0 oy
1,123 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
yeniden gösterildi
Ben dun annemde kaldim anneme manti buktuk gece 2 ye kadar sonra kal dedi gtme dedi tmm dedim gitmedim kaldim sabah oldu uyandim kahvaltilarinj ben hazrladim annemde işlerini yapti

Sonra ben daha önce şakadan demistimki anne benim oglumin aradigi yaramazlik şekli herseyi karstrym ama beni ellemeyin demesidir dedim gulduk ama bunu diyeli 2 gun oldu

Annem surekli ayni lafi tekrarladi handenin oglu yaramazlik yapcak biz ellemiycez diye 5  6defa dedi ben sakasina demistim

Neyse bende biraz sertce dedimki anne tamam anladim deme artik dedim cunku sinirledim 6 yasindaki kardesimde bebegime takla attirmaya calisiyodu yapma emre dediim onun cani acir dedim annem ordan yaptirsin nolcak dedi 

Sonra oglum cekmeceyi acsa annem bagrdi kapiyi acsa bagirdi

Somra kahvaltya oturduk annemin surat hic gulmuyo hep asik noldu diyorum kardesine canim skkn vs vs 

Hicbsey yemedjm. Bogazima dizildi lokmalar

Anne dedim eger istemiyosan ben giderim dedim ses etmedi kalktim hazrlandim oglumu hazrladim ciktik bebek arabasi bile yoktu yanimda aglaya aglaya geldim evime cok uzak ve soguktu 1 kez olsun aramadi beni

Sonra babam aradi noldu diyr annrme sor yuzu gulmeyen o dedim

Simdi evdeyim esim soruyo nolfu dye bsey demiyorum

Ben bisey yapmadjm anneme sadece bi lafi cok ozenmesini sevmiyorum zaten her dk cocugumun pesindeyim kumandayi alsa alfim elinden telefon alsa aldim elinden ama annem el gibi oglum telefonmjn uzerine oturmus banane annenin telefonunu kirarsan kir diyor ogluma

31 Cevaplar

+4 oy
(7,931 puan) tarafından

Annen işini gördürme peşinde canım mantılar sarılmış suratı düşmüş :D

Bir iş yapılacağında reddet bakalım bi araya mesafe koy hatasını , gücendiğini anlasın

tarafından
O kadar buktum oglumu ihmal ettim yaranamadim
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Hayretle okuyorum. Sen o yola çıkarken etme gitme demedi.

Bak annem yapsın bir daha ne evime alırım ne evine varırım. Kaldıramam bana yapsa tamam ama cocuğuma yapılanı ben kaldıramıyorum. Kusura bakma ama anne var annecik var. Sanırım seninki sana anne olamamış. 
tarafından
Orda kalamadim daha fazla babam yoktu onu bekleyemedim
+1 oy
(1,992 puan) tarafından
anne diye geçinenler var işte anneymiş yazık.. 

