0 oy
394 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar şimdi benim adetime 2 gün var adet takvimi programinda öyle görünüyor ama Şubat'ın 13 unde olmuşum adet herneyse şimdi de böyle sümüksü bı akıntı ve kan geldi silince geldi gitti 2 saat önce gelmişti şimdide koyu renk gene sümüksü bı akinti gelmiş ama çok az ilişki 2 kez oldu oda çift korumalı yani eminim aslında gebelik olmadindan ama bilmiyorum kafam karıştı diyetteyim bu arada bugün açlık otu içtim üstüne de dolarex hap içmiştim acaba ondan mı oldu diyorum bilmiyorum sümüksü ve kanliydi ne bu

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
adet günün gelmiş ondan işte 
tarafından
Kız ilk defa böyle oluyor akıntı tuaf
-Reklam-
0 oy
tarafından
Halkında hayırlısı olsun istemiyorsan inşallah yoktur 
tarafından
Yani bu bir belirti mi oluyor gebelikle
0 oy
tarafından
Başlangıç olabilir adetin ve bende o uygulamayı kullanıyorum geçen ay 2 gün önce adet oldumm yarın akintin adet kanına çevrilir darısı başıma olsun 1 gün gecikti stresten kafayı yiyecem
tarafından
Ya benimki hep geçirdi ondan şüpheye düştüm böyle de akıntı olunca
0 oy
(1,033 puan) tarafından
Bilmiyorum rabbim ol derse olur
tarafından
Orasi öyle tabiki ama bilemedim bu gebelik belirtisi mi
(1,033 puan) tarafından
Bilmiyorum ki canım
0 oy
(663 puan) tarafından
Aynı dertten muzdaripiz galiba adet günüme bir kaç gün var ve tuvalete gittiğim zaman kanlı akıntı görüyorum onun haricinde adetmisim gibi birsey yok örneğin ped kullanmamı. Gerektiren birşey yok dediğim gibi sadece tuvalete gittiğimde görüyorum 3 gün kadar sürüyor normalde adetim 8 gün olur ve çok ağrılı geçiririm 5-6 kez aynı bu şekilde oluyorum 1 ay normal adet diğer ay 3 gün akıntı ve o ay adet gormuyieum bu adetin dışında birşey çok korkuyorum bir türlü fırsat bulup doktora gidemedim inşallah bilgi sahibi birisi yazar ben doktora gidene kadar
tarafından
Ya gebelik vs de yok diyet yapiyomusun ben dedim acaba omu etkiledi
(663 puan) tarafından
Diyet felanda yapmıyorum hamilelede değilim ama oluyor işte miyom felan mi var acaba diye kendimi korkutuyorum işte
tarafından
Bende uzun zamandır diyetteyim tarifler vs deniyorum acaba ondna mi bı sorun olduki dedim
0 oy
(163,302 puan) tarafından
devami gelmezse bi test yap
tarafından
Gebelik belirtisi mi yani bu
(163,302 puan) tarafından
olabilir
tarafından
Gebelik olacak bı durum da olmadı ama Rabbim bilir tabi
0 oy
(1,304 puan) tarafından
Aynisi bnmde basima geliyo arada sadece peceteye bulasiyodu snra adet oldm norml
tarafından
Hemen ertesi gün oluyomusun adet benim hala bişey yok gelmemiş
(1,304 puan) tarafından
Gecen ay 2 gun oyle geldi yerlesme kanamasi filn zannettim hatta burda bile paylastm ama suan tık yok 6 gunde gecti bilmiyom ne olursa
0 oy
(122 puan) tarafından
Adet olacağımızın isareti
tarafından
Kız korktum da ilk defa başıma geliyor çünkü normalde direk adet olurum
0 oy
tarafından
Açlık otu zayıflatıyor mu gerçekten
0 oy
tarafından
Yerleşme lekesi olabilir. Ama adetine de daha var
tarafından
Gebelik te bilmiyom Rabbim bilir ama çocuk olacak bişey olmadı hani hep dışarda oldu bilemedim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 237 göst.
14 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 609 göst.
8 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 186 göst.
12 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 963 göst.
19 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,203 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,887 soru

24,036,725 cevap

328,958 kullanıcı

...