0 oy
706 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Gunaayydiiiiinnnnnnnnnn:)

Hava kapalii hafiftenn seriinn buguunn. Mis gibidee toprak kokusuu sardii evimii. Balkon kapisini araladiimm mis kokuyu icime cekmekk ve karnimdaki oglusumlaa yagmur kokusu esliginde kahvalti yapmak icinn. 

Bugun kahvaltiyi oglusum icin ozene bezene hazirladiim ben yedikcee o hareketleniyorr mutluu oluyorr ☺☺

Gununuzz guzell gecsiinn. Kimin ne derdii skintisii varsaa sular seller gibii yok olsuunn insallahh ❣❣

Mutluu haftasonlariii annelerrr❤

13 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap

Ayy kitap okuyorum sandım bir an! Ne güzel yazmışsın.

Afiyet olsun size, güzel dileklerin içinde şahsen çok teşekkür ediyorum, inşaallah... 
Günaydııınnn ❤️ sevmeyi bilen herkese... 
tarafından
Icimdenn dokulduu biann caniimm :)) tesekkr ederiimmm seninde guzell dilekleriinn iciinn❣❣
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sana afiyet olsun o zaman burda da hava kapalı mı açık mı belli değil biran önce kış tam olarak gelse de evimizin içi miş gibi toprak koksa 
tarafından
Evimizin ici mis gibi toprak kokarken dogalgaz faturasidaa mis gbi kokacak :D allah yardimcimiz olsuunj tesekkrler canimm☺
tarafından
Ayy o konuda çok şanslıyım en fazla 160 lira geliyor şükür maşallah nazar değmesin
tarafından
Ayyyyyy ne guzellll benimkii 500 600dan asagi inmiyor bide en ust katta oturuyoruum cok cekiyor :/
tarafından
Vallaha çok geliyor ben tam orta kattayım dışta yalıtım da var ondan kaynaklanıyor benim ki
tarafından
Ne guzell ara kat oluncaa oyle oluyorr
0 oy
tarafından

Amiiinnn inşallah güzel duaların için :)❤ sende evladını hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah :angel:

tarafından
Tesekkr ederiimm canim aminn insallah nerdee varsaaa ☺❣❣
0 oy
(855 puan) tarafından

Gunaydiin canikom hava mis. Kızım tekme ata ata uyandirdi mecbur kalktik ettik kahvaltı simdi de keyfini cikariyoruz. Guzel bi gün olur insallah <3

tarafından
Guzeller guzelii kizinlaa sana da afiyett olsunn kuzuumm ☺❣❣
Aminn insallahh canimm☉
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Günaydın canım. Amin inşaallah. Burada da hava yağmurlu üzüldüm.kizimla sinemaya gidecektik. Neyse sağlik olsun akşama daha çok var ne olacağı belli olmaz :))) bende kahvaltı yapicam da iştahım yok bugün. Kızım da uyuyor. esim de nöbetten geldi uyudu hemen .
(7,118 puan) tarafından
Kız heveslendi. Çok istediği çizgi film vizyona girdi. Benim sorunum tek başıma kahvaltı yapamamak zaten kuzum:)  e adam nöbetten çıkmadan yapmış. Eve geldi tekrar yapamam ama sen yapana kadar yanında beklerim dedi. Kıyamadım yat uyu sen dedim. Kızım uyansın yaparız birlikte:)
tarafından
Kiyamamm belki duzelirr hava canimm.
Tek basina sende yiyemeyenlerdensiinn ben gibii mecbur bogazimiza 1 2 lokma sokmak zorundayizz :) kizinla afiyet olsnn ozman smdiden sizee ❤
(7,118 puan) tarafından
Teşekkür ederiz canım :) karnımda ki bıdık uyandı galiba ayakları ağzımdan çıkacak gibi:) küçük hanımı kizdirmadan bir iki lokma yiyeyim bende ablamizin uyanacagi yok :))
tarafından
Oyy cigerr ❣❣ acikmisstirr annesii afiyett olsuunn sizee ☺
(7,118 puan) tarafından
Saolasin canım benim :))
0 oy
(3,529 puan) tarafından

Aminnn canımmm sende sağ saglm al kucaginaoglunu<3

tarafından
Amiinnnn canimm beniimm❤❤
0 oy
(2,916 puan) tarafından

Afiyet bal olsun sana ve yamaça <3

Günaydin meleğim wpden dedim ama burdanda deyim :woot:

tarafından
Tesekkrlerree canimm beniimmm❣❣❣
Bize mesafeler engel degill her zaman heryerdeee eliff zumraminn annesiii☺❣❣❣❣❤ gunaydiinnn canim benim
0 oy
tarafından
Hava kapalı ama akalım arabaya bindim yürü bakalım radyomuzda yine demet akalın bi kez olsun bizi çalmadın adamım "))))
tarafından
Peki benimde aklımdan bunun geçmesi :D
tarafından
Kalpleriniz birmis demek :D
tarafından
Hava kapalı deyince aklıma ilk bu geliyor ")) google kutsal toprak yazınca kâbe yerine soner sarikabadayinin çıkması gibi bir şey
0 oy
tarafından
Günaydınn afiyetler olsun ikinize canım :D
tarafından
Tesekkr ederiizz caniimm☺☺❣
0 oy
(1,083 puan) tarafından
Gunaydin canim
tarafından
Gunaydiinn caniimmm❣❣
0 oy
(1,380 puan) tarafından

Günaydın canimm afiyet şifa olsun insallah<3

tarafından
Tesekkr ederiimm canimm❣
0 oy
(2,631 puan) tarafından
Kahvaltı hala masadaysa geleyim :D
tarafından
Topladigimm masayii senin icin tekrar kurariimmm ❣❣❣
(2,631 puan) tarafından
Üfff hatuunnnn yaaa❤❤
tarafından
Cansiinnnn ❣❣❣
0 oy
(3,695 puan) tarafından

Sana da günaydın kuzumm:kissing:  güzel  dileklerin için  çok  sağ ol  ne güzel  yazmışsın<3

tarafından
Tesekkr edeeriimm canimm icimden dokulduu biann ☺❣❣
(3,695 puan) tarafından
Edebi ruhlu hanifeeee ☺☺☺☺☺☺
tarafından
:DDD hahahhahhaahha herzamann caniimm

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,470,854 soru

24,091,070 cevap

331,752 kullanıcı

...