boşver canm dahada kalmaya gitme madem batıyo bu kadar lafların
tarafından
Esim gece gelmiycem dedi orda kal dedi
+1 oy
tarafından
İnsan torununa neden böyle davranır ki anne kızı kıskanma olayları felan oluyır genelde acaba sizinde öylemi bilemedim ki yazık üzüldüm size bazı anneler mesafeyi hak ediyor gitme bir süre 
tarafından
Ben ayda 1 giderim
+1 oy
(3,485 puan) tarafından
Çocuğu bi saat soğukta yürütmene değdi mi peki. Anneye tepki göstermek için çocuğu harcamışsın resmen. Az sabretseydin de eşin baban vs bi vasıtayla getirseydi evine. Annenin yaptığına gelince o da sana hırsından çocuğu harcamış, burda mağdur olan oğlun maalesef. 
tarafından
Napabilirdim eşimin  arabasi yok babamda evde degildi
(3,485 puan) tarafından
Hiç mi vasıta namına bişey yok. Baban gelene kadar bekleyebilirdin ya da. İncir çekirdeğini doldurmaz annenle atıştığınız şey, kusura bakma doğruya doğru, kendi çocuğunu kendin kollamalısın anneannesi de olsa kimseden bişi bekleme sana tavsiyem, hayal kırıklığına uğrarsın. Başkasına trip atayım derken çocuğunu zor durumda bırakmışsın.
tarafından
Duramadim orda inanki boğuldum annem yuzume bakmiyodu sanki buyik bi kavga var gibi ortada kendini mutfaga kapatmis ti
(3,485 puan) tarafından
İnşallah hasta olmaz çocuk. Ihlamur filan için ana oğul keyif yapın rahatlayın. Kafana takma anneni de yaşlıdır de gününde değildir de vs. Boşver. Dediğim gibi beklenti hayal kırıklığı yaratır kimseden bişi bekleme
tarafından
Agri kesici verdim uyuyor şimdi corba yapcam o uyirkeb
0 oy
(1,950 puan) tarafından
Annen mutsuz hep mi böyleydi 
tarafından
Evet ama bu kadar asmazdi yuzunu buyuk ihtimal ben ordayim diye asti
0 oy
(386 puan) tarafından
Kusura bakma ama millet beynini tatile cikariyo sanirim daha gecen amcası ogluma seni gezmeye goturmicem oglumu goturcem diye aglatti gercekten neden cocukla zeka yarisina giriyolar anlamiyorum
tarafından
Benim ailemde oyle
0 oy
(2,535 puan) tarafından
Çok üzüldüm bir daha da gitme ve konuşma annenle istememiş seni :(
tarafından
Aymen istemiyor
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Tavırları değişimis yerinde olsa bi sure gitmem kendimi de ozletirdim.
tarafından
Gitmiycektim ama esim gece gelmiycem dedi orda kal dedi
0 oy
(988 puan) tarafından
Herkes kaynanadan çekiyo sen annenden gitme taş kalpli annen sizi görmeyi hak etmıyo
tarafından
Sorma ya ikiside birbirinden beter
0 oy
tarafından
Anlamiyorm sen hazirlanirken giderken nasil engellemedi seni bu nasil gurur ya insan evladina bunu yapar mi
tarafından
Ben bisey yapmadimki ona sadece anne tamam lafi söyleyp durma dedim
0 oy
(7,934 puan) tarafından
Ana vaar anacikk var dedikleri bu olsa gerek 
tarafından
Sorma canm bide diyoki kimse benim gibi iyi anne olamaz
0 oy
tarafından
Cok uzuldum ya :( 
tarafından
Ben deee :'(
tarafından
Bosverin kizlar ben alistim
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Ne biçim davranmış çocuga ya brnim annem de yaosa bende çeker giderdim. 
tarafından
2 gun sonra derki sen suclusun
0 oy
tarafından
Ya bunlar normal değil ama malesef olan şeyler. Kavgalı gürültülü bile olsa insan dur gitme der. Nasıl demedi hayret ettim. 
tarafından
Demedi oglum cok yoruldu kucagma aldim kollarim cok agriyor
0 oy
(23,309 puan) tarafından
Sen. BUz gibi soğukta gidecem dediğinde gitme demedi mi
tarafından
Demedi hic anne noldu diyorum hic diyor surati cok asikti
(23,309 puan) tarafından
Valla yazık sana acımadı da o küçücük bebeğinle soğukta gitme de dememiş. Üzücü. Ben olsam kırıldığımi.cok belli ederdim.
0 oy
(3,504 puan) tarafından
Üzüldüm senin adına yola ciktiginda aramamasina da çok şaşırdım demek ki kalmani istemiyormuş sende bı daha gitme bakalım napicak
tarafından
Zaten kal diyor ama her lafima laf sokuyor ogluma hep dur diyor
(3,504 puan) tarafından
Yani dicem ki hani belki sen yanlis anliyosundur ama sen giderken de seni aramamıs o yüzden diyemiyorum pek samimi gelmedi bana bak bende sürekli annemlere giderim birbirimize baya sakalasarak konuşuruz ama dozunu asmadan senin annen biraz sıkılmış mi yoksa yapısı mi öyle bilemedim sen daha iyi tanır daha iyi bilirsin ben anneler hakkında konuşulmasını pek sevmem annedir sonuçta ama sen ağlayarak döndüm eve yazınca yazmak istedim ne kadar kırılırsan kırıl üzüm surmicek tek küslük anneyedir o yüzden buna kendin karar ver ciddi mi takiliyo mu sana ona göre bı yol cizersin kendine
tarafından
Canm 6 yasinda kardesim var tammammi oglumu hirpaliyor takla vs attirmaya calisiyot dur yapma diyorum annem ordan yapsin nolacak diyor

