0 oy
159 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3 puan) tarafından
tarafından kapalı
Merhaba kızlar benim akıl almamm lazım ne olur yardım edin ben 28 haftalık hamileyim ve çok stresliyim ne kadar doğru bir şey yapıyorum bilmiyorum ama bir gün içinde bunaldım yardım edin eşim geçen sene iş kurdu fason halı yıkama ve koltuk yıkama iyi gelir olmuyor artık zaten borçlardan dolayı sırtımız dogrulmuyor neyse bu sene de halı verdiği dükkanla anlaşamıyordu kafe açmak istiyordu onlarla birlikte araları iyi olmayınca açmak istemedi onlarla çok üzgündü bende boşver birlikte açarız dedim  ama lafımı geri çekemedim onu tuttu bugün de çok heyecanlı açmak çok istiyor ama borç çok birde kenarda köşede birşey yok yani krediyle açacak onun hevesini kırmak istemiyorum ama biranda açacağını düşünmedim hiç ben destek amaçlı söyledim kafam karışık zaten yüz bine yakın borctayiz bir daha yuzbin lira çekecek o olacak 300 bin kafayı yiyeceğim evde kenarda köşede birşey olsa anlicam ama yok doğru yapıyorum ben bilmiyorum onun yanında mi  duruyum yoksa konuşmalı mıyım bilmiyorum ekonomi zaten çok kötü durumda kafayı yiyeceğim sizin düşünceleriniz ne yani dediğim gibi hiç bir şey yok sadece kredi çekek öyle olacak yoksa elde avucta yok hamileyim ve çok stresliyim
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevaplar

0 oy
(3,485 puan) tarafından
Sakin ol hangi banka borçlu adama 100bin kredi verir? Gelir gider durumuna detaylı bakarlar kefil isterler, bi de ortada olmayan işe zaten vermezler. 
(3 puan) tarafından
Bugün başvuru yaptı canm 65.000 ona çıktı benim adıma yapti 40.000 de bana çıktı şua saat oldu uyuyamıyorum bilmiyorum doğru mu yaptım yanlış mı destek oldum ama hiç içime sinmiyor hemen kurmak istiyorum elimi kolumu bağlıyor benim hiç düşünmeden konuşmadan ince elemeden daldık bodoslama birde bundan ötürü sancım çok oldu al şimdi de uyuyuyamdim
-Reklam-
0 oy
(2,854 puan) tarafından
Mecbur konuşulacak bu konu o kırılacak diye susamzsın ..

Tekrardan oturun konuşun ortak bş kararın sizin için hangisi iyi olacaksa
(3 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum ama korkuyorum ona sanki onun iyiliğini düşünmüyor musum gibi görünüyor hiç bir zaman da bunu anlamıyor

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 416 göst.
19 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Nuraydnn (294 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 304 göst.
18 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Gulcan58_59 (492 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 234 göst.
31 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gulcan58_59 (492 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 200 göst.

Kategoriler

1,504,549 soru

24,563,415 cevap

361,604 kullanıcı

...