0 oy
255 göst.
Diğer kategorisinde (3 puan) tarafından
Kizlar araniza yeni katildim 32 haftalik hamileyim surekli vesvese geliyor bana cocuga bisey almak istiyorum alma zaten giyemicek dio icimdeki ses hemen birakiyorum yada bisey yicem yeme yoksa cocuga bisey olur diyor ben ne yapicam kendime birsey almak istesem alma alirsan kotu bisey olur diyor ben deliriyorum ama annemde esimde inanmiyor bana ne olur fikir werin bana bazen kendimi öldüresim geliyor

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sürekli dua aç canım 
(3 puan) tarafından
Benim icin dua eder misin bu mubarek gunlerin hatrina :(
-Reklam-
0 oy
(1,950 puan) tarafından

Evin içinde kuran sesi surekli olsun canim

Birde kötü enerjiyi atmak için adacayi yak evde
(3 puan) tarafından
Cok sey denedim hocaya gittim bir sure iyilestim yine basladi gece gunduz vesvesem war
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Delimisin kiz ne oldurmesi bol bol felak ve nas sureledini oku zaten cok kisa sureler cabucak ezberlersinde boyle seylerde cok cok iyi ise yariyo o vesvese dediyin sey aslinda senin ic sesin canim benimde oluyordu bir ara kafa vuruyordum sus diye ama gecti bu dualari bul oku sendede ise yariyacak eminim
(3 puan) tarafından
Anneme esime anlatiyorum sacmaliyorsun sen diyor ilk gebeligim esim sanki bi sen hamilesin bu dunyada naz yapiyorsun dio sen dusun artik :(
(1,015 puan) tarafından
Ya oyle anlayissiz olmali cok kotu ama sen kendindekini biliyorsun esas olan o onlari inandirmaya mecbur degilsin dediyi dene insallah ise yarayacak bak gor Rabbim yardimcin olsun canim
(3 puan) tarafından
Denicem Allah razi olsun
0 oy
tarafından
Rukye ayetleri dinle canm bebeginede iyi gelir
(3 puan) tarafından
Allah razi olsun canim duana benide ekle ne olur
0 oy
(3,504 puan) tarafından
Sürekli oku canım Ayetel Kürsi nas Felak inşirah duaları bunların hepsini oku güzel şeyler düşünmeye çalış 
0 oy
(122 puan) tarafından
Sana çevren herelde böyle empoze etmiş bilinç altıda olarak sürekli birsey olur düşüncesine girmişsin sadece acaba bir piskolok yardımını alsan hani bebek doğunca ilerlemesin düşüncelerin takıntı haline gelememisi için canim
(3 puan) tarafından
Gittim canim hastaneye yatman lazim alet takalim beynine bir sure dedi ama cocuga zararli dedi uyardi bide istemedim bende :( ama boylede cok kotuyum
(122 puan) tarafından
Emar çekmek istemişler o yüzden evet hamile iken girilmiyor ama oiskolak sizi telkin verir rahatlatır onlar herhangi bir işlem yapmıyorlar ondan dedim canim inşallah biranonce kurtlursun zor bir durum beynine hukmetmek
0 oy
tarafından
Vesvesesi olmayan insan mı var Felak Nas oku Allah a sığın siz de en ufak şeyleri dert ediyorsunuz 
0 oy
tarafından
Evinde bakara suresi aç cnm 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 267 göst.
10 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (747 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 193 göst.
23 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Nesha (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 154 göst.