0 oy
188 göst.
Diğer kategorisinde (590 puan) tarafından
1bucuk aylik bebegim var burnu tikali serum fizyolojik aldik damlattigimdada bi faydasini goremedim napmaliyim

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Damlami aldın sikmami?
(590 puan) tarafından
Damla
tarafından
Damla işe yaramıyor ya sıkma açıyor zonrada aspiratör ile cekiyorsun
-Reklam-
0 oy
(830 puan) tarafından
Soğan koyun ikiye bölüp çok küçük o yuzden bişey dıyemıyorm pusette uyutabilirsiniz biraz soğanı deneyon ama
0 oy
(1,033 puan) tarafından
Canim 3 aya kadar normal benim bebeğimde öyleydi geçti 3 aydan sonra
0 oy
(219 puan) tarafından
Şırıngayla yıkamanız lazım yoksa açılmıyor hastanede de öyle açıyorlar ilk 4 ay ağzından nefes alamadığı için açmanz lazm 
0 oy
(3,104 puan) tarafından
Ben o zamanlar serum vizyolojigi enjektöre cekiyordum küçük enjektörün yarısına kadar. Sonra kucağımda biraz yan ve burnu aşağı  gelecek şekilde burun deliginden hızlıca enjektörü boşaltıyordum. Sonra enjektörü tekrar yarıya kadar doldurup diğer burun deliğine sıkıyordum. Sonra başı aşağıda sırtına hafifçe pıt pıt yapıyordum. Bi de nefesle çekilen aspiratörler var kuvvetli olmayacak şekilde onunla çekip temizliyordum. YouTube da videoları da var canım. Sadece damlatmak tıkalı olduğu durumlarda işe yaramıyor. Güzelce temizlemek lazım. Gün içinde sürekli aspiratör kullanmasan bile enjektörle o işlemi yapmak işe yarıyor. Bizde öyle olmuştu. 
(590 puan) tarafından
Ben enjektor var ama daha cok kucuk diye yapmaya korktum aspiratoru
(3,104 puan) tarafından
Ben doğduktan sonra sürekli burun temizliği yaptim canım. İlk 4 ay burnun açık olması önemli. Sadece burnundan nefes alıyor çünkü. Aspiratörü de böyle hunhanca değil de hafif hafif çekersin bişey olmaz. Bide odanın nem oranını ayarla. Ev peteklerle ısınıyorsa petek sulukları oluyor öyle bişey alabilirsin.
(590 puan) tarafından
cok tesekkur ederim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 115 göst.
24 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Nisa17 (359 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 171 göst.
20 Mart 2023 Diğer kategorisinde Bsra1414 (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 60 göst.
20 Mart 2023 Diğer kategorisinde Bsra1414 (11 puan) tarafından soruldu