geçmiş eline. Ben memurum yıllardır çalışıyorum kadının para kazanması kadar güzel bir şey mi var. 
(469 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim yazınız o kadar güven verdiki
0 oy
tarafından
Bence çalış benim de kızıma bakan biri olsaydı şimdiye çoktan işe başlamıştım kayınvaliden bakıyorsa ne mutlu sana eşinede destek ol kendinize güzel bir ev alırsınız hayat müşterecktir canım 
0 oy
tarafından
Bakacak biri varmış çalış benim çocuğuma bakan yok olsa hemen işe girerim aşırı bunaldım
0 oy
(849 puan) tarafından
Kayınvalidenizle paylaştınız mı, sen çalış ben bakarım dedi mi?yaparsınız bence başvurun, şansınızı deneyin..inşallah hayırlısıyla olur..çalışmak, ekonomik gücünün elinde olması o kadar güzel bir duygu ki..inanın kendinize olan güveniniz, hatta eşinizin size bakışı bile değişecek..
0 oy
(679 puan) tarafından
Ev içindeysen calis cocuklarini  duzenide degismez evini al birikimini yap sonra cik elindeki  firsati kacirma 
0 oy
(163,332 puan) tarafından
bi basvur ins olur hayirliysa olsun
0 oy
(830 puan) tarafından
Kaç aylık cocuklarınız
(469 puan) tarafından
4 yaşında kızım 2 yasında oğlum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 81 göst.
0 oy