0 oy
135 göst.
Diğer kategorisinde (242 puan) tarafından
Bebeğim 33 haftalık doğdu 26 gün kuvozde kaldı şu an 4. Ayında ama sürekli ağlıyor kucak istiyor kucaktada sallanmak istiyor ama sürekli ağlıyor gaz damlasida kullaniyorum tecrübeli olanlardan tavsiye alabilir miyim

5 Cevaplar

0 oy
(459 puan) tarafından
Gazını al karnına hafif dairesel hareketlerle acdir belki sütun yeterli mi yada kokunu istiyor dur 
-Reklam-
0 oy
tarafından

Benim bebegim de 38 de dogru ama doktor 34 e uyumlu dedi .

Kuzu bebegin kuvozde kaldi ve haliyle seni goremedi ya da pek yakinlik kuramadi.Bebegini rahatlatmak icin boolllcaa ten temasi yap kuzu .

Beraber dusa girin .Saril bebegine dusun altina girin.Bol bol kucagina al sev , yuzunu sacini oksa ,masaj yap dus sonralari hep .

Senden ayri kaldigi sure onu huysuzlastirdi muhtemelen .Anneden uzak kalan bebeklerde bu oluyor maalesef.

Eger gaz skntsıusa aglamasinin sebebi .Gaz karin ve bacak masaji var onlara bak youtube dan .O sekilde rahatliyor bebekler 
Ya da hemen binilik dusa sokuo masaj yapabilirsin ❤️☺️

☺️❤️ Bol bol sev .Bu acigi gider .ben oyle yaptim 
0 oy
(9,232 puan) tarafından
Kac kilo dogdu
(242 puan) tarafından
2 kg dogdu
(9,232 puan) tarafından
2 400 de benimki.cok sukur topladı.ama kuveze almadılar
0 oy
tarafından
Gazı vardır seni istiyordur. duş aldırıp rahatlat, masaj yap, ten teması kur bolca. 
(242 puan) tarafından
Teşekkür ederim ama emmiyor mama veriyorum inşallah uygulicam
0 oy
tarafından
Merhaba bizde 34 haftalık doğduk 32 gün kuvezde kaldık şuan 14 aylığız ara ara gaz sancısı çekeriz sebebi doktor erken doğduğu için bağırsak sindirim sistemi zamanında doğan bebekler göre daha hassa demişti. Ben ayaklarının altına çok sıcak olmayacak şekilde sıcak su koyuyorum yarım çay kaşığı zeytinyağı ve vazelin le yada zeytinyağıyla karnını elimle tutuyordum sonra çok zorda kalırsam 5 çay kaşığı kimyon kaynatıp içiriyorum öyle öyle rahatladık çok şükür bir yürüse tamamen geçesekte tutunarak yürüme aşamasındayız geçmiş olsun 
(242 puan) tarafından
İnşallah çok teşekkür ederim:)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 168 göst.
8 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Almilayla (1,412 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 50 göst.
25 Mart 2024 Diğer kategorisinde Menese (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 43 göst.
25 Mart 2024 Diğer kategorisinde Menese (2 puan) tarafından soruldu