0 oy
1,179 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

image <3  günaydın ne yapıyorsunuz  hanımlar ...

:D

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Günaydınlar yatagimla vedalasiyorum iki gün ayrı kalacağım da kendisi ile bugün akşama kadar onunla vakit geçireceğim sen napıyorsun canım 
tarafından
Hadi yaa ne yare gidiyorsun iki gün bende ne yapiyim kalkmaya çalışıyorum
tarafından
Her hafta sonu olduğu gibi kaynanaya gidiyorum gitmek sorun değil ama taş gibi bir yerde yatıyorum resmen ne sırtım ne belim kalıyor ölüyorum ağrıdan o yüzden de uyuamıyorum yatagimi özlüyorum normalde otururken bile yumuşak yerde oturması gereken ben orda ne otururken nede yatarken yumuşak yerde maalesef olmuyor ve iki gün boyunca canımdan can gidiyor resmen
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ailemin yanına gidicem Konya'ya bu gece onun heyecanı var uyuyamadım çok özledim :)) bu gece bebek uyudu ama bu kez ben uyuyamadım :) sen napiyosun
tarafından
Ne güzel hayırlı yolculuklar canm bende bı sene oldu  aylemi görmedim çok özledim ::(
tarafından
Çok teşekkürler :)
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Günaydın canım yataktan kalktım koltukta uzanıyorum 
tarafından
Ozamn seni kalkmaya niyetin yokkk :'D
(10,885 puan) tarafından
Valla ne yalan söyliyim bu gün akşama kadar yatmak istiyorum ama misafirim var elim mahkûm kalkacam bi hafta sonumuz vardı saat 8 ze kadar yatıcaz dedik bu günde olmadı ☺☺☺
0 oy
tarafından
Günaydınnlaaarr.... Uykumun gelmesini bekliyorum çok yorgunummm havada yağmurlu tam uyku havası sizi sormalii :)))
tarafından
Aynen bende bu havayı seviyorum ne yazık ayleyle yaşıyoruz kalkmam lazim
tarafından
Anladm olsun bende tek çok sıkılıyorum bazen yardımcı oluyorlar ise ne mutlu size
0 oy
(3,443 puan) tarafından

image

evdeyken 10 a 11 e kadar uyuyan kizlarin annemlere kalmaya gelmişim diye sabah 7.30 -8 de uyanmalarını kutluyoruz kahvaltıları yapıldı ablanın cimi cimi saati (bebeklikten beri çizgi film e ailecek öyle diyoruz çok tatlı soyluyordu bebekken :) ) küçük cadaloz sabotaj yapıyor hep ablaasi da hep geri getiriyor:D
tarafından
Ay çok tatlılar ya :))))
0 oy
(3,135 puan) tarafından

Günaydın canım :) şehir dışından misafirim gelecek ama halen yataktan çıkamadım tembellik yapıyorum resmen :)

0 oy
tarafından
Sana gunaydn biz coktam uyandik bici bicimizi yaptik uyuduk bile
tarafından
Masallh saatler olsun
0 oy
(3,695 puan) tarafından

Temizlik yapmaya karar verdim dün gece ve bugun temizlik yapiyorum su an bi tek çamaşırlar kaldı onlar katlancak ama ben burda geziyorum :angel::happy: sen napiyorsun tatlım 

0 oy
(6,074 puan) tarafından
Halen yatmakta olan ben bugün kalkmicam
(6,074 puan) tarafından
Yok triplerdeyim kecilerdeyim
tarafından
Kız adamın üstüne varma adam sizin için çalışıyor
(6,074 puan) tarafından
Sarıldı gitmicem diye 3 saat sonra gideyim mi dedi sen bilirsin dedim seslenmeden gitti napim ben şimdi
tarafından
Ee bak işte adam sana sarılıyor ediyor sende ona ılımlı yaklaş
(6,074 puan) tarafından
Ooooooof dunyaaaaaa oooooooooof
0 oy
tarafından
Tunaydiinn diim benn :) uzaniyoruum vee kalkamiyoruumm hep kalkmaya niyetlenioruum ama okuz oturuo sanki.istumde
tarafından
Genelde öyle oluyor vallh bende aynı öyle

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 400 göst.
12 Kasım 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 771 göst.
25 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 703 göst.
13 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Annelikheyecani (589 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 450 göst.
6 Aralık 2020 Diğer kategorisinde & 2 Bal Annesi & (1,312 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,388 soru

24,057,619 cevap

329,987 kullanıcı

...