0 oy
436 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,380 puan) tarafından
Simsi kizlar esim evlendik evleneli whatsap disinda bir sosyal uygulama kullanmadı ama daha önceden telegram twiter acti ve bir cok yanlis yaptı simdi de instagram acti ama benim icime sinmiyor iki nedenden öturu hem uygulamaları yokken bile telefonla cok vakit geciriyor.hem de ekleyecegi arkadaslar arasinda eski sevgilisyle ortak arkadaslari olacak ona gore ben kontrolcuymüsum biraz öyleyim evet ama bu seferkini huzurumu bozacak bir sorun yasamamak adına istiyrm siz olsaniz ne yapardnz yani zaten sevmeyen birisi bu tarz uygulamalari 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Esimle ben sosyal medya kullanirdik bekarken evlendik ikimizde birlikte kapattik sosyal medya evli kisiler icin hos bulmuyorum tabi kullanmasi bilene birsey demem
tarafından
Aynn öyle esmoşş sana kırgınım:(
tarafından
Niye kizz
tarafından
Biri kankallariniz kim demiş sen beni dememissin baska biri demişsin
tarafından
Nerde kız ben kankalari postunu görmedim
tarafından
Dur yorum yapacam bekle
-Reklam-
0 oy
(22,058 puan) tarafından
Bekarken vardi evlendikten snra yok canim ya esim de hic sevmez bnde 
0 oy
tarafından
eşimle kullanmıyoruz bekarken de ne onun ne benim yoktu zaten. madem yanlışlar yaptı ve sen bu yanlışları bir şekilde kabul ettin üzerini kapatman gerekiyor. kapatamıyorsan affetmemeliydin. 
0 oy
(3,852 puan) tarafından
Instagram var sadece oda ortak hesap ondan hariç kişisel hesabımız yok. Ama senin durumunda olsaydım daha önce bazı hatalar yapmış o yuzden istemezdim kullanmasını 
0 oy
tarafından
Aklı başında kullanmayı bilirse tedirgin olacağın bı şey yok bence aranızda güven yoksa sosyal medya bahane her türlü yapar içim rahat olsun istiyorsan da şifreleri bil kendi telefonuna da kur 
0 oy
(815 puan) tarafından
İkimizinde sosyal medyaları var ben bir yanlışını görmediğim için güvenirim karışmam ama seninki sabıkalıymış canım sen daha iyi tanıyorsun ne yapar ne yapmaz daha iyibilirsin
0 oy
(795 puan) tarafından
Valla canım benim eşim bütün uygulamaları da kullanıyo ama benim gozetimim altında sabah hepsini kontrol edrim öyle gider akşam gelirken yine kontrol ederim çok şükür bi yanlışı yok inşallahta olmaz 
0 oy
(2,386 puan) tarafından
bekarken hem benim hem de onun vardı şimdi de öyle ikimizin de hala hesapları var bekarlıktan beri devam eden hesaplarımız. tabi arkadaş listemde o da ben de gereksiz insanları sildik açıkçası. güven olduktan sonra bir şey olmaz o benimkine girip bakmaz ben de onunkine yapacak olan her şekilde her şeyi yapar. paylaşımlarımız da ikimiz ne paylaşağımızı biliriz genellikle. 
0 oy
(17,428 puan) tarafından
Eger ki sana yanlış yaptıysa uyanırdım açıyorsun ama bir yanlışı görmeyeyim diye 
0 oy
(186,833 puan) tarafından
bizde yok bacim

İlgili sorular

0 oy
41 cevap 2,184 göst.
24 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde Sni ck iyi anliyorum (909 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 1,688 göst.
16 Nisan 2026 Diğer kategorisinde Sessiz_anne (10 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 274 göst.
3 Ocak 2026 Diğer kategorisinde Elifli1 (1,249 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 399 göst.

Kategoriler

1,507,787 soru

24,610,948 cevap

364,082 kullanıcı