Oglum kumandayi alsin eline birak alma diyolar

Herseyimiz batiyo onlara
(3,504 puan) tarafından
O zaman mesafe koy sende kuzum rahatsızlık vermemek için gelmiyorum artık de en azından anlarlar seni belki onlar kendilerine çeki düzen verirler
tarafından
Sanmiyorum ben sık gitmem gidincede boyle yapar
0 oy
(4,094 puan) tarafından
Açık söyleyeyim ben olsam hiç gitmem bi şeye ihtiyaçları olur zor durumda olurlar Sırf Allah rızası için gider geri dönerim gidipte yemeğini temizliğini yapıp laf yiyip dönemem 
tarafından
Gitmem artik
0 oy
tarafından
Yok artk nereye gidiyosn nasl demez 
tarafından
Demedi hic ben sucluyum hep
0 oy
tarafından

Annenini benim annemin evine getirsene bak görsün dün akşam babam telefona esyasina çok kıymetlidir su döktü 2 bardaklı sakın bağırma dedi

Annemin mercimeginden tuttu şekerine kadar halisini görme rengi gitti halimimi soguktada verilmiyor hali sessini çıkartmaz sakin birşey deme diyip bana kızarlar...

Bak biz yaoalim yemin ederim ağzıma sıçar bak dün yanlışlıkla sigarayla koltuk örtüsünü yaktım babamla ikisi sıçtı ağızima yanlış anliycagimi bilmeseler daha çok laf ederlerdi. :D

Ama torun bu yani bilemedim anneni işini gücünü yatırmış etmiş ondan sonra bitmiş ayıp etmiş annen benim annemde bazen oğlumu birakt8gimda veya annem çok şımartıyor diye kavga ediyorum gitmiycem diyorum neler neler söylüyorum kavga ediyorum annemle ama sonra gene buradayım ama benim ki farklı tabi 

He diycem kav sene olmuş çocuk görmemiş olur diycem ama 6 yaşında kardeşim var diyorsun 2 sene önce senin yaşadıklarını kat ve fazlasını yaşamıştır

tarafından
Imreniyorjm boyle ailelere
tarafından
Imren için yazmadım ailene bir gün söylerse birşey ozaman bunu söylersin .. 2 sene önce oda yaşadı daha da yasiyor  belli yani 6 yaşındaki çocuk çokta uslu olmuyor. Burada yazmışlar çocuğuna yazık soule böyle de soğukta falan diye kusura bakmasın o laflardan o sırattan sonra dayanmıyorsun herkesin acı ve üzülme durumu düşük gruru el vermiyor.  
Valla benim oğlumun yanında annemler hep kavga ediyordu babamla falan birgün okadar bunaldim ki yemekte yiyecektik ..
Yalan söylerek çıktım evime gittim  ama babam anlamış
Mesela baban gelseydi ne olucak bence ne oldu diyecekti vs vs sonra annenden ordan laf söylüycekti esin oradan belki sinirlenicek üzülecekti falan bu kez olay daha fazla büyüycek.  Millet o ana göre yaşıyor ama biraz ileriye de bakıp davramak hareket etmek lazım.  Üzülme ennuyisinj sen yaptın gitme 1 ayda 1 ede olsa gitme toehnunj seven gelir zaten gelmk isteyn

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 185 göst.
31 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 252 göst.
17 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Canancakmak (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 218 göst.
11 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Canancakmak (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,021 göst.