0 oy
183 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (1,610 puan) tarafından
Kızlar ya benim cildim yağlı. Yüzümde ve sırtımda sivilceler var sizin sivilce için kullanıp da memnun kaldığınız krem var mı 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Homm bitkisel ürünleri güzel diyolar ama ben kullanmadim
(1,610 puan) tarafından
Bilmiyorum onu inşallah kullanıp da memnun kalan vardır
-Reklam-
0 oy
(547 puan) tarafından

Canım benimde cildim yağlı acbelyse var harika bir krem ama ciltten cilde değişir peeling etkisi yaratıp ölü deriyi atıyor ama mercimek kadar usreceksin elinin değdiği yer bile yetiyor araştır istersen 

Birde cildiyeye gittim acaba yediklerimdenmi diye doktor bakıp alakası yok yağlı bir cildin var sabah akşam bu yüz temizleyicisi ve kremi verdi cildim pırıl pırıl oldu  güneş koruyucuyuda ihmal etme 

image

(1,610 puan) tarafından
Sağol canım bakayım bende
0 oy
(163,546 puan) tarafından
ilk hamileligimde oldu sadece ondada sudocrem kullanmistim
(1,610 puan) tarafından
Benim hamilelikten dolayı değil ya. Doktor a gitmeyi düşünüyordum ama ben ilçede oturuyorum il e gitmek için yol parası tek 250 300 TL o yüzden gitmedim.
0 oy
tarafından
cildiye ye gittim antibiyotik ve krem verdi bayağı geçti yüzümde sivilceler az az kaldı kremi kullandıkça düzeliyor  sende doktora git bence 
(1,610 puan) tarafından
Bende istiyorum ama ben ilçede oturuyorum il e gitmek için yol parası tek 250 300 TL o yüzden gitmedim

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 305 göst.
30 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde MARMELAT -_- (793 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 173 göst.
7 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 112 göst.

Kategoriler

1,476,815 soru

24,174,504 cevap

336,038 kullanıcı

...